Овен

Семейните несъмнено ще имат по-голяма възможност да дадат на партньора си картбланш, за да покажат доверието си и да получат отговори, но това само ще влоши ситуацията. Трябва просто да обсъдите някои нередности.

Днес духовната ви енергия ще бъде силна и доминираща в следните областите, социални грижи, образование и благотворителност. Тези, които се занимават в такива области, ще се справят много по-лесно.

Телец

Внесете нови свежи неща в живота си, защото точно това ви трябва днес. Ще има много шансове за вас още от първите часове на деня, но ще трябва да внимавате, за да не ги пропилеете.

Духовната ви  енергия ще бъде съсредоточена върху постиженията. Тези, които са се сблъсквали с разочарованията през последните няколко дни, имат добри шансове да се възстановят днес.

Близнаци

Признаването, че някой е по-добър от вас в правенето на нещо, може да подобри настроението ви, както и деня ви. Може да откриете възможности, които никога преди не сте имали.

Навярно с лекота ще определите как точно ще се развият нещата, защото интуицията ви ще се справи с твърде многото променливи през деня.

Рак

Ще искате да разширите кръга на своите познати, да бъдете забелязани в социалните мрежи, да разговаряте и да слушате какво ще кажат приятелите ви. Вкратце, денят ще бъде хубав, интересен и оживен.

Духовната ви енергия няма да позволи да скъсате с любимите ви хора днес. Ако не сте в състояние да рестартирате любовните си чувства, не бързайте със заключенията.

Лъв

Опитайте се да се задълбочите върху някои аспекти на характера на човека до вас, да намерите енергията и необходима за обич на ближния. Може би ще попаднете на впечатляващи находки.

Духовната ви енергия ще бъде изпълнена с оптимизъм, което означава, че денят е добър за фокусирането върху това, което искате да се случи в живота ви. Ще изпитате допълнителен  бонус от обновена физическа сила.

Дева

Опитайте се да погледнете назад през този ден, защото може да сте забравили за някой близък, някаква благочестива душа, която заслужава вашата подкрепа и вашето уважение.

Може   би ще имате желание за нови взаимоотношения или начинания, ала най-вероятно ще срещнете големи предизвикателства. Това е така, защото на днешната духовна енергия й предстои  основно реновиране.

Везни

Вероятно ще срещнете различни хора, които са допринесли за успеха ви, с който можете да се похвалите днес, така че е добре да бъдете забележителни и да покажете благодарността си по подобаващ начин.

С мощните вълни на оптимизъм, които се носят в духовен план, които ще ви навестяват днес, би било печеливш ход за вас да запазите спокойствие, отблъсквайки се от страха и съмненията.

Скорпион

Ако искате да удвоите този ден, очевидно ще трябва да се ангажирате два пъти. Не може да очаквате, че някой ще ви даде предимствата, само защото вие ги желаете. Разчитайте единствено на себе си днес.

Може би ще използвате свободната си воля, за да се противопоставите на това, което трябва да се случи, сиреч  изобилието от енергия ще бъде фактор, така че цикълът на даване и получаване да не бъде нарушен.

Стрелец

Пригответе се да бъдете изненадани днес от щедростта или галантността на някои хора. Обикновено вие сте от хората, вечно отдадените, сиреч винаги се опитвате да бъдете на разположение на всеки един.

Енергията ще действа като стимулант и може дори да имате проблеми със сънят си тази вечер. Използвайте енергийния прилив да постигнете нещата, които отлагате да от много дълго време.

Козирог

Не се поставяйте над определени правила, тъй като те важат и за вас, въпреки че заемате позиции на превъзходство. Трябва да давате пример, а не да се възползвате от него.

Поради преобладаващата енергия, може да се окажете затруднени да бъдете духовно спретнати. Може да се окажете на място, където всичко е в бъркотия и да се мъчите да организирате мислите си в бъркотията.

Водолей

Ще преминете през някои перипетии днес, преди да стигнете до желаната от вас дестинацията, тъй като не сте искали да мислите как да се справите със ситуацията навреме. Днес стратегията на отлагането няма да заработи.

Поради преобладаващата енергия, може да ви е трудно да се справите с уединението в сърцето си. Може да потърсите духовност сред природата.

Риби

Не си струва да прекарвате времето си днес с някой, който изобщо не го заслужава. В миналото вероятно се изпитали горчивината на разочарованието, така че не повтаряйте преживяването, тъй като това само ще ви разстрои.

Ще се почувствате много енергични и сякаш пиете кафе цял ден. Вероятно ще изпитате забележителен прилив на енергия в цялото си тяло.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.