Овен

Това, което най-много ще ви впечатли в човека, когото харесвате е остроумието и привлекателния външен вид. Финансовите възможности също ще са определящ фактор за симпатията ви.

Внимавайте много на работното ви място, тъй като има голяма вероятност хората да ви сочат с пръст днес. Признайте своята вина и поемете отговорност за грешките си.

Днес, може да ви се наложи да похарчите малко повече пари за семейството и домакински неща за дома ви. Бъдете умерени в пазаруването и не превръщайте това в навик, за да не затрупате кухнята си с куп ненужни вещи.

Телец

Ако до сега ви е било трудно да спазите някои уговорки с любимия ви човек, то днес с помощта на астралната конфигурация, това ще бъде много по-лесно. Насладете се на срещата, при която сърцата ви ще се сближат.

Не се подвеждайте по това какво правят другите и не се чувствайте длъжни да следвате стадото. Изразете своята индивидуалност в работата си, без да се притеснявате какво ще кажат хората.

Погрижете се за всички сметки и цялата каша с финансите ви. Разберете с какво разполагате и за какво сте похарчили повечето от средствата ви, които е трябвало да ви стигнат поне до края на месеца. Едно пропуснато или забравено плащане може да ви създаде доста неприятности.

Близнаци

Днешната планетарна конфигурация ще ви даде ясен знак, че любимият ви човек държи истински на вас и се грижи за вас по всякакъв начин. Доверието ви към половинката ви осезаемо ще се засили.

Някой от колегите ви, с които работите може да се прояви като доста самоуверен и дори арогантен човек в работата ви. Старайте се да сте на дистанция от подобни хора, които само може да ви създадат напрежение.

Планетарното разпределение ще е изключително благоприятно за финансовия ви сектор. Очаквайте да постъпят повече пари в сметката ви. Сега е моментът да спестите прилична сума пари за бъдещи инвестиции и по-голяма финансова сигурност.

Рак

Време е да се освободите от всичкия натрупан стрес, да забравите за проблемите и да оставите душата ви да бъде свободна. Насладете се на хубавата храна с половинката ви и прекарайте един безгрижен ден.

Днес, може да се чувствате като в капан между две групи хора – вашите колеги и вашите шефове. Всички ще са мнение, че сте прави и си вършите добре работата, но никой няма да се престраши да предприеме конкретни действия за стимулирането ви да работите повече.

Най-вероятно ще ви се наложи да инвестирате в техника, нов телефон или компютър, за да може да си изпълнявате качествено задълженията. Проучете предварително параметрите на това, което смятате да закупите и не се нахвърляйте на най-новите и скъпи модели.

Лъв

С настоящият планетарен аспект може да преживеете една страстна и вълнуваща нощ с любимия ви човек. Обикновено сте толкова заети, че често забравяте за малките жестове, които доставят радост на половинката ви.

Нещата в работата ви ще са доста напечени и напрегнати. Възможно да станете свидетел на остър конфликт между колеги и трудно ще се измъкнете от тази неприятна ситуация без да вземете страна.

Нещата с финансите ви може да са доста несигурни и нестабилни, макар, че стриктно следите разходите си. Преговорите при преподписване на нови абонаментни планове ще вървят добре, но се въздържайте от закупуването на скъпи неща на лизинг.

Дева

Сега е идеалният момент с чудесна енергия от планетите, за да се възползвате да отидете на почивка заедно с партньора ви. Създайте перфектната романтична атмосфера и споделете най-съкровените си чувства.

Препоръчително е да не се месите в неща, с които не сте запознати и от които не разбирате. Определено ще се усеща напрежение на работното ви място, така се въздържайте от задаване на неуместни въпроси.

Днес, може да имате известни проблеми с техниката, с която работите и буквално да ви се иска да си изхвърлите компютъра или телефона си през прозореца. Не се поддавайте на негативните емоции и успокойте психиката си като заложите на това, с което разполагате от години и не ви е предало. Не правете импулсивни покупки днес.

Везни

Понякога се чудите дали не съществува по-подходящ за вас човек и дали сте направили правилният избор. Няма перфектни хора, така че ценете това, което имате и не подценявайте партньора си.

Силата и увереността, която ще покажете на работното ви място, ще е забележителна. Ще сте в състояние да повдигнете и планина, благодарение на чудесното планетарно разпределение в сектора ви, отговарящ за кариера. Сега е моментът да блеснете.

Днес, може да ви минат мисли през главата да превърнете една от стаите в дома ви - в офис. Това няма да стане толкова лесно, колкото си мислите, а и сумата, която ще похарчите няма да е малка. Добре помислете, дали може да си позволите да напуснете работата си, ако в следващите три месеца например нямате приход.

Скорпион

Не се притеснявайте, ако днес нямате настроение за излизане и купони. Може да си прекарате също толкова добре и вкъщи заедно с любимия ви човек. Астралната енергия днес ще ви помогне да се отпуснете и да забавите темпото като си починете.

Най-голямата грешка, която може да направите днес е да казвате на шефа ви как да си върши работата. Това може да ви коства работното място, така че спазвайте поговорката – „Мълчанието е злато“.

Борбата ви за власт и издигане в кариерата за по-високо заплащане ще е силно изразена днес. Не бъдете твърде напористи, за да не бъдете „попарени“ от шефа ви. Понякога, поведението ви може да бъде досадно и дразнещо.

Стрелец

Насочете вниманието към себе си, а не към любимия ви, както обикновено правите. Погрижете се за добрия си външен вид и се поглезете с нещо, което обичате. Нека прожекторите днес бъдат насочени към вас.

Дипломатичните ви умения ще бъдат подложени на изпитание днес. Около вас навсякъде ще се водят гневни спорове и вашата роля ще бъде да съберете счупените парчета. Само вие ще можете да внесете мир в тази изключително напрегната ситуация.

Финансовият ви хороскоп предполага, че ще бъдете в добра финансова ситуация през този ден, но само ако сте мъдри и внимателни с приходите си. Винаги разполагайте с необходимия бюджет и се съсредоточете върху финансовите си цели.

Козирог

Днес, ще се чувствате значително по-спокойни, особено ако скоро сте имали проблеми с половинката ви. Хапнете в спокойна атмосфера и си поговорете на теми, които ви вълнуват, без да са твърде сериозни. След това, ще усетите, че нещата при вас малко по малко се подобряват.

Не действайте прибързано днес, тъй като има голяма вероятност до вас да достигне невярна информация и фалшиви новини. Проверете източниците си няколко пъти, преди да им се доверите и да вземете важно решение.

Днес, най-вероятно няма да имате успех с преговорите свързани с бизнес и финанси. Дори и да повишите тон, само ще влошите нещата, тъй като трудно ще комуникирате с другите, така че не очаквайте да ви предложат по-ниска цена или отстъпка.

Водолей

Днешната астрална конфигурация ще е изключително подходяща за първа среща. С лекота ще пленявате човека срещу вас. Специално подбраната храна само ще допълни чудесната атмосфера.

Общуването с много хора ще ви е от полза днес и ще ви помогне да имате повече поръчки. Огромният ви късмет ще се озове на правилното място в точното време. Ще имате възможността да се докажете като чудесен специалист в работата ви.

Приятелите ви днес може да изиграят ключова роля в намирането ви на нова работа или пък да ви услужат с малък заем. Лесно ще ви свържат с влиятелен човек, който би ви помогнал като работите за него.

Риби

Ако и двамата с половинката ви сте твърде заети, то сега е наложително да си осигурите малко време, което да прекарате сред природата. Това е важно, за да се отървете от стреса и напрежението и да си обърнете внимание един на друг.

За да излезете на по-предни позиции днес, ще се наложи да сте по-агресивни от обикновено. Търсете си правата и не свеждайте глава, примирявайки се с всичко, което ви се каже. Тези по-агресивни тактики не са в стила ви, но ще са ефективни за вас.

Очаквайте допълнителни приходи под формата на пари в брой. Малките услуги, които вършите ще ви донесат малко свежи средства, които да запълнят някои дупки в бюджета ви. Не отказвайте групови събирания с приятели и колеги, тъй като ще създадете полезни контакти, които ще се отразят добре на бизнеса ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.