Овен

Несемейните могат да очакват множество предложения през този месец. Вероятно ще се наложи да помислите по-задълбочено, за да разберете качествата, които търсите в перфектния партньор, преди да приемете каквото и да е предложение. По време на кратко пътуване ще срещнете някой, който ще ви впечатли със своя чар и ще се чудите дали това е вашият истински романс.

През този месец ще се наложи да вземете някои трудни финансови решения. Уверете се, че ще запазите самообладание и избягвайте да бъдете твърде емоционални, при вземането на решения. Може да срещнете някои добри възможности за инвестиции, които едва ли ще откажете. Бъдете обективни в решенията си, за да избегнете евентуални разочарования за вбъдеще.

Телец

Този месец е много добър за любов и романтика, тъй като може да видите някои положителни развития. Средата на месеца може да се окаже начало на една прекрасна нова фаза за личния ви живот, която ще ви донесе истинско щастие и ще ви накара да се чувствате много удовлетворени от живота. Хората, които вече са обвързани, трябва да обърнат внимание на потребностите на партньора си, за да избегнат евентуалните неприятности.

През май ви очакват някои предизвикателства, пред които ще се изправите и ще се наложи да се борите, за да избегнете големите разходи. Това е идеалният период да потърсите други възможности за работа. Ще ви бъдат представени и някои опции за инвестиции, които ще ги намерите за много привлекателни. Ако не сте сигурни къде да вложите парите си, най-добре потърсете професионален бизнес съвет.

Близнаци

Този месец най-вероятно ще получите някои чудесни възможности за романтика. Любовта може да влезе в живота ви по доста изненадващ начин. Несемейните по-лесно ще срещнат някой, който притежава всички качества, които търсят в своя бъдещ партньор. Семейните двойки ще се радват да споделят силна и безпроблемна комуникация.

Ще получите оферта за нова работа или повишение. Имайте вяра в интуицията си, когато е настъпило времето да решите дали да приемете предложението или не. Не е подходящ момент да бързате с решенията, особено ако те са свързани с вашата кариера и вашите финанси. Също така, бъдете скромни при планирането на вашите финанси. Изобилие от възможности за инвестиции ще ви се предстоят през този месец.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.