Овен

Благодарение на чудесната енергия на звездите в сектора ви, отговарящ за любов, ще се носите на крилете на това прекрасно чувство и ще сте в чудесно настроение да сбъднете всяко едно ваше желание.

Нерешителността и колебанието ще са вашите най-големи врагове днес. Ще бъдете подложени на натиск бързо да вземете решение, така че се вслушайте в интуицията си кое е най-доброто за вас.

Денят може да се окаже много доходоносен за вас за сметка на някой друг, който е изтеглил късата клечка. Може да спечелите награда от някаква игра или да се окажете късметлия в хазартните игри.

Телец

Ако сте в търсене на любовта, то не очаквайте да я намерите на обичайните места. Тя ще е там, където най-малко очаквате. Създавайте нови контакти и бъдете социални днес, тъй като така ще увеличите шансовете си да срещнете интересен за вас човек.

Ако заемате по-висок пост, то не демонстрирайте надмощие във всеки един момент. Отнасяйте се с колегите ви така, както бихте искали другите да се отнасят с вас.

Опитайте се да пестите максимално много и почти да не харчите пари, тъй като много скоро може да настъпят трудни дни, в които поне да не се налага да взимате заеми, а да имате поне малко спестени пари.

Близнаци

Бъдете готови за всякакви изненади от вашата половинка. Вероятно, ще откриете, че половинката ви е много по-романтична, отколкото някога сте си представяли. Отвърнете на жеста с подобаващ подарък. Очаква ви интересен ден.

Ваш колега, който много уважавате може да ви помоли за помощ, така че няма да може да откажете тази услуга, макар и да имате други планове. Всичко останало ще трябва да почака за да помогнете на този важен за вас човек.

Звездите ще са на ваша страна, което означава че парите ви ще се увеличават и вложенията ви ще бележат ръст. Това е най-подходящият момент да направите някои бизнес ходове, които ще ви се изплатят в бъдеще.

Рак

Вибрациите на планетите ще ви насърчат да бъдете себе си и да сте честни с партньора ви. Това ваше качество ще бъде оценено от любимия ви човек много повече от това, което може да направите или купите.

Не пристъпвайте принципите си в името на това да се харесате на шефовете ви. Запазете честта и достойнството си, каквото и да ви струва. Това ще е вашият печеливш ход в дългосрочен план.

Негативното влияние на Плутон и Меркурий би направило всяка една инвестиция неуспешна и губеща. Така че по-добре изчакайте някой по-благоприятен ден, в който да вземете важни финансови решения.

Лъв

Стрелата на Купидон може да ви улучи на среща или служебно събитие днес. Ще се натъкнете на човек, който няма да остане незабелязан и силно ще привлече вниманието ви. Това може да се окаже началото на една нова връзка.

Имате всички качества да успеете да надвиете конкуренцията, колкото и силна да е тя. Не бъдете плахи и страхливи, а смело заявете позицията си с цялата си увереност, която притежавате.

Вероятно, днес ще ви се наложи да използвате част от спестяванията ви за някои извънредни ситуации свързани с медицински разходи или стоматологични услуги за вас или някой от семейството ви.

Дева

Денят може да не е един от най-вълнуващите и страстни такива, но пък няма да е скучен. Помислете над нещата, които искате да промените във връзката ви и поговорете с партньора ви за вашите бъдещи планове.

Сега не е моментът да манипулирате мнението на другите, тъй като може да предизвикате доста недоволство у колегите ви. Избягвайте да се месите в избора, който другите трябва да направят за всичко свързано със съвместната ви работа.

В случай, че не намирате подходяща за вас работа, не се страхувайте да започнете ваш малък бизнес и да работите за себе си като правите това, в което сте най-добри. Това може да се окаже идеалният начин за вас да изкарвате пари и да сте удовлетворени от работата си.

Везни

Най-вероятно ще се впуснете в мимолетна връзка без сериозно обвързване. Много е вероятно новата ви изгора да е с вас по сметка - заради материалното ви положение.

Опитайте се да не се месите в чуждите проблеми и драми, тъй като работното ви място може да се окаже място, където се носят множество слухове и клюки. Стойте далеч от обсъждането на ваши колеги.

По-добре се въздържайте от финансови съвети, тъй като при евентуален провал, всеки ще ви натяква, че идеята да вложите пари с даденото нещо е била ваша.

Скорпион

Денят ще е подходящ за сдобряване и помиряване с вашият любим човек. Ако сте имали някакви спорове и проблеми в последно време, то днес всичко може да бъде забравено и да започнете на чисто.

Днес ще бъдете разумът и пътеводната светлина на вашият колектив. Това, което вие кажете, това ще става, благодарение на острият ви ум и умението ви да убеждавате.

Ако имате колебания как точно да разпределите бюджета си и за какво да похарчите парите си най-разумно, възползвайте се от влиянието на Уран, което ще засили вашата интуиция и вътрешен глас, който няма да ви подведе.

Стрелец

С изключителна лекота ще привличате вниманието на противоположния пол днес. Със сигурност ще ви е приятно да бъдете преследвани и ухажвани. Насладете се на този момент да бъдете център на вниманието.

Ако се опитате да скриете дадена информация от колегите ви, то бъдете сигурни, че това ще е грешка, тъй като скоро всичко ще излезе наяве. Бъдете открити с шефовете и колегите си, макар за момента да срещнете недоволство от тяхна страна.

Ако изгубите пари от първоначалните си инвестиции, то не означава че винаги ще е така и никога повече не трябва да инвестирате. Просто трябва да рискувате и да не се отказвате при първата пречка.

Козирог

С една топла и приятелска усмивка ще успеете да разтопите всички ледове и бързо да стоплите отношенията си. Освободете се от всички задръжки и се отпуснете като покажете истинското си „аз“.

Определено днес може да получите урок за това как да работите с клиенти. Ако има оплакване от вас, това може да ви коства работата, така че бъде мили, внимателни и търпеливи, колкото и да се гневите на някого.

Слънцето и Юпитер ще имат силно влияние върху вас днес, така че ще е добре да инвестирате парите си в благородни метали и скъпоценни камъни. Със сигурност няма да сте на загуба.

Водолей

Макар обичайно да не сте в ролята на преследващ любимия ви човек, то днес любовта ви ще търси израз и ще имате потребност да изразите чувствата си.

Работата в екип може да бъде доста стресова и мъчителна за вас, тъй като под лицемерието може да откриете доста завист в някои от тях. Дайте всичко от себе си в работата си без да издавате това, което прозира под повърхността.

Днес, може да се наложи да помогнете на вашите родители или близки като им дадете пари на заем или им купите неща от първа необходимост като храна и лекарства.

Риби

С благоприятното разположение на звездите ще имате шанса да превърнете този ден в празник. Преобразете дома ви в любовно гнездо с ароматни свещи, шампанско, ягоди, шоколад и всякакви афродизиаци, които ще направят чудеса за вас.

Ако държанието ви днес е на човек знае и разбира от всичко, то бъдете сигурни, че никой няма да ви вземе на сериозно и изобщо няма да бъдете изслушани. Бъдете отворени към дискусия и чуйте другите гледни точки.

В случай, че планувате да си купите нещо скъпо от по-висок клас, то помислете дали даденият артикул ще бъде ползван от вас на ежедневна база и едва тогава инвестирайте по-голяма сума пари.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.