Овен

Емоционалният ви багаж от миналото и мислите за някоя стара любов може да объркат настоящите ви отношения с човека до вас. Опитайте се да преодолеете страданията от миналото и да гледате напред към бъдещето.

Ако сте отлагали участието си в някой колективен проект, то сега ще сте в синхрон с колегите ви и може да се включите с идеите и познанията си. Съвместната ви работа ще даде добри резултати.

Финансовото ви състояние не е в разцвета си, но въпреки всичко ще се опитате да запазите позитивното си мислене и да бъдете много изобретателни и креативни с малко средства.

Телец

Романтиката може да ви връхлети днес като цунами. Ако сте планирали обичайна вечеря с партньора ви, то отменете всичките си планове и се опитайте да останете сами с половинката ви, без да ви притесняват за каквото и да било.

Предизвикателствата, с които може да се сблъскате днес едва ли ще имат бързо и лесно решение. Ако колегите ви са твърде заети да ви съдействат, помолете ваш приятел от вашата сфера на работа да ви помогне със съвет.

Днес, поведението ви може да бъде доста странно за някои ваши познати, които не са големи спестовници. Изчисляването на проценти отстъпки и намаления с няколко лева или стотинки, ще изуми хората около вас.

Близнаци

Звездите ще ви предоставят чудесна възможност да демонстрирате нежност, ласки и мили думи. Любовните погледи и нежните докосвания ще ви сближат много. Бъдете откровени в чувствата си и това, което изпитвате.

Спонтанна идея може да оживи обстановката сред целия ви колектив. Направете денят ви максимално продуктивен, като обедините усилия с колегите си и представите най-доброто предложение за проект.

Очаква ви добър ден във финансово отношение. Ще усетите сигурност и спокойствие от реализираните печалби. На път сте да си върнете улегналият финансов статус от миналото ви.

Рак

Много е вероятно партньорът ви да се държи по-хладно и дистанцирано през този ден. Ако работи по важен проект, то се опитайте да помогнете с каквото можете или го оставете на спокойствие да изпълни служебните си ангажименти.

Както на морякът му е трудно да се справи с капризите на времето, така и на вас ще ви е трудно да се справите с всичките ви възложени работни задачи. Каквото и да правите, може да се окаже недостатъчно и да се наложи да си вземете работа за вкъщи.

Не се притеснявайте да търсите и да питате за по-евтини алтернативи на това, което искате да закупите, които са в рамките на бюджета ви. Без значение какво ще си помислят другите, вие ще сте доволни от разумните си покупки.

Лъв

Днес ще е добре да не се държите хладно, а да проявите известна доза ревност, която да покаже на партньора ви, че е желан и привлекателен. Това определено ще събуди страстта помежду ви и ще направи чудеса с любовния ви живот.

Колкото и да ви е неприятно да работите съвместно с ваш колега, който не харесвате, днес може да е наложително да работите заедно. Опитайте се да се придържате към добрия тон на разговор и да не влизате в конфликти.

Най-накрая ще започнете да виждате покълването на семената, които сте посели по-рано. Не се ентусиазирайте твърде много и не се увличайте в шопинга, тъй като все още сте в началото на процеса на изграждане на стабилно финансово състояние.

Дева

Позитивната ви енергия ще бъде доста привличаща за партньора ви. Романтиката може да се окаже връхна точка за връзката ви, затова може да си позволите да направите нещо, което не правили до сега заедно с половинката ви. Подгответе спалнята ви за незабравими преживявания.

Ако работата ви позволява, то ще е добре да си направите малка разходка в обедната почивка, за да се разсеете от цялото напрежение и проблеми, които ви висят над главата.

Постигането дори на минимална печалба трябва да ви кара да се гордеете, макар и това да са средства, колкото да стигат за ежедневните ви разходи. Все пак, няма да сте на загуба.

Везни

Опитайте се да четете между редовете и да разгадаете знаците, които партньорът ви дава. Ако иска да остане малко насаме, без да го ви казва директно, то му дайте това време, без да задавате десетки въпроси.

Вероятно, днес ще сте по-лениви и бавни на работното ви място. Докато всички бързат и са притеснени дали ще успеят да се справят с работата в поставените им срокове, вие ще сте на противоположното настроение с цялото спокойствие на света.

Ако имате възможност, прекарайте малко време с ваши приятели, които ще успеят да ви разсеят от някои финансови затруднения, които имате. Няма да ви е излишно малко забавление и смях.

Скорпион

Не се страхувайте да се покажете пред партньора ви уязвими и чувствителни. Всеки има тъжни и емоционални моменти, през които преминава, така че няма нищо срамно в това. Ще получите подкрепа и закрила от човека до вас в труден за вас момент.

Днес, ще имате повод да се похвалите с постижение в кариерата ви. Усилията ви ще са възнаградени, макар и без финансов стимул. Ще получите много комплименти и похвали за усиленият ви труд.

Възможно е днес да имате куп дребни разходи, които в края на деня да изпразнят портмонето ви. Добре обмисляйте, дали наистина имате нужда от дадената вещ и колко дълго бихте я ползвали.

Стрелец

Опитайте се да сте по-сдържани днес и да не правите сцени на ревност на публично място. Не злепоставяйте човека до вас, тъй като това може да се окаже капката, която може да прелее чашата на търпението на партньора ви.

Днес, може да се отвори чудесна възможност за вас да се включите в нов проект. Приемете това начинание без страх, а с любопитство и мотивация за успех. Мислете по-позитивно.

Много е вероятно да проведете разговор с важен клиент или бизнес партньор, който ще ви помогне да увеличите печалбите си. Не отлагайте разговори и срещи, а ги направете именно днес.

Козирог

Днес, може да се изявите като глава на семейството ви и съветите ви да бъдат чути. Бъдете предпазливи и не злоупотребявайте с правомощията си, ако искате и друг път да сте водещата фигура във връзката ви.

Навярно, ще имате толкова много енергия, че работата ви може да продължи до късно през нощта. Искайте обратна връзка от колеги и клиенти и се мотивирайте от отправената ви критика. Така, със сигурност ще пожънете успех.

Ако се водите от емоциите си, може да направите някои грешни избори и импулсивни покупки, за които да съжалявате по-късно. Послушайте разумът си и подлагайте всичко на съмнение, за да сте сигурни в решенията си.

Водолей

Разчупете обичайният си ритъм на живот и рутината, която следвате ежедневно. Направете това, което сърцето ви диктува и се оставете на течението да ви води по пътя на любовта.

Не се притеснявайте за всеки малък проблем и несъвършенство в работата ви. Просто вземете лист и химикалка или отворете лаптопа си и си направете чернова за всичко, което смятате да реализирате като план за действие.

Ако просто седите на едно място и чакате нещата с финансите ви да се оправят от само себе си, то най-вероятно няма да имате положителен резултат. От вас и работата ви зависи, дали ще увеличите проходите си.

Риби

Вероятно, днес ще се замислите за проблемите във връзката ви и ще откриете своята вина. Притесненията и страховете ви, че не сте перфектни могат да ви направят доста свити, прикрити, тъжни и непривлекателни за партньора ви. Открийте хубавите черти в себе си и бъдете по-уверени.

Стойте на дистанция от колегите ви, които си търсят компания за сладки приказки и клюки. Кажете, че имате много работа и нямате време да им обърнете внимание. Изолирайте се пред компютъра си и работете по личните си задачи.

Ако напоследък сте имали малко повече странични разходи за подмяна на техника или електроуред в дома ви, то вече ще може да се върнете към предишният си начин на живот. Каквото и да ви коства, се стремете винаги да заделяте от приходите си за спестяванията ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.