Овен

Семейните и влюбените двойки да се опитат да балансират чувствата си много добре, за да избегнат различни конфронтации. Емоциите могат да ви доведат до критични ситуации, за които по-късно ще съжалявате.

Очертават се вероятни сплетни и интриги с представители на Лъв и Дева. Възможно е някои действия от страна на Близнаци силно да ви разстроят.

Телец

Влюбените двойки ще трябва да направят всичко възможно да не повтарят допуснатите вече грешки, защото това може да провали тяхната връзка. Самотните няма да имат възможността да поемат инициативата в ръцете си.

Вероятно, ще постигнете определени цели в отношенията си с Телец и Скорпион. Известни недоразумения, дори и конфликт с Водолей.

Близнаци

Ентусиазъм и вдъхновение, творчески устрем и желание за действие ще ви съпровождат през днешния ден. Някакво събитие, може да изиграе ролята на катализатор, за да забърза хода на чувствата ви и да внесе още по - голяма свежа атмосфера.

Ще изживеете почти фамозни моменти със Стрелец и Везни. Ала внимавайте да не се изгубите своята дипломатичност спрямо Козирог, защото може да изхабите излишни нерви особено днес.

Рак

Вероятно, влюбените двойки ще имат желанието за обсъждане на бъдещето на своята връзка. Не са изключени известни несъгласия, спорове и конфликти при семейните двойки днес.

Днес трябва да бъдете особено внимателни с Телец и Лъв. Като цяло денят ще добър в компанията на Водолей.

Лъв

Може да изпитате приятни моменти и дълбока нежност с половинката си. При някои семейни двойки, чувството за вина, страдание от любов, кавги или неразбирателства, ще ги съпътстват през този ден.

Ако искате сериозни промени в своя живот се постарайте да се въоръжите с търпение спрямо Дева и Риби. Избягвайте да спорите с представители на Стрелец.

Дева

Този ден  ще премине на приливи и отливи в личен план. Самотните ще имат сериозни предпоставки за нови запознанства, ала ще трябва да обърнат внимание на своя подход към търсенето на специален партньор.

Ще се появи и неразбирателство във взаимоотношения със Скорпион и Стрелец. Планетите ви съветват да проявите спокойствие и издръжливост с представители от зодия Рак.

Везни

На брачните двойки ще им се наложи да забравят някои търкания помежду си, ако желаят връзката им да бъде увенчана с разбирателство и романтика днес.

Без всякакви съмнения вие спокойно ще успеете да се справите с Водолей и Овен. Не е изключено благодарение на усърдието си вие да успеете да изпъкнете пред Близнаци.

Скорпион

Семейните, ще намерят най-доброто решение за текущите си проблеми в личен план. Влюбените двойки ще се наложи да се борят, за да си възвърнат хармонията днес.

Постарайте още днес да оправите своите грехове спрямо представителите на Козирог и Стрелец, това значително ще облекчи живота ви. Финансовите въпроси с Лъвовете ще останат в сферата на пожелателното.

Стрелец

Неангажираните да избягват вземането на окончателни решения за нова връзка. Семейните двойки ще имат проблеми и трудно ще се концентрират, за да изгладят някои спорни моменти.

Планетите ви съветват да забравите за своята гордост и да направите компромиси с Близнаци и Дева. Трудно обаче ще пренебрегнете обидите от Водолей.

Козирог

Днес, брачните двойки вероятно ще имат възможност да дискутират, кое е поправимо и кое следва да бъде поправено. За самотните не се очертава да срещнат препятствия, с които са се сблъсквали в миналото и са ги дестабилизирали няколкократно.

Ще успеете да намерите общ език с Овен и Рак и авторитета ви пред тях ще бъде неоспорим. Навярно ще ви се наложи да преминете през някои жизнени уроци чрез някои представители от Телец.

Водолей

Самотните през този ден навярно ще бъдат по-практични в своите предложения. Романтичните отношения биха могли да достигнат до по-възвишени нива. Повечето от семейните двойки ще се почувстват по-отговорни.

За да могат вашите чувства успешно да преминат през теста за устойчивост се постарайте да не създавате конфликтни ситуации с Козирог и Риби. Във финансов план не всичко ще бъде благополучно с Водолей.

Риби

Този ден може да ви донесе някаква сигурност, но през това време ще сте по-скоро емоционални, отколкото практични. Като цяло денят  може да се окаже единствено във ваша полза относно личният ви живот.

През този ден по-голямата част от запознанства с Близнаци и Везни, ще завършат като банални флиртове. Общуването със Скорпион ще бъде удачно да се гради върху доверие и равноправие.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.