Овен

Астралната енергия днес ще ви помогне да се почувствате много по-щастливи и доволни от връзката си, без да се оплаквате от недостатъците на партньора ви. Позволете на позитивните емоции да навлязат в живота ви и споделяйте повече с половинката си.

Днес, може да откриете вдъхновение за нова диета от човек, на когото се възхищавате. Обърнете внимание на това, което трябва да изхвърлите от дома си, за да нямате бърз достъп до изкушения. Ако не обичате да спортувате, то може да подобрите физическата си активност с по-продължителни разходки.

Телец

Днес, може да имате възможността да се обвържете по-сериозно с някой, който до сега е бил да ръба да се впусне в по-сериозни отношения, но се е страхувал да направи тази крачка. Страстната атмосфера във въздуха, която ще произлиза от силните ви чувства, ще ви помогне да сте по-открити един към друг.

Имате усет към красивото и изкуствата, така че днес може да се изявите като отличен декоратор на дома ви. Някои дейности по подреждане на дома ви, може да бъдат счетени за една сериозна силова тренировка, така че с един куршум ще имате два заека.

Близнаци

Днес, трудно ще се спрете да изразявате чувствата си, когато става въпрос за любов и романтика. Ако възнамерявате да се срещнете с някой, който изобщо и не подозира за това, то изглежда, че даденият човек няма да избор, освен да се съобрази с вашето желание. В момента думата „не“ не съществува в речника ви.

Приготвянето на храна може да ви донесе истинско удоволствие днес. Презентацията на ястието ви с характерната ви артистичност, определено ще впечатли близките ви и ще е наслада за сетивата.

Рак

Ако до скоро сте имали проблеми с вашата половинка и сте стигнали до безизходица, то днес планетарното разпределение може да ви помогне да разрешите този проблем. Или няма да издържите на напрежението и ще трябва да седнете и да проведете сериозен разговор с партньора си, или ще се почувствате принудени да вземете решение, без много дискусии.

Скуката може да ви направи доста неспокойни днес. Обичате да има динамика в деня ви и ако нещата ви се струват доста лесни и прости, то може да пренебрегнете тренировките си, тъй като не ги смятате за достатъчно предизвикателни и ефективни. Осигурете си адреналин и позитивни емоции, за да останете във форма.

Лъв

Астралната енергия днес ще ви подтикне да говорите повече с партньора си без да предизвиквате някакви катаклизми. Ако смятате, че има нещо, което трябва да споделите за себе си с вашият партньор, то енергията от планетите ще е катализаторът, който ще ви помогне да кажете всичко, което таите отдавна в себе си.

Днес, може да сте в особено настроение на двете крайности. Или ще искате да сте перфектни с диетата си, или един бонбон може да ви накара да отидете в другата крайност като преядете с всякакви висококалорични храни. Не позволявайте моментните ви настроения да повлияят и на тренировката ви.

Дева

Днес, ще се чувствате доста по-силни и уверени в себе си, когато става въпрос за разговори с половинката ви. Нещата бързо може да се променят и да вземете инициативата за лидер във връзката ви. Каквато и да е мотивацията ви да направите първата крачка, ще сте доволни от себе си и предприетите действия.

По природа сте доста състрадателни и винаги се стремите да помогнете на другите, като в резултат на това, много ваши приятели ви натоварват с личните си проблеми. За да се справите с това натрупано напрежение, може да опитате да практикувате някое бойно изкуство, което ще укрепи духа и тялото ви.

Везни

Възползвайте се от благоприятното разположение на планетите, за да приповдигнете настроението си. От вас зависи дали любовният ви живот ще се подобри или не. Не бързайте да говорите с партньора ви, без да сте обмислили предварително всяка една ваша дума и постъпка. Прибързаните и емоционални решения едва ли ще дадат желаният от вас резултат.

Постоянството в тренировките и диетата ви, ще даде резултатите, които отдавна чакате. Дисциплината, което сте си наложили ви прави доста издръжливи и целеустремени да сбъднете мечтите си.

Скорпион

Вероятно, партньорът ви днес ще поиска да ви включи в доста от нещата, с които се е захванал днес. Ще има нужда от помощта и подкрепата ви, за да завърши всичките си проекти. Небрежността и бездействието са направили нещата доста занемарени, и сега може да ви е доста трудно да се справите с целия хаос и то за един ден.

Добре ще е да положите по-специални грижи за кожата си днес. Ексфолирането и маските ще са ви добър помощник, но приемът на повече вода ще помогне на тялото ви да се освободи от токсините, и всичко вредно в тялото ви, включително и кожата ви.

Стрелец

Разговорите с партньора ви днес може да бъдат доста критични, тъй като вероятно ще се почувствате засегнати от партньора си. Не се увличайте в това да отвърнете на удара и да вдигате скандали, влизайки в оправдателен режим. Може сериозно да застрашите връзката си, ако само държите на своето и сипете нападки и обиди.

Знаете как да се грижите за другите, но често пренебрегвате себе си и здравето си в стремежа си да помагате на близките ви. Добрата новина е, че разпределението на планетите днес, ще ви помогне да сте по-фокусирани над себе си и това, от което тялото ви има нужда.

Козирог

Днес, може да решите да не споделяте проблемите си с вашият партньор, за да избегнете конфликтите, криейки се зад стена от безразличие. Това може само да влоши отношенията ви, тъй като напрежението между вас може да се увеличи значително. Не е нужно да обяснявате всичко до последната подробност, просто бъдете честни и открити с човек до вас.

Желанието ви да сте навсякъде и да се справите с куп задачи за отрицателно време, може да ви направи доста изтощени и депресирани, което да ви подтикне да преяждате с вредни храни. Поставете се реалистични цели като тренировки поне три пъти седмични и пиене на повече вода.

Водолей

Ако сте самотни, то днес може да ви се отдаде възможност да поканите на обяд някой важен за вас човек, който познавате още от детството ви. Обикновено, разговорите ви се отдават и рядко оставате без думи, но страхът ви от отхвърляне, може да ви направи доста притеснителни днес. След като разберете, че човекът отсреща ви приема такива, каквито сте, всичко ще бъде наред.

Наблегнете на това да изглеждате по-добре и да се харесвате повече. Независимо дали става въпрос за прическата ви, формата на тялото ви или маникюрът ви, то обърнете сериозно внимание на това какво правите за себе си и как се грижите за външния си вид.

Риби

Възможно е да има някаква пречка и бариера пред вас, която да затруднява опознаването на половинката ви. Това може да ви създаде известен дискомфорт и тревожност, докато отриете решение, как да се справите с този проблем. От вас може да се изисква да сте по-силни от обикновено и да поемете повече рискове.

Вероятно си мислите, че знаете всичко за храненето и тренировките, но прилагането на всички познания е ключът към успеха. Неудовлетвореността и депресията могат да ви провалят, така че бъдете постоянни с диетата си и физическото натоварване.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.