Козирог

Романтичният път, по който ще се движите през този месец, може би ще ви предложи нови и неочаквани за вас събития. Не се плашете, а изслушайте идеите на партньора ви и се впуснете в предизвикателството без много да му мислите. Любовта ви очаква, оставете се на страстта да ви води.

Този месец трябва да намалите темповете за покупки. Не се хващайте емоционално на някакви промоции или просто неща, които привличат вниманието ви, докато пазарувате. Домът ви може да започне да прилича повече на склад с неизползвани предмети. Изчакайте поне месец, преди да решите да закупите скъпо струващ артикул, който ви харесва. Времето за изчакване ще ви даде по-добра перспектива дали даден артикул наистина струва вашите парични средства. Поставете си цели в кариерата.

Водолей

Планетарното разположение най-вероятно ще ви накара да загубите сигурността и силата си в междуличностните отношения. Ще се наложи да си направите самоанализ, за да обмислите, как да си възвърнете контролът. Като цяло комуникацията ви няма да е лесна през юли, и вероятно ще почувствате психологически натиск или страхове.

Юли месец може да ви накара да се почесвате по главата по-често от обикновено, тъй като сметките в кредитната ви карта се натрупват. Ако плащате много, много повече от цената на артикулите, които сте закупили, това се дължи на високите лихвени проценти, така че ще трябва да дадете приоритет на плащането на пълната сума, указана във вашето месечно извлечение за кредитна карта, а не само минималното дължимо плащане. Този месец може да се наложи да се свържете с нови хора, свързани с професията ви.

Риби

През този месец, някаква мъглявина ще забули всяко едно ваше начинание. Вероятно, няма да бъдете в състояние да решите един или друг проблем, защото няма да имате ясна картина на ситуациите. Най-добре ще бъде, да не вземате глобални решения в личен план. Почивка, нищо повече от това.

Този месец може да ви се наложи да бъдете предпазливи, харчейки трудно спечелените си пари. Неочаквани разходи, като домашен ремонт или разходи за децата, могат да погълнат голяма част от бюджета ви. Преди да купите каквото и да било, помислете два пъти дали наистина се нуждаете от него или това е просто нещо, което може само да увеличи хаоса във вашия дом. Може да поискате да намерите и други източници на доход, за да увеличите месечния си бюджет. Може да получите повишение или завишение на заплатата, така че се подгответе и за това.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.