Овен

Нещо, на което до сега сте вярвали, може да се окаже лъжа, но това няма да сложи край на връзката ви. Наложително ще бъде да говорите с партньора си и да зададете въпросите си.

Намалете времето си за тренировка днес и обърнете по-сериозно внимание на диетата си. Колкото и да се потите във фитнеса, ако след това похапнете обилно, резултати няма да има.

Телец

Бъдете честни и открити с партньора си и заявете това, което искате, без да се притеснявате. Сега може да си позволите да искате нещо по-специално и някой по-скъп подарък дори. Желанията ви ще бъдат удовлетворени.

Обърнете внимание на себе си и собственото ви здраве днес. Избягвайте хората, които ви натоварват с проблемите си, дори да са ви близки приятели. Все пак не може да сте на разположение по всяко време на близки и познати. Поставете ясни граници.

Близнаци

Вашата половинка и днес ще ви остави да композирате решенията във финансов план. Най-вероятно сте доказали способностите си, печелейки най-ценното - Доверието.

Постарайте се днес,  да закусите обилно, докато вечерята ви е желателно да е по-лека. Така организмът ви по-лесно ще усвои поетата храна, най-вече при прием на месо и съответните мазнини.

Рак

Днес, ще имате настроение за пътуване и приключения. Добре проверете дали сте си взели всичко в куфара си, тъй като от еуфория може да забравите някои важни неща. Направете си списък с всичко необходимо.

Опитайте се да си създадете навик да мислите за храната, която да си напазарувате и приготвите. Така, много по-лесно ще разнообразявате менюто си и ще избегнете вредните храни.

Лъв

Очаква ви вълнуващ, романтичен ден с партньора ви. Вероятно, ще се покажете в по-различна светлина, която половинката ви рядко вижда. Направете малък сантиментален подарък на любимия ви човек.

Вероятно, днес ще сте доста ангажирани и няма да успеете да отделите време за спорт и здравословна храна, но поне не забравяйте да пиете много вода. Един ден пропуск няма да ви навреди, стига да не се превръща в навик.

Дева

Днес, може да ви се наложи да работите по общ проект заедно с половинката ви. Уверете си, че си давате малки почивки на често, за да приключите по-бързо с работните задачи и да си освободите вечерта.

Най-важното нещо за вас днес ще е да успокоите умът си и да си осигурите пълноценен и качествен сън. Спомнете си как са ви приспивали като дете и каква рутина сте имали като малки. Това може да ви помогне да имате един по-спокоен сън.

Везни

Подборът на думите ви днес ще е много важен, така че обмисляйте добре нещата, преди да говорите с партньора ви, за да няма обидени. Половинката ви може да е доста по-чувствителна и ранима днес, така че бъдете внимателни.

Ако нямате време да си приготвите здравословна храна, не си купувайте джънк фуд от типа на пица, бургер, дюнер или баница. Минете през близкият пазар и се заредете със сезонни плодове и зеленчуци и се насладете на една салата и купа с плодове, без да се налага да готвите.

Скорпион

Днес, ще имате желание да правите нови неща заедно с партньора ви, така че сега е най-подходящият момент да обсъдите нещата, които и двамата харесвате. Ще се изненадате колко еднакви неща харесвате и по колко много въпроси мненията ви съвпадат.

Вашата несигурност и срамежливост биха ви отказали от посещаването на групови тренировки. Отидете с ваш приятел и не се страхувайте да опитате нещо ново, без да се притеснявате за хорското мнение, мислейки си, че всички ви гледат.

Стрелец

Ако имате общ бюджет с партньора ви, то днес може да имате спор по повод финансите. Обвиненията кой харчи повече ще са неизбежни, но трябва да внесете ред по този въпроси и да спазвате уговорките си, за да не се получават подобни скандали.

Онлайн тренировките ще са добра алтернатива за вас, ако се притеснявате някой треньор да ви разяснява как се правят дадени упражнения. Въздържайте се от млечни продукти, тъй като биха могли да ви причинят проблеми.

Козирог

Подгответе се за един ден, в който да стоите на дистанция от партньора ви и да не го безпокоите, особено ако има много работа. Дайте повече свобода и право на лично пространство на половинката си, без да задавате хиляди въпроси и без ревност.

Пиенето на повече вода може да бъде трудно за вас, докато си изградите това като навик. Опитайте да добавите резен лимон към водата си и да изпивате един чай преди лягане, за да увеличите приема си на вода през деня.

Водолей

Вероятно, днес ще сте в малко по-особено емоционално състояние, което няма да ви се отрази никак добре. Партньорът ви ще бъде насреща да ви помогне да се измъкнете от депресията, в която сте изпаднали, така че може да разчитате на него.

Днес, най-вероятно ще се изкушите да нарушите диетата си и ще се присъедините към компанията ви, която яде пуканки и сладолед например. Въздържайте се от кола и газирани напитки, за да не си добавяте допълнителни празни калории.

Риби

Имате способността да виждате нещата от малко по-различен ъгъл в сравнение с повечето хора и това е нещото, което вашият партньор харесва у вас. Опитайте се да не се притеснявате твърде много за всяко едно нещо и обърнете повече внимание на любимия ви човек.

Днес, може да имате огромно желание да вечеряте храна, която ви напомня за детството. Режимът ви ще бъде нарушен, но не превръщайте това в повод за грандиозно преяждане с думите, че от утре започвате сериозно диета.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.