Козирог

В личен план до края на този месец може да очаквате най-после да приключат ежедневните ви спорове и проблеми с вашият партньор. Трябва да сте много внимателни в отношенията и начина, по който разговаряте с партньора ви, тъй като много лесно един скандал може да ескалира и да доведе до неблагоприятни последици. Избягвайте да налагате мнението си на всяка цена, тъй като това може да отдалечи любимия ви човек от вас.

Може да има известни колебания в приходите и разходите ви през този месец. В моментите на по-високи печалби може да ви се иска да направите някои по-големи покупки, но ако не ги съгласувате с партньора ви, може да си имате големи проблеми. Възползвайте се от всяка една възможност за допълнителни приходи, тъй като ще взимате добри финансови решения този месец.

Водолей

Положителните промени в личните ви отношения ще са силно изразени през  този месец. Самотните ще трябва да вземат инициативата и да не се страхуват да изразят чувствата си към специалният за тях човек. През този месец може да има моменти, в които да се чувствате леко пренебрегнати, заради натоварения график на партньора ви. Проявете разбиране към половинката си, тъй като в крайна сметка го прави за вашето общо бъдеще.

Септември може да е месец на много промени в работната среда, но тези трансформации могат да доведат до много финансови перспективи. Ще се радвате да узнаете, че сте постигнали финансовите си цели за този месец и дори може да имате шанс да разширите инвестициите си. Вашите приятели може да ви подкрепят в начинанията ви, така че бъдете по-социални и комуникативни.

Риби

Вероятно ще усетите, че страстта между вас и вашият партньор се засилва през този месец. Вашите близки и познати може да ви критикуват за начина, по който изразявате емоциите си, но това едва ли ще ви попречи да се насладите на вниманието и любовта на половинката ви. Бъдете нежни и любящи, тъй като така партньорът ви много по-лесно ще разкрие чувствата си към вас. Очакват ви вълнуващи, радостни дни.

Всичко през този месец ще е свързано със сътрудничество и компромиси във финансов план, тъй като може да се наложи да поставите благополучието на близките ви пред вашите лични желания. Възползвайте се от добрите ви приходи, ако имате да изплащате заеми или ако трябва да финансирате стартиращ проект. Ще може да си го позволите, така че харчете мъдро.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.