Овен

Буйната ви натура най-вероятно ще се отрази днес в неблагоприятен аспект. Чувствайки се уморени и доста износени, вашите познати ще се мъчат да ви подкрепят, ала ще им бъде трудно да се справят с днешното ви настроение. Избягвайте излишния стрес и самокритика, моменти като този са нормални и бързо отминават. Отделете си време за релаксация.

Вероятно ще се наложи да помислите дълбоко и да разберете качествата, които търсите в перфектния си партньор, преди да приемете каквото и да е предложение. По време на кратко пътуване ще срещнете някой, който ви впечатлява със своя чар.

Телец

Обичайното ви спокойствие вероятно ще бъде нарушено днес и ще ви бъде трудно да се концентрирате. Възможно е и да се стигне до напрегната тревожност, опитайте се да се отпуснете и си позволете повече време за почивка. Вашето безпокойство може да изненада другите и то не в положителен смисъл. Така че, трябва да се опитате да скриете начина, по който се чувствате.

Днес може да се окаже началото на една прекрасна нова фаза за личния ви живот, която ще ви донесе истинско щастие и ще ви накара да се чувствате много удовлетворени от живота. Хората, които вече са обвързани, трябва да обърнат внимание на потребностите на партньора си, за да избегнат евентуалните неприятности.

Близнаци

Повишената информираност ще бъде флагмана на вашите дела днес. Комбинирането на интелигентно наблюдение и здравия ви разум ще ви позволи да оцените всички аспекти на всякакви проблеми. Можете да разчитате на вашата интуиция. Със завишената си информираност и чувствителност, вие ще бъдете в унисон с всяка една възникнала ситуация, реагирайки бързо и адекватно на всеки един задаващ се проблем.

Любовта може да влезе в живота ви по доста изненадващ начин. Несемейните по-лесно ще срещнат някой, който притежава всички качества, които търсят в своя бъдещ партньор. Семейните двойки ще се радват да споделят силна и безпроблемна комуникация. 

Рак

Днес помислете предимно за себе си. Ще откриете баланса  между „даване и вземане“ и в резултат на това ще бъдете по -близко до постигането на целите си. Въпреки това отделете малко време, помислете внимателно за себе си, подгответе се, когато нещата няма да бъдат толкова лесни, каквито се очертават да бъдат през следващите дни.

Препоръчително е за тези, които имат връзка от известно време, да обръщате внимание на това, от което се нуждае партньорът ви, за да избегнете влошаване на връзката.

Лъв

Възможно е да сте много осведомени и да се гордеете с този факт или просто ще искате да изследвате хоризонтите си на познания, както и тези на другите. За да избегнете погрешното разбиране на намеренията ви, не бъдете толкова категорични по отношение на изказите си, тъй като това може да се възприеме като досадно поведение от ваша страна към околните. Бъдете по-умерени и земни!

Може да прекарате няколко отлични часове с партньора си, но може и да имате някои разногласия, които могат да развалят романтичната атмосфера. Семейните двойки да положат всичките си усилия, за да направят връзката си още по-силна.

Дева

Ден, през който следва да приемете евентуалните неуспехи с достойнство. Доверието, което оказвате на близки хора, ще бъде намалено и следователно едва ли ще сте в настроение да бъдете толкова отворени спрямо всички, както обикновено. Изисква се повече сдържаност и преди всичко, отделете време, необходимо да откриете какво точно се случва, за да се стигне до тук.

Вероятно, днес тези от вас, които са самотни ще бъдат изправени пред предизвикателства  в любовен план. Очертават се предложения и възможности за нова връзка. Успехът ще бъде на ваша страна, ако сте по-решителни.

Везни

Трудно някой би могъл да ви подведе или измами. Днес вие сте далеч по-охранявани, благодарение на вашите планети и е малко вероятно "доброжелателите" ви да надделеят под каквато и да е форма във всяко едно отношение. В най-деликатните разговори обаче, ще се наложи да изложите ясно  вашата позиция и дори да направите компромиси, за да се стигне до споразумение.

Ще има много шансове за самотните хора, които могат да бъдат привлечени от някой друг. Необходимо е също така да отделите особено внимание на партньора си, което ще го зарадва много.

Скорпион

Въпреки, че ще бъдете много добронамерени, но вероятността да бъдете тласнати към конфликти ще бъде налице.  Концентрирайте се върху общата цел, а не върху собственото си благосъстояние, или ако виждате другите като пречка или като конкуренти, тръгнете по свой собствен път. Бъдете отворени за всякакви решения, за да изключите евентуални  недоразумения.

Очаквайте моменти на искрено щастие, особено през този майски ден. Любовта трябва да цъфти във вашия живот и да ви държи в щастливо настроение.

Стрелец

Днес се отварят портите за нови неща, ала няма да се разминете без перипетии. Подгответе се за всичко, което не ви върви по план или работи съвсем гладко, както очаквате. Бъдете гъвкави, останете отворени за капризите на случайността, само така лесно ще може да реагирате бързо на възникналите нови обстоятелства и вашите усилия ще пожънат успехи.

Семейните трябва да бъдат особено внимателни, когато флиртуват с хора, които ги привличат, за да се уверят, че не се отклоняват от брачните граници.

Козирог

Някои от вас може да изпитат непреодолимото желание да си създадат различен имидж, било чрез хвалене на постижения, или чрез парадиране на притежанията си. Такова претенциозно поведение наистина ще се възприеме като неприятно. Вместо това трябва да оцените качествата на своите приятели и да им покажете повече уважение, което заслужават, като ги оцените над вашите притежания или постижения.

Съживете връзката си, като направите нещо креативно днес. На брачните двойки може да им се наложи да планират нещо специално, за да направят връзката им по-романтична. Едно кратко пътуване с удоволствие би било идеално за този ден.

Водолей

Имате чудесната възможност за едно високо ниво на активност днес. Използвайки добре повишената си умствена острота, можете да бъдете доста ефективни. Можете също така да използвате запалеността си, за да угаждате на другите, да се наслаждавате и да изгаряте излишната енергия по начини, по които можете да споделите с хората, на които държите най-много.

Вашето романтично състояние също ще продължава да се подобрява. Това е период на вълнуваща трансформация и спонтанни събития. Вие ще бъдете добре оценени в семеен план.

Риби

Ще трябва да се събудите и да се изправите пред предизвикателството да превърне мечтите си в реалност. Единственото доказателство за достоверност е, дали вашите житейски планове имат солидни основи и могат ли да бъдат осъществени. Ако продължавате да се отдавате на нереалните си мечти, пропускате важна възможност и пропилявате ценните си ресурси.

Днес е време да обсъдите някои въпроси, касаещи вас и вашия партньор. Не се страхувайте да разрешите нерешените проблеми или други пробойни във връзката ви. Изчакването може да доведе до по-голяма преграда между вас двамата.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.