Овен

Избягвайте да изразявате доминиращо мнение. Ако нямате ясни аргументи, оставете всичко така както е. Не спорете с любимите хора, които вероятно няма да са в кондиция и могат да ви разберат погрешно.

Ще се наложи да ограничите максимално своите комуникации, тъй като не трябва да говорите прекалено много. Опитайте се да спестите енергията си, като мислите за проблемите си колкото се може по-малко.

Телец

Ако като двойка имате специални искания по отношение на независимостта, ще трябва да ги приемате. Също така ще се наложи да преглътнете някои неща без особена доза ревност.

Днес, трябва да отпуснете своя ум, тъй като това ще бъде тайната на доброто ви здраве. Не се задълбочавайте прекалено много и не търсете логика във всяко едно случило се нещо.

Близнаци

Ще имате възможност да оставите настрана недоразуменията, да се съсредоточите върху прошката и възможностите, които животът ви е предоставил. Имате достатъчно дни за размисъл, за да обновите романтичното си мислене.

Вашето здраве ще бъде добро през целия ден. Звездите определят за вас, че девети ноември ще бъде „ден на властта“. Ще имате много ангажиращи и полезни срещи, които най-вероятно ще приповдигнат настроението ви.

Рак

Семейните двойки ще трябва да обърнат голямо внимание на това, което казват и как го казват, тъй като сблъсъка може да възникне от нищото. По-добре бъдете добрите слушатели, без да реагирате остро по някои въпроси.

Чувството за дръзновение и смелост може да проникне в душата ви днес и да ви даде огромно усещане за самоувереност. Вярата във вас самите е най-важната стъпка, която можете да направите за разширяване на вашия свят.

Лъв

Този ден  ще ви се стори доста дълъг и може да ви донесе добри новини. Не смесвайте белите вести, ако настроението ви е „черно“. В противен случай може да заразите любимите ви хора  с негативизъм. 

Ако се уверите, че поддържате своите интелектуални, емоционални и духовни стремежи в себе си, докато преследвате амбициите си днес, най-вероятно ще откриете, че можете да извлечете още по-голямо удовлетворение от вашите триумфи.

Дева

Възможно е да предпочетете да мислите за нещо друго, ала има вероятност романтиката да пострада малко, а това особено ще повлияе върху любимият ви човек. Привързаността и страстта трябва да са основна част от живота ви.

Настроението ви също ще бъде много добро. Звездите не предвиждат някакви усложнения в здравословен план. Въпреки това, се заемете с физически упражнения, за да останете здравословно балансирани.

Везни

Може би  се дистанцирате от твърде многото  проблеми, днес ще трябва да се справите с някои от тях. В крайна сметка трябва да имате готовност за битка, така че няма нищо лошо в това да бъдете още по-решителни.

От гледна точка на здравословното ви състояние, този ден не се очертава да бъде много добър, тъй като планетарните транзити ще са неблагоприятни за вас. Добре ще е да се опитате да се приспособите към хората и възникналите ситуации.

Скорпион

Днес може да очаквате изненади, особено личен план. Възможно е да се опарите от тях, но ще бъде за добро. Това ще бъде поредната обеца на ухото, за да се научите да се справяте с всякакъв вид перипетии.

Днес, трябва да отпуснете своят ум, тъй като това ще бъде тайната на доброто ви здраве. Не се задълбочавайте прекалено много и не търсете логика във всяко едно случило се нещо. Живейте така, сякаш сте в друг паралелен свят, за да съхраните спокойствието си.

Стрелец

Неангажираните може да пожелаят да имат повече автономност, но ако срещнат човека, когото смятат за най-точната партия, ще допуснат една и съща грешка, а именно поредното подхлъзване.

Вероятно, днес ще се почувствате изпълнени с енергия. Денят ще бъде доста взискателен, но въпреки това, няма да почувствате осезателна умора. Вашите позитивни мисли ще ви набавят повече енергия.

Козирог

Възможно е влюбените или семейните двойки да преминат границата няколко пъти, но в крайна сметка, ако има разбиране или желание за разрешаване, ще отменят егото си, само за да продължат напред заедно.

Очаквайте доста студен ден. Затова имайте готовност да посрещнете всякакви нелицеприятни ситуации и поддържайте добро настроение и най-вече добро здраве. Каквото и да се случи, трябва да запазите нужното спокойствие.

Водолей

Възможно е да приемете много сериозно различните варианти, предложени от партньора, защото ще имате  желание да разрешите всякакви проблеми и да продължите  напред. Ще бъде добре да имате такова проактивно отношение.

Изглежда, че днес ще бъдете в добро здраве. Това е благоприятен момент за среща с приятелите ви. Също така, ще успеете да намерите нова светлина в живота си, която да ви напъти към нови хоризонти.

Риби

Двойките най-накрая ще намерят правилния баланс, за да не се изгубят в безбройните дискусии, които ще възникнат. Отдръпването малко от позициите ви ще позволи на партньора ви да бъде по-разбиращ от своя страна.

Днес, ще бъдете много съсредоточени върху целите, които сте си поставили за деня. Благодарение на доброто ви здраве, навярно ще бъдете възнаградени с чудесни мигове. Най-вероятно няма да се уморите лесно - загатват звездите.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.