Овен

Този месец носи смущения от неочаквани промени, които засягат рутината и живота ви като цяло. При този стрес ще искате да се освободите за своя сметка, което може да разстрои близките ви хора. Може да действате по-импулсивно от обикновено, по-хаотично и странно. Очертава се тенденцията да действате необмислено, без да се вземат предвид последствията, които може да доведат до големи спорове и конфликти. Затова изкарайте вашите странни или опасни желания от системата си по безопасен начин, без да разстройвате останалите.

Добрите новини са, че този месец ще ви донесе любов, доброта, обич, подаръци и комплименти. Вътрешният мир и хармоничните взаимоотношения ще бъдат на преден план. Трезвото мислене и добрата преценка ще благоприятстват бизнес отношенията, особено дългосрочните инвестиции.

Телец

Този месец ще ви даде енергия, сила и смелост. Това планетарно послание, може да ви накара да се чувствате секси и атлетични, но също така може и да се разочаровате или ядосате. Ако сте твърде настойчиви във вашите неосъществими желания, вероятно ще предизвикате бурни спорове и конфликти.

Насочете своята настоятелност към любовната страст, успехите в спорта, бизнеса и прочие. Май ще бъде доста спорен месец, може да разпали най-мрачните ви желания или да ви даде издръжливост и търпение за изпълнение на най-трудните задачи. Ако започнете да се чувствате ядосани или разочаровани, опитайте се да насочите яростта си към упорита физическа работа или творчески проект. Използвайте тази определена енергия по конструктивен начин.   

Близнаци

Май ще ви направи по-спокойни, любящи и привързани. Това е месец за мир, хармония, романтика и забавление. Повишеният ви чар и красота ще ви направят по-привлекателни и желани. Това е едно от най-добрите времена в годината ви за запознанства и печелене на пари.

Този месец благоприятства в бизнес преговорите, особено дългосрочните инвестиции и недвижими имоти. Дискусиите, които ще провеждате, вероятно ще имат сериозен характер. Изглежда ще се увеличи темпото на живот и умствена ви активност като цяло. Отделете допълнителното време, за да имате пълна яснота и не бързайте да вземате важни решения.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.