Овен

Бъдете готови да направите компромис и да се съгласите с половинката ви, за да стигнете до консенсус. Бъдете открити днес и изслушайте до край партньора си, преди да го прекъснете.

Днес е необходимо да се наспите пълноценно и да се храните с продукти, които могат да компенсират енергийния разход за деня. Меркурий ви съветва, да обърнете особено внимание на белите си дробове, ръцете, раменете и червата. Ще се радвате на добро здраве и отлично самочувствие.

Телец

Днес, разговорите с партньора ви няма да вървят добре, така че, ако искате някаква услуга, ще трябва да изчакате друг по-благоприятен ден.

Емоционалното ви здраве ще бъде по-важно през този ден. Венера ви призовава да имате за приоритет установяването на спокойствие и положителни настроения. За да се предпазите от заболявания, трябва да спазвате хранителен режим и по-често да си почивате.

Близнаци

Поглезете партньора си днес с домашно приготвен сладкиш, палачинки или сладолед. Така, денят ви ще започне по един чудесен начин и ще видите усмивката на любимия ви човек.

Очаквайте един прекрасен ден без здравословни проблеми. Въпреки това не трябва да се претоварвате, дори и да ви се иска да постигнете желаните резултати. Плутон управлява детоксикацията на организма ви, с което ви подсеща да не насилвате черният си дроб.

Рак

Този ден ще бъде подходящ за обяснения в любов и започване на нов любовен романс. При семейните днес ще цари хармония и разбирателство.

Хранете се с повече плодове и зеленчуци днес. Най-важното обаче е да не допускате преумората да вземе превес. Юпитер, ще ви насърчава за повече любов и вдъхновяващи емоции.

Лъв

Ако искате връзката ви да се развива в определена романтична посока, ще трябва да направите нещо, вместо да разчитате само на мними думи и празни обещания.

Почивайте и релаксирайте повече, слушайте тялото си, то ще ви подскаже от какво имате нужда - съветва Сатурн. Със здравословния начин на живот, ще имате сили за по - големи постижения. 

Дева

Емоционалната ви привързаност към партньора ви е много силна и това ви прави изключително чувствителни. Възможно е да се почувствате наранени от думите или постъпките на половинката ви.

Здравословният ви живот и социални връзки ще бъдат неразделна част от доброто ви физическо състояние днес. Пазете си глезените, предупреждава Уран. Повече упражнения на чист въздух.

Везни

Ще бъдете обсипани с любов от половинката си. Малко по-малко ще бъдете въведени в приказна романтична обстановка, която да ви накара да се отпуснете и да се насладите на любовта помежду ви.

Бъдете спокойни, най-вероятно ще имате енергия за всичко, но не я хабете за незначителни и лекомислени неща. Обърнете внимание и на храната си, консумирайте повече фрешове, ядки и млечни продукти.

Скорпион

Партньорът ви трудно ще прости някои ваши грешки, така че се подгответе за още един сърдит и нацупен ден. Имайте търпение, необходимо е малко време и всичко ще стихне.

Плутон ви дава сигнали да забавите темпото, да планирате използването на енергията си и да я увеличите максимално. Съсредоточете се върху духовното днес. Хранете се правилно, движете се повече и не се вълнувайте излишно.

Стрелец

Очаква ви е един прекрасен и незабравим ден, в който ще усетите истинските намерения на любимия ви човек. От вас се изисква само да сте напълно честни и открити с половинката си.

Препоръчително е да консумирате повече плодове, зеленчуци и ядки, закусете обилно днес. Предизвикателствата, които ви предстоят са, да балансирате чувствата си  и да постигнете емоционално равновесие. Съсредоточете се върху най - важните неща.

Козирог

Обърнете внимание на детайлите и малките неща, които да направят половинката ви щастлива и желана. Някои неща, които не сте разбирали до сега, вече са ви ясни и разговорите с партньора ви ще вървят много по-гладко.

Съхранете психиката си днес! По-малко нерви, повече щастливи моменти. Опитайте се през този ден по-малко да нервничите или страдате, защото психиката ви няма да издържи на такова натоварване.

Водолей

Днес, ще сте много чувствителни и може да се разстроите дори от един филм или снимка. Заедно ще преодолеете всички трудни моменти, стига да се крепите един друг.

Здравословният режим трябва да е приоритет за вас през целият ден. Наблюдавайте енергийния си поток и правете необходимите корекции в поведението и натоварването си, за да останете в кондиция. Здравето ви ще бъде относително добре.

Риби

Денят е идеален да започнете нов проект съвместно с половинката ви. Това може да е малък ремонт или обща бизнес идея, която да развиете. Оставете въображението си да ви отведе в правилната посока.

Нептун ви гарантира за здравето, че няма да има нищо обезпокоително, а жизнеността ви ще бъде чудесна, ала вниманието ви трябва да е съсредоточено върху превенцията. Вашето добро здраве може да се укрепи още повече, ако обръщате повече внимание на щадящата диета.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.