Овен

Самотните едва ли ще се откажат твърде бързо, за да отхвърлят ухажването към тях. Някои от двойките ще усетят тъга или разочарование, тъй като е възможно да бъдат игнорирани по един или друг начин.

Емоциите може да изиграят особено значение. Тъй като повечето от вас ще се чувствате емоционално слаби, и не следва да се разочаровате, ако някой се опита да посочи грешките ви. Опитайте се да избегнете напрежението.

Днес ще се наложи да страните от безразсъдни разходи за луксозни придобивки и други подобни. Опитайте се да избягвате отпускането на големи суми пари под формата на заем.

Телец

Влюбените двойки нека продължат с по-голям устрем в своята връзка. Самотните ще трябва да се съсредоточат върху тези хора, които са в синхрон с техния характер.

Днес времето в работата ще ви се стори цяла вечност. Всяка минута от деня, едва ли не ще изглежда като час. Това навярно ще ви отегчи и ще попречи  на рутинната ви ежедневна работа.

Доходите ще са с тенденция към спад, възможни са сериозни провали в някои от инвестициите, така че вземете своевременно бързи и адекватни мерки.

Близнаци

Венера ще бъде на ваша страна, така че не се колебайте много, за да направите любовното си признание. Не се съмнявайте, дали ще можете или не, а просто го направете. Но най-важното е да го сторите в подходящото време.

Транзитът на някои планети може да ви даде успех в във вашата работа особено днес. Ако сте в областите на застраховки и охрана, автомобилни услуги или администрация, ще получите възможност да постигнете успех в кариерата си.

Много добър период за инвестиции и покупки. Не трябва да забравяте, че преди всяка инвестиция, следва да проучите много добре и задълбочено съответния пазар за определената от вас област.

Рак

Някои от вас вероятно ще бъдат предадени от човека, когото обичат изключително силно. Опитайте се да направите всичко възможно, за да не се стигне до раздяла.

Възможно е да бъдете раздвоени на работното си място днес.  Необходимо е да бъдете практични, за да се отървете от всяко объркване, което възниква.

Изглежда днес ще изпитате повече от всякога желание за печелене на повече пари. Въпреки това, има вероятност да се сблъскате с неочаквани разходи и съвсем логично ще бъде да не успеете да се справите с обстоятелствата.

Лъв

Неангажираните да внимават и да не приемат някои фрази буквално, защото биха могли да изпаднат в недоразумения, а оттам да съжаляват за пропуснатата възможност за нова връзка.

Възможно е да има промяна в работната среда. Поддържайте усърдно духът си, защото страхът от неизвестното и пре-натоварването могат да ви накарат да се стресирате.

Очертава се изключително неустойчив ден във финансово отношение. Внимателно трябва да огледате плюсовете и минусите, преди да поемете допълнителни финансови отговорности.

Дева

Влюбените двойки ще имат известни проблеми през първите няколко дни, но това ще им даде възможност да се мобилизират, за да бъдат по-внимателни един към друг. Ако сте самотни, не давайте много обяснения, относно вашите намерения.

Ще спечелите доверието на вашите по-възрастни колеги и те могат да ви поверят много сериозна отговорност. Това обаче ще изисква внимателен подход към вашата работа.

Вероятно ще имате финансови предизвикателства, с които ще се справите лесно, но това няма да бъде ваш приоритет днес. Финансовите ангажименти няма да ви притесняват много.

Везни

При семейните двойки не се очертават сериозни промени от обичайните познати. Има вероятност, самотните да бъдат объркани в своите действия през целият ден.

Някои от вас вероятно ще получат така очакваното повишаване на заплатата си. Но имайте предвид, че работата ще бъде малко обезпокоителна, така че, внимавайте много през този ден.

Очаква ви изключително труден ден в сектора на финансите. За да постигнете значителен напредък в парично отношение, ще се наложи да се справите с доста проблеми.

Скорпион

Навярно ще почувствате, че сте по-близо до човека на мечтите ви. Вероятно, ви е дал знак и ще излеете душата си пред него, а това неизменно ще отведе разговорът към миналото ви, въпреки това бъдете себе си.

Този ден ще ви постави пред сериозни изпитания, затова  трябва да останете малко предпазливи в работата и свързаните с нея области. Снизходителността в работен аспект може да се окаже твърде скъпа.

Паричната ви състоятелност едва ли ще изглежда толкова стабилна, колкото очаквате. Това навярно ще обърка повечето ви краткосрочни и дългосрочни финансови проекти.

Стрелец

Денят вероятно ще ви напомни, че е много важно да прекарате повече време заедно с половинката си. Бъдете така добри да не позволите на отминалите ви грешки, да застанат помежду ви.

Може да изградите връзки с висшестоящи инстанции, което ще бъде от полза за вашия кариерен напредък. Очертават се  някои нови възможности за кариерата ви, но не трябва да вземате импулсивни решения по това време.

Възможно този ден да ви подонесе просперитет и изобилие. Ако се справите с планирания бюджет, със сигурност ще бъдете свидетели на добра възвръщаемост.

Козирог

Най-вероятно, някой доброжелател ще се опита да се вклини между вас влюбените. Съхранете любовта си, защото всъщност това е вашият живот.

Днес ще имате добра възможност да узнаете силните и слабите страни на вашите колеги. Но преди всичко не вземайте никакви професионални решения, в които не сте сигурни.

Изглежда, ще бъдете изключително неспокойни, мислейки за други проблеми. Вероятно ще са лични, и едва ли ще имате време да разгледате своя бюджет обстойно. Тази ситуация неизбежно ще се отрази на вашите финанси.

Водолей

Днес, ще имате възможността да докажете своите качества във всяко едно отношение. За повечето от близките ви, вие ще бъдете онези незаменими хора, без които те не могат, въпреки допуснатите от вас грешки в миналото.

Някои от вас вероятно ще планират да предприемат пътуване в чужбина за по-добри възможности за изява в професионален план. Това ще подобри перспективите ви за кариерата като цяло.

Възможно е да почувствате необходимост, за да похарчите повече от необходимото, но това определено ще ви затормози от евентуалните пищни разходи. Харчете без да прекалявате днес.

Риби

Ще ви е скучно да стоите вкъщи и ще трябва да убедите половинката си да излезете някъде, където да е приятно и за двама ви. Определено имате нужда от подобна духовна и интелектуална „глътка“.

Меркурий ще ви предостави особено желание да рискувате в кариерата си, за да постигнете така желания успех. Ще бъдете възнаградени за вашите усилия и професионалните ви  желания ще бъдат изпълнени.

Меркурий ще ви позволи да харчите повече за своите желания, отколкото  за вашите потребности. Бихте могли да използвате излишъка от  пари, за да укрепите спестяванията си или да изчистите дълговете си.  

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.