Овен

Не се притеснявайте, ако днес логическото мислене ви убягва. Доверете се на интуицията си и се вслушайте в гласът на сърцето си, когато става въпрос за любов. Обърнете внимание на чувствата си и тяхното изразяване.

Ако успеете да внушите респект и доверие, то ще се справите много по-лесно със служебните ви задачи следващите няколко дни. Изградете стабилна основа за развитието на кариерата ви.

Добрата комуникация с клиенти ще е ключът към печеленето на пари днес. Уверете се, че сте приятен събеседник и винаги бъдете готови да помогнете за всяко едно нещо.

Телец

Тези от вас, които са самотни, астралната енергия ще им помогне да бъдат по-мистериозни и мистични. Когато флиртувате, това ще бъде вашият коз, който ще ви донесе успех в срещите днес.

Поддържането на добри отношения с колегите ви трябва да се превърне в цел номер едно за вас днес. Периодът е благоприятен за представяне на нови проекти и поемане на рискове.

Ако сте отчаяни от липсата на достатъчно пари, то оплакванията ви няма да помогнат по никакъв начин. Не търсете заеми, а направете нещо по въпроса с намирането на допълнителна работа.

Близнаци

С днешното разпределение на планетите ще имате желанието да разбиете скуката и да нарушите всякакви правила, за да се чувствате свободни. Тези от вас, които не са обвързани, ще попаднат на доста интересни изкушения.

Днес, ще се чувствате особено полезни при работа в екип. Успехът на фирмата, за която работите ще е и ваш успех, така че разбирателството с колегите ви, ще ви донесе само позитиви.

Условията, които ще ви се предоставят днес за повишаването на доходите ви, ще бъдат максимално удовлетворяващи за вас. Следвайте интуицията си не се страхувайте да се съгласите с добрите предложения.

Рак

Днес, може да сте човекът, на чийто рамо ще може да поплаче партньорът ви. Ще осъзнаете колко силна е любовта ви, независимо през какви трудности преминавате. Подкрепете любимия си човек и му покажете, че е важен за вас.

Намирате в чудесен период за кариерно развитие. Ще имате възможността да се докажете като добър специалист във вашата професия. Израстването ви ще е свързано и с добрите ви взаимоотношения с вашите колеги.

Ако някой друг се грижи за парите ви и разполага с тях, то бъдете много внимателни. Възможно е да бъдете изложени на рискови покупки и инвестиции. Пазете се от всякакви измами днес.

Лъв

Чувствата и настроенията ви днес ще са доста променливи. В един момент ще сте положителни настроение към партньора ви, а в следващия ще искате да избягате в обратната посока. Постарайте се да намерите баланса в себе си, за да не изпадате в крайности.

Логическото мислене и научното говорене може да не даде очакваните от вас резултати. Бъдете по-земни и близки до масовото мислене, за да достигнете до максимално повече клиенти.

Бъдете щастливи с това, което имате и бъдете благодарни за дома, в който живеете. Не се сравнявайте с другите и не завиждайте, тъй като и богатите си имат проблеми, които не бихте искали да имате.

Дева

Днес, ще сте в състояние да разплачете партньора си от радост. Поднесете добрите новини, така че да не изневерявате на принципите си, но да има елемент на изненада. Планетите ще ви насърчат да бъдете по-освободени с любимия ви човек.

Сега е моментът да си поставите нови цели, които искате да постигнете през следващите няколко седмици. Ще имате подкрепата на своите колеги и шефове, да развиете идеите си и да работите по проекти свързани с иновации и технологии.

Изглежда, днес парите ще се топят с бързи темпове, но това няма да е проблем за вас, тъй като не обичате да задържате парите си за дълго време, без да изхарчите част от тях. Инвестирането в щастието в очите на близките ви, ще ви донесе истинско удовлетворение.

Везни

Денят ви може да премине доста скучно в обичайния ви ритъм, но пък вечерта ви може да се окаже много по-вълнуваща. Колкото и различни предпочитания да имате с половинката ви, въпреки всичко ще сте привлечени от чара на любимият ви човек.

Днес, може да се наложи да помогне на някои от вашите колеги да се справят по-бързо с възложените им задачи. Помощта ви ще бъде безценна и ще ви отвори нови пътища за развитие в бъдеще.

Не натоварвайте близките си и познатите си с финансовите ви проблеми, тъй като това ще е доста дразнещо за тях. Намерете начин, по който да се справите с проблемите, без да занимавате другите.

Скорпион

Време е да сложите край на изтърканите и до болка познати неща, които правите за половинката си, но вече са ви омръзнали. Астралните енергии ще ви насърчат да внесете малко вълшебство във връзката ви и да сложите розовите очила. Внесете романтиката в дома си с много смях и забавления.

Нововъведенията и освежаването на работното ви място може да ви вдъхновят за промяна и освежителни действия в собствения ви дом. Добре си помислете дали наистина може да си го позволите и изчислете всичко предварително колко би ви струвало.

Пазете се от съмнителни хора днес, тъй като може да станете обект на кражба или измама. Не излизайте с много пари в себе си и банкова карта. Ако пътувате в градски транспорт си дръжте чантата и телефона плътно до вас, като си отваряте очите на четири.

Стрелец

Ще имате всички предпоставки да блестите днес, така че се подгответе за уникална среща. Вашето влюбване ще ви дава усещане, че не ходите по земята, а летите в облаците от любов. Колкото и да сте далеч от реалността, използвайте това време да споделите тази магия с любимия ви човек.

Очакват ви много щастливи моменти свързани с професионалното ви развитие. Ще сте на точното място, в точното време за постигането на голям успех, за който отдавна мечтаете. Слушайте сърцето си и интуицията ще ви посочи верният път.

Възможностите за печалба днес ще са 50 на 50. В зависимост от начина, по който си изиграете картите, или спечелите, или ще загубите. Бъдете разумни днес и не взимайте импулсивни решения.

Козирог

Тази вечер може да се окаже доста мистична за вас. Разговорите ви могат да засягат най-различни теми, които рядко обсъждате. Ще намерите начин, по който да направите тази вечер по-необичайна и нетрадиционна, което ще се хареса и на партньора ви.

Днес, може да имате известни трудности при общуването с клиенти и колеги. Вероятно, чарът ви няма да може да реши всичките ви проблеми, както обикновено. Възможно е всички около вас да са доста сериозни и сърдити.

Парите може да са съществена част от щастието в живота ви, но се концентрирайте и върху други важни за вас неща като семейството и здравето ви. Не бъдете работохолик, който мисли само и единствено за пари.

Водолей

Днес, ще се отдадете на доста щури и весели занимания, които да ви разведрят от сивото ежедневие. Ако сте дама може да си направите свеж, цветен грим, който да ви донесе допълнително слънчево настроение. Открийте вдъхновението си и се насладете на чудесния ден.

Днес, може да не се чувствате на мястото си сред колегите ви. Вероятно, ще усетите известно дистанциране и отдръпване от тяхна страна, така че не разчитайте на подкрепата им. Ще се наложи да изчакате да премине този неблагоприятен период.

Не бъдете несериозни в харченето на парите ви. Спомнете си колко ви е било трудно, за да ги спечелите, преди да ги похарчите с лека ръка. Избягвайте импулсивните решения.

Риби

Планетарната енергия може да ви накара да се чувствате далеч от реалността, което ще направи поддържането на връзка от разстояние доста по-вълнуващо с развихрянето на фантазията ви. Това ще е добре за вас, за да се отдадете на чувствата си, без да слушате разума си.

Нещо неприятно, което сте казали на ваш колега или мост, който сте изгорили преди време, ще ви преследва днес. Първоначално може да обвинявате другите за допуснатата от вас грешка, но всъщност може да се сърдите единствено на себе си.

Намалелият поток от пари няма да ви спре да се трудите усърдно, и да продължите да се справяте с всички препятствия по пътя ви. Положените усилия сега, ще ви се отплатят в бъдеще.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.