Овен

Колкото повече се вглеждате в несъвършенствата си, толкова повече ще си създавате притеснения, които ще се отразят негативно на самооценката ви и личния ви живот. Насочете мислите си към положителните качества, които притежавате.

Вие можете да сте упорити и умишлено да не желаете да промените това, което желаете. Вероятно, опитването на различна секс позиция може да ви бъде трудно, но най-доброто за вас от Кама сутра, ще бъде поза „Френска целувка“, позната като поза 69. Опитайте това вълнение и като огнен знак може да се уверите, как се нагряват нещата в леглото.

Телец

Ако нещата във връзката ви приличат на влакче на ужасите в увеселителен парк, то най-вероятно отношенията ви не могат да понесат толкова адреналин, и трябва да внесете глътка почивка и спокойствие. Страстта може да е полезна за личния ви живот, но все пак да е в разумни граници.

Кама сутра препоръчва на представителите Телци, позата на „Ездачката“. В такава еротична позиция жената Телец може да развихри своята фантазия без да щади енергията си. Трябва да поемете водещата роля, контролирайки темпото, докато се уверите, че нещата са не само приятни, а и блажени, и за двамата.

Близнаци

Здравето трябва да бъде приоритет номер едно за вас през този ден, така че пропуснете всички сладки неща с празни калории. Добра идея е да помолите половинката си да ви приготви някои здравословни неща за похапване и да бъде съпричастна с вашият режим на хранене.

Близнаците често са изпълнени с дух и могат да предават енергия, когато са в двойка. Те са находчиви и винаги търсят най-доброто за партньорът си. Най-добрата секс позиция за Близнаци е „Странична сила“. Партньорът ви е зад вас и започва да се движи напред-назад, подпирайки се на ханша ви. Всеки има пълна свобода да се отдаде на мръсните си помисли. Според Кама сутра позата е идеална и за хора с болежки в гърба, освен че е много изкусителна гледка.

Рак

Ревността може да ви превърне от мъдър и разумен човек е параноичен тип, който не познавате. Всеки един момент, в който половинката ви излезе някъде, през главата ви вероятно ще преминават най-черните и мрачни мисли. Определено трябва да поработите за доверието помежду ви.

Представителите на зодия Рак не само са креативни, но също така страстни и изпълнени с любов, нуждаейки се от повече секс позиции. Кама сутра препоръчва на Раците една шеметна поза - „Изследовател“. Дамата ляга по гръб и придърпва колене към гърдите си, а партньорът й коленичи пред нея, за да проникне. Тя го придърпва към себе си, обгръщайки ханша му с ръце и поставяйки стъпалата си зад неговите мишници. Тази секс поза е особено еротично впечатляваща.

Лъв

Тези от вас, които си търсят сериозна половинка, по-добре да не възлагат големи надежди още от първата среща, за да не останат с разбито сърце. Не бъркайте мимолетните приятни изживявания с любов, за да не останете разочаровани.

Лъвовете са властни, експресивни и емоционални. Това са едни от най-самоприемащите се знаци и ще дадат всичко, за да се разкрият нови възможности за любене. Според Кама сутра, перфектната секс позиция за Лъвовете е „Плугът“. Тази поза изисква известна доза гъвкавост и предпазливост, ала успеете ли да се справите, билетът към седмото небе е напълно безплатен и за двамата. Жената застава в предмишниците на своя партньор, който държи краката й, и активира лъвската си природа.

Дева

Вие ще сте тези, които ще дадат нова надежда и вдъхновение на партньора си днес. Когато животът е най-суров за любимия ви човек, бъдете онази пламтяща, светеща свещица на прозореца, която да привлече вниманието на половинката ви, която се е изгубила в тъмнината.

Девите често са перфекционисти и искат всичко до абсолютно съвършенство, това често се отразява и в любовно-сексуалният им живот. Девите използват креативността си и оставят партньора им да се справи веднъж при едно условие - до съвършенството. Приплъзването е секс позиция от Кама сутра, която изисква нежната половинка да лежи по гръб върху възглавница, а партньора да контролира скоростта и удоволствието. Идеално за вас перфекционисти!

Везни

Ако си представяте, че животът ви ще върви по мед и масло като в сериалите, които най-вероятно гледате, то твърде завишените ви очаквания няма да бъдат оправдани. Помислете добре какво искате и очаквате от партньора си, без да си представяте някакви измислени герои.

Везните често са нерешителни и не могат да изберат какво харесват или не, а това често води до трудности в любовното ложе. За представителите на зодия Везни най-доброто, което Кама сутра препоръчва е партньорът да поеме ръководството на всяка позиция. Една от най-пленяващите секс позиции за вас е „Сгушеният ангел“. Дамата ляга на едната си страна и свива колене към гърдите си. Мъжът ляга зад нея, следвайки извивките на тялото й. Проникването при тази секс поза е много лесно, а ръцете му са свободни, за да стимулират ергените й зони.

Скорпион

В случай, че днес получите допълнителни пари, то не бързайте веднага да купите подарък на партньора ви. Погрижете се първо за собствените си потребности и това, което отдавна отлагате, преди да похарчите парите си за другите. Парите лесно може да се изплъзнат между пръстите ви, ако действате емоционално.

Скорпионът е една от най-страстните зодии. Вероятно, обичате да изразявате любовта си (желанието си за секс) и колкото повече, толкова по-добре. „Стената“ е най-добрата позиция за проявата на страстта ви - съветва Кама сутра. Нека дамите да застанат с лице срещу стената, облегнете се и разтворете краката, колкото ви пoзвoлявa усещането за комфорт. Позицията може да разкрие скрита страна от вас, която все още не сте открили.

Стрелец

Всички ще са привлечени от положителната енергия, която излъчвате и няма да е изненада за никого, че партньорът ви също ще почерпи от положителният ви заряд. Страстта помежду ви ще е на високи нива, така че се подгответе за една вълнуваща вечер.

Винаги ще се опитвате да постигнете повече, отколкото може да ви се достави. Това е и причината Кама сутра да ви предложи една от най-възпламеняващите пози - „Богинята“. Нежният пол застава с лице към половинката си, обгръща с крака тялото му. Тази поза позволява целувките и докосванията между двамата да не спират. Прекрасно еротично пътешествие.

Козирог

Отделете си време, което да е само за вас самите като се погрижите за кожата, косата и ноктите си. Грижите за външния ви вид ще повдигнат самочувствието и увереността ви, когато излезете с партньора ви, така че не ги подценявайте.

Прословутата ви предпазливост и свенливост, ви карат да очаквате най-лошото от дадена ситуация, което ви принуждава да бъдете песимистични, дори в сексът. Затова би било най-добре да опитате позата „Пчелата“, според Кама сутра. Дамите сядат върху партньора си с гръб към него, и двамата започвате  постъпателно да навлизате в сексуалната игра.

Водолей

Най-добре ще бъде да престанете да си мислите, че вашият партньор постоянно ви следи, поради ревност и едва ли не, се намирате в къщата на “Big Brother” с десетки камери, които да ви следят. Тези ваши драми и истерии няма да доведат до нищо добро, така че бъдете по-спокойни и уравновесени.

Като зодиакален знак сте едни от най-сложните, изглежда се отклонявате емоционално от стандартните принципи и вашата темпераментност се изразява към оралната любов. Затова Кама сутра ви отрежда „Пеперудата“. Тази позиция би дала възможност и на двамата партньори да покажат грижата си един към друг, демонстрирайки освободената си страст.

Риби

Вероятно, напоследък имате трудности с това да сте по-организирани и последователни в изпълнението на целите, които сте си поставили. Това може да се отрази негативно на самооценката ви, като ви кара да си мислите, че сте се провалили в очите на партньора ви. Вземете нещата в свои ръце и изкоренете мързела си.

Вие сте едни от най-любвеобилните зодиакални знаци по сърце и ви е необходимо време, за да покажете привързаността си към партньорите си. Кама сутра препоръчва за вас поза „Мисионерска“. Тази сексуална позиция, наистина би показала любовта ви и доверието. Обгърнете с крака партньора ви, за едно безкрайно чувство за сласт.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Втората категория е съгласувана с уважаемата Анджела Шивани, която е старши инструктор и преподава Тантра еротика в Дания.  „Пожелавам на читателите на вашата медия, да изследват както външната, така и вътрешната любовна игра от Кама сутра. - С цялата вселенска обич, Анджела!“