Овен

Космическата енергия ще е такава, че у вас ще се появят сантиментални чувства към някой ваш бивш партньор, което може да се отрази негативно на настоящата ви връзка. Опитайте се да скъсате с миналото.

Бъдете твърди в позицията си и покажете на колегите си, че идеите ви имат потенциал за успех. Не бъдете пасивни, а въздействайте на другите с убеждението за успех.

Очаквайте добри печалби и постъпления в банковата си сметка. Първото нещо, което ще е добре да направите е да заделите част от тези пари към спестяванията си и с останалото да покриете разходите, които имате.

Телец

Ако сте много упорити и не отстъпвате в разговорите с вашият партньор, то може да се стигне до конфликти и спорове. Бъдете гъвкави и процедирайте според обстоятелствата, без да се налагате на всяка цена.

Сред множеството служебни задачи, ще е ви е трудно да се фокусирате само върху едно нещо. Направете си план за действие, към който да се придържате и точен график, организиран по часове за срещи и дейности.

Това, за което ще харчите пари днес е вашето семейство и близки хора. Нови дрехи и обувки, лекарства и почистващи препарати ще са сред нещата в пазарската ви кошница.

Близнаци

Благоприятното разположение на планетите днес ще е  чудесно за споделяне и откровения. Ако партньорът ви подхване тази тема, то бъдете нежни и любящи, без да настоявате непременно да чуете точно определени думи.

Способността ви да изпълнявате много неща едновременно ще бъде най-ценният ви актив днес. Докато повечето от колегите ви са добри само в едно нещо, то вие съчетавате всичко е едно и с лекота свързвате различните звена от работата ви.

Денят ще е подходящ да продадете всичко, което вече не ползвате в сайтове за онлайн пазаруване. С получените пари може да обновите нещо в дома си, без да трябва да харчите от заплатата си.

Рак

С разположението на планетите днес, може да усетите някакво блокиране във връзката ви, което ще ви даде ясен знак да промените нещо в отношенията си. Поговорете с партньора ви за това, което харесвате и ви прави щастливи и това, което трябва да избягва и ви изважда извън контрол.

Някои спорове с колегите ви могат да ви направят доста раздразнителни и избухливи днес. Опитайте се да работите индивидуално, тъй като екипната работа днес може да се окаже провал.

Чудесен ден да разширите дейността и пазарите си като излезете извън границите на страната ви. Контактите с чужденци могат да се окажат много успешни с добри приходи.

Лъв

Много е вероятно днес да сте в лошо настроение и във връзката ви да липсва жар и страст. Не се обвинявайте за това, тъй като емоционалният заряд на звездите ще е нисък като цяло и това оказва влияние на личните ви отношения.

Доверието, което ви имат вашите шефове може да бъде разклатено от някой ваш недоброжелател. Опитайте се да запазите самообладание и приемете това като част от надпреварата с колегите ви за издигане в кариерата.

Най-после ще може да си отдъхнете от ограниченията и ще имате възможността спокойно да пазарувате това, което искате. Приходите ви ще бележат ръст, така че да надвишават разходите ви.

Дева

Въпреки че може да се разбирате чудесно с вашият партньор, планетарното разпределение може да потисне романтиката помежду ви. Това може да е подходящ момент за вас да помислите какво искате да ви се случва в живота в бъдеще и какви са съвместните ви планове.

Не са изключени споровете и неприятностите на работното ви място днес. Това може да се окаже полезно за вас, тъй като лесно ще разберете кои са предателите, които се преструват на ваши приятели в службата.

Инвестирането в обучителен курс или литература за самоусъвършенстване няма да е загуба на пари, а ще повиши вашата квалификация. Приложете веднага всичко ново, което сте научили, за да сте още по-успешни и търсени като специалист.

Везни

Денят ще е чудесен за поставяне на ново начало и започване на нова връзка. Освободете се от всичко старо, което ви напомня за минали връзки. Пренаредете гардероба и чекмеджетата си и се сбогувайте с всичко, което ви носи негативни емоции.

Възползвайте се от комуникацията в електронна среда и разпратете съобщенията си по имейл или чрез социалните мрежи, с които си комуникирате във вашата фирма. Старайте се повечето от документацията, с която работите да стане достъпна по електронен път, вместо на хартия.

Обърнете внимание на външния си вид и неговата поддръжка и не пестете от добра козметика, нова прическа или маникюр. По-високото ви самочувствие ще ви направи по-уважавани и търсени.

Скорпион

Денят ще е подходящ за разходка и разговор с любимият ви човек. Може да посетите място, на което имате хубави спомени от зората на връзката ви и да се припомните интензивните чувства, които сте изпитвали един към друг.

Ако имате някакви идеи или забележки към нещо, което трябва да се промени в работата ви, то не се страхувайте да ги споделите с шефовете ви. Звездите ще са на ваша страна и всякакви разговори и преговори ще минат гладко.

Много е вероятно днес да бъдете потърсени от ваши приятели или роднини, които ще поискат заем от вас. Преценете добре бюджета, с който разполагате и дали може да си позволите да дадете част от парите си на някой друг.

Стрелец

Очаквайте изключително позитивен ден, изпълнен с положителни емоции. Разположението на планетите ще е подходящо за романтични срещи, така че планувайте подобна изненада за половинката си. Направете този ден запомнящ се и необикновен.

Позицията на планетите днес ще е идеална за кариерното ви издигане. Единственото нещо, което може да ви създаде някакви пречки са онези колеги, които тайно ви завиждат и мечтаят да бъдат на вашето място.

Ако искате бърз прогрес в бизнеса ви, то първо ще трябва да инвестирате голяма сума пари и да бъдете търпеливи, докато излезете на печалба. Този процес може да отнеме няколко месеца, така че не се отчайвайте, ако липсват моментни печалби.

Козирог

Въпреки, че не ви лисва нищо във връзката ви, то мислите ви може да са в друга посока към някоя ваша бивша любов. Замислете се дали си струва да мислите за нещо, което не може да се върне и погледнете напред в бъдещето с по-реалистични цели.

Днес, ще ви се отвори възможност да проявите малко повече свобода и въображение в работата си. Дайте зелена светлина на иновациите и новите технологии и всички ще бъдат очаровани от работата ви.

Зарадвайте половинката си като й купите ново бижу като колие, обици или гривна, а за господата някой нов аксесоар като часовник или чанта за лаптоп. Инвестирайте в нещо наистина качествено и стойностно.

Водолей

Ако сте имали конфликт с вашата половинка, то днес планетите ще ви помогнат да се извините и да получите прошка. Ако признаете вината си, то ще увеличите шансовете си за сдобряване с вашият партньор.

Днес, може да ви изникнат някои извънредни ангажименти, които да провалят предварителните ви планове. За съжаление няма как да предвидите подобна ситуация и ще трябва да действайте гъвкаво според обстоятелствата.

Разходите ви днес ще са пряко свързани с емоциите, които изпитвате. Колкото по-стресирани сте, толкова повече ненужни неща може да купите, за които по-късно да съжалявате. По-добре стойте далеч от онлайн сайтовете.

Риби

Вероятно, днес ще посветите времето си на равносметка за постигнатото в личен план и това, което не сте успели да осъществите. Анализирайте пречките за стопирането на някои желани от вас неща и поговорете за това с партньора ви.

Очаквайте ден изпълнен със стрес и напрежение. Всички около вас ще са враждебно настроени и никой няма да се вслуша в мнението ви, така че не упорствайте и не се опитвайте да налагате мнението си в тази ситуация.

Днес, може да се наложи да поговорите с вашият партньор за вашият общ бюджет. Преценете добре каква сума може да отделите за забавления, почивка, спа процедури и луксозни стоки.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.