Овен

Вероятно ще бъдете малко уморени, слушайки оплакванията на другите, но едва ли осъзнавате, че сте прехванали тази зараза от самите тях. Накратко, всички сме седнали на една и съща маса, така че имаме необходимост от повече взаимно разбиране.

Планетите са отправяли предупредителни послания в близките дни, в които така или иначе е трябвало да научите нещо важно. Затова намерете сили да вземете живота си в ръце, ако трябва преобърнете го и нещата ще потръгнат при вас стъпка по стъпка.

Телец

В трудни ситуации като стрес например, вероятно ще ви е да осъзнаете от какво се нуждаете и от какво се нуждаят близките ви до вас. Това води до объркване и затова днес но не предприемайте случайни инициативи под давление на емоциите.

Препоръчва ви рационалното мислене. В началото може би ще ви е трудно да се адаптирате, но това е единствения изход, защото само по този начин ще можете да вземете решенията, които наистина ви са необходими.  

Близнаци

Планетарният транзит през този ден ще ви даде много дарове, като решителност, постоянство, способност да се справите с почти всичко. В случай, че сте били несигурни в някои ситуации, днес ще имате възможност да разгърнете с увереност вашите умения, която ще ви помогне да се справите с някои обстоятелства.

Днес ви престои един период на възнаграждение за човешки обмен, искайки да бъдете отворени към всички добронамерени хора. да се отворите и да общувате с целия свят. Семейните отношения също ще бъдат на ниво.

Рак

Изглежда, че ще поставите под въпрос вашите придошлите трудности през този ден. Въпреки това едва ли ще се вслушвате във вашите близки, които неизбежно ще забележат дълбоките промени във вас. Така че ще е добре да помислите духовното при вас.

Може би страховете, които сте натрупали, днес да рефлектират предизвиквайки отрицателно отношение към любимите ви хора. Затова избягвайте максимално да навлизате в спорни теми с най-близките ви.

Лъв

Вашите отношения могат да претърпят лека промяна, което впоследствие може да ви принуди да предприемете нови „превантивни“ мерки. Може да сте се предоверили на някой, който не е заслужил напълно вашето уважение.

Вероятно ще имате нови подобрения в общуването с някои хора, които не са ви били толкова близки. За жалост има индикации, че няма да получите подкрепа от хора в най-близкото ви обкръжение.

Дева

Може би нямате толкова много проблеми с които да се преборвате през този ден. Най-вероятно ще воювате със собствените ви виждания относно себе си. Това ще бъде война срещу вятърни мелници, ала ще извлечете доста поуки.

Днес звездите ще проявят известна строгост към вашите действия. Възможно е и да ви наложат вето върху излишните неща, които ви вълнуват. По-добре би било да се ангажирате с нещо конструктивно, което ще ви даде тласък към творческото във вас.

Везни

Може би не винаги да сте печелили в дискусии, особено с членове на вашето семейство. Препоръчвам да не се поддавате в желанието си за лидерство днес, за да избегнете ненужни дискусии и кавги, които биха могли да развалят настроението на всички.

Не е изключено нещата при вас да потръгнат както желаете, въпреки някои вероятността да се сблъскате с някои неочаквани разходи, особено за дома и семейството.

Скорпион

Не бъдете твърде самонадеяни да изисквате другите да се адаптират без да се бунтуват словесно към новите ви решения или разпореждания. Всичко, което е минава всякакви граници води до крах.

Ако планетарните транзити до вчера са ви изнервяли, то днес ще ви тласнат в ясно противоположна посока към по-нежно и примирително размишление и нагласи.

Стрелец

Не отричайте доказателствата през този ден, тъй като може да е от съществено значение да вземате решения, които имат силно влияние върху ежедневието ви, както и в живота ви като цяло.

Ще има някои въпроси, които трябва да бъдат разгледани с голяма смелост, но преди всичко да бъдат разтълкувани правилно. Не се връщайте в миналото си и не съжалявайте за случилото се, бъдете сигурни, че не можете да си го позволите повече.

Козирог

Може би някои от близки до вас хора ще пожелаят днес да влязат във вашият вътрешен мир. Не заключвайте духовните си порти, защото не сте единствените на този свят. Някой може да пожелае и да сподели определени моменти с вас, чрез вашият „храм“.

Освен шеги и сарказъм, днес трябва да се научите да вярвате повече в своите възможности, в противен случай никога няма да се отървете от онзи трън забит в петата ви, който пречи на емоционалните ви отношения.

Водолей

Много положителни неща вероятно ще подминат незабелязано зад гърба ви, но е жалко, че ще бъдете озадачени в сърцата си. Извън метафората, биха могли да настъпят вътрешни недоразумения, които ще сеят несигурност в семейството. Оглеждайте се - вслушвайте се!

Някои препирни може да са неизбежни, особено през този ден, когато вие самите нямате ясни идеи. Но звездите носят е стимулиращи новини, които биха могли да засягат личните ви интереси или приятелства.

Риби

Този ден ви обещава красота, любов и удоволствие, с цялата възможност да се радвате на живота и да се наслаждавате на всеки един момент, който предпочитате.

Навярно настроението ви ще бъде на отлични нива, но бъдете внимателни, защото една ваша реплика може да съсипе днешната цветуща палитра. Така че нарисувайте предстоящият ден без да използвате тъмни и мрачни бои.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.