Овен

Днешната планетарна конфигурация ще ви даде възможност да сбъднете една ваша мечта с вашата половинка. Възползвайте се от този шанс и създайте една романтична, топла и уютна атмосфера за човека, когото обичате, като се съобразите с неговите желания.

Днес, всичко ще зависи от вас, така че няма да имате извинение да се оправдавате с другите. Контролирайте стриктно храненето си и обърнете сериозно внимание на здравето си като се погрижите за това да сте по-активни и спортуващи.

Телец

Бъдете такива, каквито сте без маски и преструване. Така ще спечелите вашият партньор на ваша страна и ще успеете да изпълните всичко, което сте си наумили за вечерта. Ще успеете да направите връзката си още по-здрава и хармонична.

Денят ще е благоприятен да организирате събиране с роднините ви – майка, баща, леля или чичо. Напазарувайте свежи продукти и пригответе хубава вечеря за близките ви. Ще се почувствате чудесно след едно такова семейно събиране.

Близнаци

Няма да ви липсват обожатели днес, но ще се наложи да изберете един човек, с когото да поддържате връзка и да не давате напразни надежди на всички, които се опитват да се доберат до сърцето ви. Ако вече имате сериозна връзка, флиртовете ще са лоша идея.

Аспектите на планетите днес ще ви донесат прилив на положителна енергия. Ще греете от щастие и всичко около вас ще навява на лято и почивка. Заредете се със свежи плодове и зеленчуци директно от природата.

Рак

Ако от устата ви не могат да излязат искрените ви чувства под формата на романтични, мили думи, то опитайте да напишете бележка или да изпратите съобщение. Изразете емоциите си по начина, по който сметнете за най-добър, но нека партньорът ви знае какво изпитвате.

Отнасяйте се към тялото си точно както се грижите за детето си. Вслушвайте се в това какво ви казва, какви знаци ви дава и следвайте инстинктите си за храната, от която се нуждае. Направите ли го, няма да имате проблеми.

Лъв

Вероятно, днес ще изпитате някакъв вътрешен страх да говорите с партньора си, за да не бъдете разбрани погрешно. Поемете си дълбоко въздух и говорете бавно и спокойно, без притеснения като обясните всичко, което искате да кажете на любимия ви човек.

Може да не осъзнавате, но всички желания, които имате например за нова работа, нов дом, нова връзка и т.н. са пряко свързани със здравето ви. Ако нямате най-ценното – вашето здраве, всичко друго ще изгуби смисъл. Погрижете се за себе си и не забравяйте да си направите някои профилактични прегледи.

Дева

Очертава се сериозен разговор с половинката ви, в който да разкриете чувствата и намеренията си. Искате връзката ви да мине на друго по-сериозно ниво, но в същото време може да се притесните, как ще бъде прието това от вашата половинка. Продължете да се грижите за любовта ви, пречки няма да има.

Чудесен ден да се погрижите за себе си и самочувствието си. Нова прическа, маникюр, маска за лице ще направят външния ви много по-свеж, а вие ще сте по-ослепителни от всякога.

Везни

В случай, че сте самотни, днес може да имате желание да опознаете даден човек по-добре, за да сте наясно дали ще излезете сериозна връзка от тези взаимоотношения. Вероятно, ще трябва да положите малко повече усилия в тази насока, но се насладете на това пътуване с цел опознаване.

Това да бъдете твърде критични към себе си, няма да ви помогне да сте перфектни. Направете си подробен план с храните, които искате да консумирате и са в режима ви и отделете няколко часа седмично за тренировки.

Скорпион

Разположението на планетите днес ще ви помогне да внесете хармония и да успокоите напрежението във връзката ви. Възползвайте се от тази възможност като правите повече неща заедно и не спирате да показвате любовта си. Партньорът ви ще оцени всичко това.

Ще имате на разположение всичко необходимо, за да сте в хармония със себе си и в отлично здраве. Вслушвайте се в тялото си и му дайте това, от което се нуждае като макро и микронутриенти.

Стрелец

Днес, конфигурацията на планетите ще ви даде усещане за сигурност и стабилност на връзката ви. Опитайте се да покажете на половинката си безграничната си любов и силни чувства и зарадвайте партньора си с някакъв малък подарък ръчно направен от вас самите.

За да подпомогнете изчистването на тялото ви от токсини, много е важно да пиете достатъчно вода, която ще улесни процеса. Тялото ви има нужда от това пречистване, така че не забравяйте и физическите упражнения.

Козирог

Загърбете всичко негативно и всякакви спорове с партньора ви, които сте имали в миналото. Освободете се от тези негативни емоции. Имате нужда да започнете на чисто показвайки безрезервната си обич към вашия партньор.

Днес, може да не се чувствате особено добре и вероятно ще кривнете от диетата си, поради негативните емоции у вас. Не се ангажирайте с чуждите проблеми и бъдете егоисти днес, като мислите за собствените си потребности.

Водолей

Планетарното разпределение през този ден може да се окаже доста вълнуващо за любовния ви живот. Планирайте всичко за този специален ден като поставите на челно място вашата половинка. Очаква ви гореща и страстна нощ.

Не очаквайте с няколко дни  на диета и усилени тренировки да стане вълшебство с тялото ви. Нужно е време и търпение, за да постигнете желаните резултати и тялото, за което мечтаете. Имайте воля и бъде упорити.

Риби

Днес, вероятно няма да пренебрегнете финансовите въпроси и може да възникнат някои спорове с половинката ви по този повод. Колкото и силно да обичате, в крайна сметка и двамата се нуждаете от пари, за да съществувате и липсата им ще внесе доста смут. Опознайте по-добре партньорът си и ще видите, че има голям потенциал в него, който може да ви донесе добри печалби.

Възможно е да изпитате известно неразположение днес и болки в коремната област. Направете си топъл компрес или сложете загряваща възглавница, която ще облекчи болките ви. Консумацията на билков чай също ще ви накара да се почувствате по-добре.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.