Овен

Семейните двойки трябва да поемат определени ангажименти по-сериозно, всеки сам да се нагърби с определени отговорности. Възможно е да няма пълно съгласие по отношение на някои въпроси, но винаги може да се намери изход от една или друга ситуация.

Вероятно някои от вас ще изпитат стомашно - чревни неразположения. За да нямате подобни и неприятни проблеми, трябва да преразгледате режима си на хранене. Бягането и щадящата диета ще ви бъдат от полза при такива ситуации.

Телец

Семейните двойки най-вероятно ще пожелаят да се задълбочат в практични дискусии, защото вероятно има известни неразбирателства, които могат предизвикат прекалено голям хаос. Направете си ретроспекция, за да разберете какви са перспективите за баланс в отношенията.

Психичното ви здраве и благополучие ще бъдат основни фактори през този ден. Опитайте да бъдете в кондиция и по-внимателно с нервите, защото психиката ви няма да издържи на голямо натоварване. Бъдете внимателни!

Близнаци

Изглежда днес ще бъдете доволни от начина, по който вървят нещата в любовен аспект. Задава се един оптимистичен ден за бъдещето на една романтична връзка. Ако планирате да прекарате остатъка от живота си с половинката си, днес е момента да го заявите открито.

В здравословен план днес няма да има нищо обезпокоително, а жизнеността ви ще бъде чудесна, вниманието ви трябва да е съсредоточено върху правилното балансиране на вашата енергия. Добрата новина е, че няма да ви застрашават инфекции, простуди и депресии.

Рак

Бъдете много внимателни, за да не се забъркате в какъвто и да е спор с партньора си, тъй като това лесно може да прерасне в грандиозен конфликт. Избягвайте да бъдете прекалено властни, тъй като това може да прогони партньора ви.

Съсредоточете се върху най-значимите неща и щадете нервите си. Предизвикателствата през този ден са баланс на чувствата и постигане на емоционално равновесие. Препоръчително е да консумирате повече плодове, зеленчуци и ядки.

Лъв

Ако сте планирали да изразите чувствата си към някого, препоръчително е да го сторите днес, тъй като най-вероятно вашето предложение ще бъде прието. В случай, че сте семейни, очаквайте голяма част от проблемите да бъдат изгладени.

Забавете темпото, за да планирате използването на енергията си и да я увеличите максимално. Съсредоточете се върху най-важното. Хранете се правилно, движете се повече и не се вълнувайте прекалено. Обърнете внимание на имунната си система като наблегнете на повече витамини и избягвайте приема на лекарства, освен ако не е наложително.

Дева

През този ден очаквайте много романтични срещи. Препоръчително е да прекарате повече време с половинката си, за да не се почувства пренебрегнат. Ако търсите сродна душа, трябва да бъдете търпеливи още малко.

Обърнете особено внимание и на храната си, консумирайте повече фрешове, ядки и млечни продукти. Ще имате енергия да направите всичко, което трябва, но не я хабете за незначителни и лекомислени неща.

Везни

Романтичният ви живот сякаш ще кипи през този ден. Ако сте несемейни, сериозно обмислете за поемането на решителна стъпка към брачен ангажимент. Новооткритата любов ще внесе свежест и вълнение във вашия „скучен“ живот.

Днес звездите ви призовават да пазите своите глезени. Необходимо е да ги съхранявате, когато правите усилени тренировки, и да ги масажирате редовно. Също така дръжте краката си  удобни за вас обувки.

Скорпион

През този ден вашият интимен живот ще претърпи позитивен обрат. Има индикации, ако не сте семейни, че е възможно да имате готовност да поемете сериозен ангажимент и дори да предложите брак на любимият човек до вас. Предстои ви страхотен ден, ако вече сте семейни.

Ако наблюдавате енергийното си състояние и се съсредоточите върху важните неща, ще се справите отлично през този ден. Почивайте и релаксирайте повече, слушайте тялото си, то ще ви подскаже от какво имате потребност. Фокусирайте се върху гръбначния си стълб!

Стрелец

Много е вероятно любовта ви ще бъде вълнуваща както никога досега. Ще се почувствате много страстни и ще задушите партньора си с любов и обич. Неангажираните сериозно да обмислят влизането в ангажирана връзка днес.

Вероятно ще бъдете свръх чувствителни и ще се наложи да се пазите от психически натоварвания, които могат да доведат до преумора. Направете всичко възможно, за да коригирате съществуващата дисхармония. Хранете се с повече плодове и зеленчуци.

Козирог

Има вероятност да се сблъскате с партньора поради необясними недоразумения. Възможно е дори да се стигне до там, че да се дистанцирате за известно време с половинката си днес. Би било чудесно, ако отпуснете малко задушаващата „хватка“ в любовта.

Днес не трябва да се претоварвате, дори и да ви се иска да постигнете желаните резултати. За да нямате здравословни проблеми, трябва да спазвате мярката във всичко. Почивайте си по-често, когато почувствате умора.

Водолей

За някои от семейните двойки този ден се очертава да бъде облачен, може да имате някакво недоразумение с партньора си. Не се притеснявайте, тъй като препирните ще отшумят и със залеза ще можете да се съсредоточите върху това, което е наистина важно за отношенията ви.

През този ден емоционалното ви здраве ще става все по-важно във вашия живот, приоритет трябва да ви бъде установяването на спокойствие и положителни настроения. За да се предпазите от заболявания, трябва да спазвате хранителен режим и по-често да си почивате.

Риби

Предстои ви ден изпълнен със смесени чувства, що се отнася до любовния ви живот. Възможно е да прекарате няколко отлични времена с партньора си, но може да имате и известни разногласия, което може да разруши романтичната атмосфера. Избягвайте да бъдете прекалено критични.

Ако не пренебрегвате някои дребните симптоми  ще се радвате на добро здраве и отлично самочувствие днес. Необходимо е да се храните с продукти, които могат да компенсират енергийния разход за деня. Поддържайте тялото си във форма, това най-добрата превантивна медицина.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.