Овен

Можете да бъдете любов с цялата светлина и топлина, която имате вътре, но със сигурност няма да се спрете в мрака, в очакване да бъдете разбрани.

Препоръчително е да страните от всякакви дейности свързани със стрес и силно нервно напрежение днес. Някои от вас с лабилна нервна система може да усетят симптомите на паник-атаки. В такива ситуации използвайте чай от маточина, глог или мента. Избягвайте употребата на силни успокоителни медикаменти.

Телец

Вероятно се прехвърчат странни мисли в главите ви, които ще маркират сърцата и ще ви накарат да се почувствате специални. Не е изключено през този ден да чуете неизказаните мисли.

Възползвайте от този ден, за да стабилизирате психичното си състояние. Разходките, умерените спортни упражнения и повече хладки душове ще ви се отразят чудотворно. Избягвайте застоят пред мобилните  си устройства и компютрите.

Близнаци

Навярно днес ще бъдете като онези  уникални хора, които без да сте отронили и дума, останалите ще разбират всичко сте искали да изречете. Ала може и да проявите известна мъдрост, която останалите така и няма да проумеят.

Психиката ви ще бъде стабилна през този ден. Препоръчително е да слушате повече не натрапчива музика, но преди всичко си осигурете повече сън. Консумирайте най-вече ядки и намалете солените продукти.

Рак

Възможно е да поставите под това, когато сте били в зародиша на тази неподвижна, безпомощна и неразбрана емоция, която любовта е осъдила, че е "погрешна". Дали близките ви ще откликнат - надежда всяка оставете.

Вероятно ще се почувствате отпаднали днес. Затова добавете към хранителният си режим повече магданоз и пресен лук. Приемайте неограничено количество чай. Ще се наложи да се лишите от енергийните и газирани напитки, а и да намалите приемът на кафе.

Лъв

Не винаги думите ви ще съвпадат с факти, както не винаги ласките съвпадат с любовта особено днес. Не бива да забравяте, че всичко се връща на този свят, освен миналото.

Възможно е някои от вас да имат проблеми с ушите, носа и гърлото, затова вземете превантивни мерки. Основен фактор за здравословната ви уязвимост ще бъде течението, така че бъдете предпазливи.

Дева

Изглежда, че доста хора ще се опитат да ви спрат от правото на мнение. Трябва да върнете детското във вас, за да казвате това, което не харесвате с явна и невинна твърдост. Бунтарският ви дух днес навярно ще се пробуди.

Този ден е време за детоксикация. Желателно е да консумирате предимно витаминозна храна като зеле, моркови, прясно изцеден сок от лимон, мед, пресен лук и чесън, сурови ядки. Избягвайте хранителните добавки, защото има вероятност от нежелан ефект.

Везни

Денят няма да е от най-приветливите. Както казва Робин Уилямс - Ще ти се случват лоши неща, но те винаги ще те накарат да се вгледаш е нещо, на което никога преди това не си обръщал внимание.

По възможност избягвайте контактите с непознати, особено ако ползвате редовно градския транспорт, има вероятно да си навлечете някой вирус. Бъдете внимателни, защото днес имунната ви система ще бъде леко уязвима.

Скорпион

Вероятно този ден ще бъде изпълнен с парадигми. Казвайки това, което чувствате, ще ви направи неразбираеми в очите на обичаните хора. Тъй като това е скритата болка, която и днес няма да бъде разбрана.

Динамичното ежедневие може да предизвика отпадналост и безсъние. Вместо медикаменти е желателно да се обърнете към аромотерапията. Също така е време добре да се погрижите кожата си.

Стрелец

Едва ли ще се нуждаете от някой, който не се интересува от вас. Фокусирайте се върху тези, които наистина ви ценят и се отървете от онези, които не ви оценяват.

Най-добрият съвет за вас за днес е, да си съхраните нервите. Тонусът на физическо състояние ще е удовлетворителен, ала имате предвид, че всяко физическо натоварване ще се отразява на психиката ви.

Козирог

Вероятно днес някои от вас ще прекратят своята връзка. Раздялата е като счупено огледало. По - добре да то оставите счупено и разпиляно, отколкото докато събирате острите парченца, защото вероятността да се нараните е голяма.

Днес е препоръчително да пощадите нервната си система. Все пак не сте Слънце, за да огреете навсякъде, пък и това ще ви изтощи до безкрайност. Не е изключено някои хроничните заболявания натрапчиво да напомнят за себе си.

Водолей

Някаква промяна вероятно ще ви изненада през този ден и това да ви смути. Не се страхувайте да се промените, защото може да загубите нещо добро, но може да спечелите нещо още по-добро.

Възможно е през този ден на моменти да усещате силна раздразнителност и желание да останете насаме със себе си. Усамотете се, за да се дистанцирате от някои хора, които ви оказват негативно влияние.

Риби

Може би някои хора от обкръжението ви ще ви изоставят. Изводите са вас, тъй като една максима напомня, че никога не следва да се завръщаме при хората, който са ни напуснали - Ако могат да ви оставят веднъж, няма да имат нищо против да ви оставят два пъти.

С напредването на пролетта се променя и хранителния режим. Намалете употребата на тестени изделия, субпродукти, тлъсти меса и увеличете количеството на пресните плодове и зеленчуци. Не прекалявайте с диетите и натоварените спортни занимания.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.