Овен

Добре е да се редувате с партньорът ви да се грижите един за друг и да удовлетворявате желанията на партньора ви. С разположението на планетите днес ще сте по-склонни да давате любов и грижи, но бъдете сигурни че ще получите същото и партньора ви.

Въпреки че имате голям, пламенен апетит и жадувате за пикантна храна, днес би било добре да се насочите  зеленчуците като например зеленият боб.

Телец

Вероятно, днес ще си мислите, че можете да се справите с всичко сами, но може да не ви стигне времето да изпълните всичките си ангажименти. Не се притеснявайте да поискате малко помощ от любимия ви човек. Партньорът ви ще се зарадва да бъде до вас и да ви даде подкрепата си.

Ако имате достатъчно средства, може да се насочите към най-доброто на пазара, като трюфели, стриди и омари. Също така подходящи неща в менюто ви могат да са боровинките, цвеклото, краставиците, карфиолът, спанакът и репичките

Близнаци

Денят ще е чудесен за пътуване и разглеждане на забележителности. Ако не можете да си спомните кога е бил последният път, в който заедно с партньора ви сте посещавали интересно място, то сега е моментът да организирате тази кратка екскурзия.

Полезните продукти за вас са сливите, портокалите, морковите, целината, карфиолът, стафидите, ябълките, спанакът, гроздовият сок и прочие. Добре е да избягвате  твърде много употребата на кафе, картофи и репички.

Рак

Десетки идеи ще се преминават през главата ви днес, които искате да реализирате от страшно много време. По-добре завършете всичко старо, което е започнато и останало недовършено, преди да се захванете с някой нов проект. Съветите на партньора ви ще да ви от полза със своята мъдрост.

Подходящи са - пшеница, карфиол, домати, цвекло, тиква, краставици, боб, броколи, плодове, овес, ориз, банани и др. Добре е да се избягват мазни храни, твърде солени продукти, сладки и рафинирана захар в малки количества.

Лъв

Малките жестове понякога правят най-голямо впечатление и оставят трайна следа в съзнанието на партньора ви. Направете нещо мило, сладко и романтично за любимия ви човек днес, и бъдете сигурни, че до края на деня партньора ще си мисли за вас.

За предпочитани са оранжеви, жълти и червени плодове. Освен това може да си приготвите  чудесен миш - маш с  пикантно пилешко. Избягвайте млечните продукти в големи количества.

Дева

Трудно ще се справите с куп служебни и домакински задължения днес, така че си разпределете домакинската работа заедно с вашия партньор, за не се претоварвате твърде много. Единият може да се погрижи за почистването и пазаруването, а другият да се заеме с прането, гладенето и готвенето.

Наблегнете на свежите аромати, пълнозърнестите храни, и плодовите салати. Ще бъде чудесно да приемате повече овес, плодови сокове, лимонов сок, супи, бадеми и прочие. Да се избягват тежките ястия.

Везни

С разположението на планетите през този днес може да сте малко по-романтично настроени и да направите някоя приятна изненада за любимия ви човек. Жестът на благодарност от страна на партньора ви ще бъде повече от щедър.

Добре е да наблегнете на плодовете, като ябълки, грозде и ягоди. Не обръщайте гръб на стафидите, задушените зеленчуци, спанака, доматите и ядките. Твърдият алкохол и газираните напитки не са най-добрият вариант за вас.

Скорпион

Много е вероятно днес са се чувствате по-потиснати и да нямате настроение за излизания и забавления. За щастие партньорът ви няма да има нищо против да си остане вкъщи с вас. Любимата ви топла напитка и един хубав филм ще ви се отразят чудесно.

Добре е да насочите вниманието си към кокос, лук, карфиол, домати, аспержи, морски дарове, цвекло, карфиол и други. От друга страна мазните храни, солта и продуктите с рафинирана захар не са перфектният избор за вас.

Стрелец

Днес, ще имате възможност да модифицирате връзката ви според личните ви предпочитания и да въведете някои промени, които смятате, че ще направят отношенията ви по-здрави и стабилни. Обсъдете тези неща с половинката си и направете най-доброто за връзката ви.

Ще бъде чудесно да се ориентирате към ябълките, портокалите, патешкото месо, чесъна, смокините, крушите, ягодите, маслините и житните продукти. Избягвайте  прекомерната употреба на твърде пикантни храни и сладки десерти.

Козирог

Колкото и допълнителни часове работа да взимате, парите вероятно ще са недостатъчно за семейството ви и някои непредвидени разходи. Опитайте се да поговорите с партньора ви за месечния ви бюджет и разходите, които може да минимизирате.

Ще бъде добре да наблегнете на зеленчуците, царевицата, супите, чая, смокините, яйцата, лененото семе, ориза и някои видове ядки. Рядкото консумиране на тежки храни, млечни продукти и шоколад е за предпочитане.

Водолей

Трудно е да се откажете от някои стари навици, с които сте свикнали, но това е единственият начин да постигнете хармонични отношения с партньора ви. Няма да ви е лесно, но когато видите чудесните резултати от действията ви, и за миг няма да съжалявате.

Консумирайте повече ябълки, портокали, кисело мляко, фурми, джинджифил, протеинови закуски, моркови, домати, соя, зеленчуци и царевица. Най - добре е да избягвате твърде честата употреба на продукти със съдържание на рафинирана захар.

Риби

Добре ще е да хвърлите един поглед на бюджета ви, преди да планирате грандиозна, романтична вечер с луксозен ресторант. Ако финансите ви са по-ограничени, може да си подсигурите романтика у дома с малко декоративни хартиени сърчица, ароматни свещи и вкусна домашно приготвена вечеря.

Обърнете внимание на зърнените храни, пшеницата, ориза, овеса, морските продукти, боба и естествените захари. Твърде честата употреба на кафе, мазни и подквасени храни, както и прекалено солено.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.