Овен

С лекота ще разговаряте с партньора си и ще успеете да изкажете всичко, което до сега сте задържали в себе си. Просто бъдете искрени и не се опитвайте да скриете истината.

Старайте се да спазвате фирмената ви политика и етика в работата ви, без да спорите, тъй като в зависимост от гледната точка, вероятно няма да има правилен или грешен отговор.

Определете лидер в семейството ви, който да разпределя дневните ви джобни пари, тъй като се намирате в период, в който може да харчите доста безразсъдно. Имате нужда някой да ви контролира.

Телец

Днес, вероятно ще сте натоварени с тежката задача да се справите с финансите на семейството ви. Ролята ви на счетоводител ще ви направи много внимателни и прецизни, когато трябва да плащате дори за малки неща.

Постарайте се да запазите самообладание и да не се дразните от колегата, който постоянно прави неуместни забележки, които ви изкарват извън равновесие. Не бъдете инициаторът на нови конфликти.

Мисълта да работите колкото се може повече часове днес в името на осигуряването на повече финанси за семейството ви, ще е една от основната ви цел. Напомнете на близките си, че го правите в името на доброто на семейството.

Близнаци

Връзката с партньора ви ще се развива по най-добрия начин. Може да се изявите като основна действаща фигура в двойката ви и да взимате важните решения, без половинката ви да се чувства пренебрегната. Партньорът ви ще се съгласи с всяко едно нещо, което предложите.

Вероятно, днес ще търсите вдъхновение, което да ви донесе душевно удовлетворение, че се полезни с нещо на другите. Тези аналитични мисли може да се окажат ключови за вашата професионална изява.

Ако до вчера всичко с финансите ви се е движило добре, то това не означава, че днес трябва да си дадете почивка от работа и да се оставите на течението. Продължете да работите усърдно за благополучието си.

Рак

Днес, може да се чувствате така сякаш има някаква непреодолима пречка между вас и партньора ви. Най-вероятно това ще са само ваши лични мисли, които сами си втълпявате. Все пак, уверете се, че не сте пропуснали нещо важно, което сте обещали на любимия ви човек, за да не го разочаровате.

Ако не сте сигурни как да действате с новата техника в офиса ви или някоя нова програма, то си вършете работата по старият начин, докато някой по-вещ колега се притече на помощ. Не си правете експерименти с нещо, което не разбирате, тъй като ще изгубите доста време и ще си създадете излишни главоболия.

В разгара на летните намаления и промоции, вероятно ще бъдете изправени пред множество изкушения и трудно ще се поберете в рамките на бюджета ви, казвайки си, че скоро ще вземете заплата и ще възстановите липсите. Не прекалявайте с пазаруването.

Лъв

Денят ще е чудесен да поканите приятелите ви на кафе или барбекю и да организирате чудесно парти. Ще се справите отлично с всички подробности и малки детайли, така че всички да се чувстват добре в приятна компания.

Смутът, който цари на работното ви място може да се окаже полезен в някои отношения, тъй като ще се научите да работите под стрес и напрежение. Никога не е късно да се научите на нови неща дори от колеги, които са доста по-млади от вас.

Не е време за почивка и отпускане, тъй като с учудване ще забележите, че парите ви се топят днес след ден, поради непостоянния приток на финанси. Опитайте се да не стигате лимита на банковата си карта като въведете някои ограничения в покупките.

Дева

Вероятно, ще сте по-заети в работата ви, поради допълнителни задачи, които са ви възложили. Поговорете с половинката ви, за да не се чувства отхвърлена и пренебрегната от вас, тъй като нямате достатъчно свободно време да й обърнете внимание.

Не си правете твърде дългосрочни планове стигащи чак до вашето пенсиониране. До тогава, най-вероятно има много време и много неща може да бъдат изменени, дори по законов ред. Фокусирайте се над настоящето и това, което може да направите сега. Не спирайте да се доказвате в професията си.

Ако материалните придобивки не са достатъчно силна мотивация за вас, то помислете за финансовата си сигурност в бъдеще и не спирайте да работите. Само така ще сте целеустремени да се докажете.

Везни

Благодарение на чудесното разположение на планетите днес в сектора ви отговарящ за любов, ще се насладите на чудесна комуникация с партньора ви. Ще усещате любовта и подкрепата на любимия ви човек повече от всякога.

Ако нещата в работата ви не вървят както обикновено, не търсете вината само в себе си. Вероятно, има други външни фактори, които оказват негативно влияние, над които трудно може да повлияете. Продължете да работите усърдно и скоро нещата ще си дойдат на мястото.

Има голяма вероятност парите да дойдат при вас днес. Може би, ще срещнете идеалният бизнес партньор, с който да осъществите идеите си. Имайте търпение докато бизнеса ви се разработи, тъй като ще отнеме време.

Скорпион

Ще забележите, че партньорът ви прелива от щастие от начина, по-който изглеждате и всичко, което сте постигнали в кариерата ви. Хубаво е да виждате, че човекът, когото обичате оценява усилията ви и се гордее с вас. Ще ви обсипват с комплименти и ласкателства днес.

Опитайте се да не мислите какво би станало, ако не свършите дадена задача, която ви е възложена. Все още имате достатъчно ангажименти, които чакат да бъдат изпълнени, така че се фокусирайте върху изпълнението на основните ви задължения.

Все още ви е трудно да се приспособите към новата финансова обстановка и това да се съобразявате с цените на стоките, които купувате. Вместо да мислите какво е било преди и какво сте пропуснали да спестите, помислете какво може да направите тук и сега.

Стрелец

Планетите са в чудесна позиция, за да настроите връзката ви по начин, по който вие искате. Психическата и емоционалната нагласа на партньора ви ще е идеална да прокарате всичките си желания и изисквания към отношенията ви. Направете първата крачка още сега.

Днес, може да се наложи да се фокусирате върху финансовата част от работата ви. Това да се стремите към определени стойности на печалби може да стане едно от изискванията към вас за по-голям процент печалба към заплатата ви.

Трудно ви е да мечтаете и да правите планове за бъдещето си при това несигурно финансово състояние на приливи и отливи, но това не бива да ви спира да следвате целите си. Бъдете упорити и ще имате успех.

Козирог

Ако нещо ви притеснява и не ви дава мира, то сега е перфектният момент да говорите открито с партньора ви и да получите всички отговори, които търсите. Определено, ще се почувствате много по-добре след като обсъдите проблема и ще получите известно облекчение, като че ли е паднал камък от плещите ви.

Това, че сте по-чувствителни и притеснителни от колегите ви, може да ви пречи и да бъде във ваш ущърб. Всичко, за което вие се тревожите, вероятно са бели кахъри за всички около вас. Бъдете по-спокойни и уравновесени.

Не робувайте на марки и големи брандове, тъй като на никой няма да му направи впечатление, че сте похарчили маса пари за даден артикул, който е дизайнерски. Насочете се към по-бюджетни и масови неща, които ще ви свършат същата работа, без да будят завист и подозрения откъде имате толкова пари.

Водолей

Най-вероятно повечето от вас ще имат невероятен прилив на енергия и желание да опитат нещо нови и вълнуващо с партньора си. Насладете се на всяка една минута с любимия ви човек, забравяйки за всичко останало, което може да ви разсейва.

Не се опитвайте да заобикаляте проблемите, за да избегнете критиката. Начинът да се справите с трудностите е да се изправите пред тях и да разрешите проблемите. Само така ще сте удовлетворени от работата си.

Това да направите добро впечатление на приятелите и колегите ви, би трябвало да е последната ви грижа, така че си спестете парите за нещо стойностно, от което наистина имате нужда, вместо да показно да харчите пари и да демонстрирате фалшиво финансово благосъстояние.

Риби

Възможно е да имате проблеми с родителите ви, които не одобряват изцяло партньора ви. Ще трябва да се справите по възможно най-безболезнения начин и за двете страни, без да обидите никого. Най-вероятно няма да ви е лесно, но има начин да успеете да разрешите конфликтите.

Колкото по-щури и нестандартни са идеите свързани с работата ви, толкова възможностите да пробиете и да излезете на челните места са по-големи. Бъдете смели и следвайте мечтите си като вярвате в способностите си.

Не изпадайте в депресия от ограниченията, които сами си налагате, тъй като това няма да доведе до нищо добро. Променете начина си на мислене и си позволявайте дребни радости в живота, харчейки малко пари за себе си. От време на време се възнаграждавайте за усиленият ви труд.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.