Козирог

Може да имате някои лоши навици, които трябва да спрете да правите, тъй като те могат да причинят някакъв конфликт или неразбирателство във връзката ви. Поддържайте връзка със семейството и приятелите си, и те ще могат да ви помогнат да се справите с личните си  проблеми. Семейният живот ще бъде хармоничен този месец.

Ще имате възможност да възвърнете стария си статут и да спечелите отново доверието на работодателя си, като положите решителни усилия да преследвате върхови постижения в определената ви роля. Нещата до края на месеца ще се просветлеят малко за вас.  

Ако имате допълнителни пари, инвестирайте във фирми, ориентирани към растеж, където можете да печелите безопасно и стабилно. Внимавайте с хората, които ви предлагат финансови схеми, които предлагат бърза възвръщаемост за кратък период от време.

Водолей

Този месец може да внесе някакво вълнение в любовния ви живот. Ако сте неангажирани, най-вероятно ви очакват авантюри - някой може да започне да флиртува с вас. Може да ви е трудно да кажете „не“ на другите, но това може да ви накара да се почувствате уморени. Научете кога да намалите скоростта и да се фокусирате повече върху работните си ангажименти.

Този месец ще ви е трудно да се преструвате, че всичко в личния ви живот е наред. Ще бъдете наясно, че предстоят промени в семейния ви живот, ако искате да съхраните връзката си в бъдеще.

През април разходите ви биха могли рязко да сменят посоката си. Последната седмица от април обаче може да ви донесе финансово спокойствие с обещанието за по-добра финансова перспектива през следващия месец.

Риби

Ако нещо ви притеснява, уверете се, че показвате чувствата си към партньора, семейството или приятелите си. Вашият професионален живот изглежда обещаващ, тъй като може да има ръст в кариерата или впечатлителни резултати за вас. Може да получите повишение или завишение на заплатата, така че се подгответе за това.

Възползвайте се от благоприятната астрална конфигурация през третата част от април, за да подобрите отношенията с вашият партньор. Насочете мощната си страст към любимия ви човек, а не към решаване на битови проблеми.

Ще бъде разумно да не вземате прибързани решения, които биха могли да повлияят на вашата финансова стабилност. Също така е препоръчително да ограничите разходите си през този месец.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.