Овен

Вероятно, днес ще сте малко по-разсеяни от обикновено, но партньорът ви едва ли ще забележи това, тъй като ще е зает с работата си. Ако не сте разбрали нещо в разговорите ви, то не се страхувайте да зададете въпросите, които имате.

В стремежа си към повече власт може да проявите повече гордост и надменност, което ще доведе до сблъсъци с колегите ви. Направете така, че желанията ви за кариерно израстване да не са толкова очевидни.

Насочете усилията си в откриване на нещо практично, за което с радост ще платите всяка една стотинка от цената му. Не правете компромис с качеството. Ако не днес, то някой друг ден може да ви изпадне нещо стойностно на добра цена, така че бъдете търпеливи.

Телец

За да имате успех в срещите днес, ще се наложи вие да направите първата крачка. Звездите ще ви подкрепят в това да сте по-настоятелни и самоуверени в завладяването на нечие сърце.

Добрите ви дела ще бъдат възнаградени, така че помогнете с каквото можете на вашите колеги, които по-трудно се справят с новите технологии. Това ще засили приятелските ви отношения и цялостното отношение на всички от екипа ви към вас.

Не спирайте да се трудите и развивате в професионалната си област, дори в момента финансовото ви състояние да изглежда, че е в застой. Дайте всичко от себе по пътя към върха, към който сте се насочили.

Близнаци

Партньорът ви днес може да ви изненада с отлични познания в сфера, която до момента не е била много позната за него. Поздравете любимия си човек за придобитите познания и съветите, които ви е предал. Докажете на половинката си, че се гордеете с такава личност до вас.

В работата си сте свикнали да разчитате преди всичко на себе си, създавайки впечатление, че сте уверени в себе си. Големи конфликти и работни саги не се очертават днес.

Ще имате добра печалба днес, но ако става въпрос за важни бизнес срещи с дългосрочни инвестиции, то изчакайте утрешния ден, който ще е по-благоприятен за подписване на договори и споразумения.

Рак

Не е най-подходящото време за пазаруване, така че отложете всичко, което не ви е от първа необходимост. Възможно е да имате спорове с партньора ви относно това, че харчите повече отколкото може да си позволите.

Ако имате собствен бизнес, то се заемете с проверка на всички документи, фактури и сметки. Не отлагайте това за следващата седмица, тъй като ви трябва стриктен план, с който да не излезете на червено в края на месеца.

Не изпадайте в крайности в спестяването и въздържанието от важни неща, само и само да имате конкретна спестена сума в края на месеца. Бъдете гъвкави и не се подлагайте на твърде много лишения, особено когато става въпрос за храната, която консумирате и здравето ви.

Лъв

Не е изключено партньорът ви да ви наговори някакви неща без много много да мисли. Не приемайте всичко много лично и изчакайте бурята да премине, преди да отвръщате на словесните нападки.

Сега е точният момент да агитирате колегите ви да се грижат повече за себе си и да инициирате колективни тренировки. Може да се поинтересувате за карти с отстъпки и да изберете място, което ще е удобно за повечето от вас.

Постарайте се да не изпадате в паника от нестабилното ви финансово състояние. Обърнете внимание на социалния и личния ви живот като целта ви трябва да бъде да ги съхраните, без значение от по-ограничения ви бюджет.

Дева

Партньорът ви днес може да ви разкаже нещо много лично от детството си, което да ви накара да се усмихнете. Приемете това като знак, че ви има огромно доверие и може да ви сподели всичко без никакви притеснения.

Днес, може да се наложи да ви възложат да свършите черната работа в офиса или да ви пратят да обикаляте на различни места, за да разпространите рекламата за дейността на фирмата ви. Не се противете, че е дошъл вашият ред, следващата седмица ще е някой друг.

Ще получите парите, които очаквате по проект, за който сте работили извънредно. Удовлетворението от добре свършената работа ще ви направи по-щедри към близките ви хора, тъй като ще изпълните някои обещания, които сте дали на половинката и децата си.

Везни

Днес, може би ще се чувствате също толкова влюбени, както на първата ви среща с вашият любим човек. Спомените от миналото ви ще ви накарат да се чувствате късметлии, че имате дълготрайна и стабилна връзка в продължение на години.

Започнете по-рано работа днес, за да успеете да се справите с всички задачи, които ви очакват на работното ви място. В противен случай, ще трябва да останете няколко часа след работното ви време, за да си свършите задълженията.

Не бъдете твърде настоятелни и дори досадни, когато става въпрос за пари, които чакате да ви бъдат изплатени. Това може да подразни някои хора и да си изградят лошо мнение за вас на база емоционалните ви изблици.

Скорпион

Не са изключени проблеми и препятствия в личния ви живот, така че сега е важно да сте обединени и да решавате всичко заедно, за да няма спорове и конфликти между вас и половинката ви.

Превърнете работата в удоволствие и ако професията ви го позволява, може да слушате музика със слушалки за по-добро настроение и тонус. Това ще ви помогне да свършите много повече работа без много усилия, докато звучат любимите ви песни.

Спестете пари днес като заложите на повече разходки сред природата, вместо на скъпи заведения. Ще откриете, че може да си изкарате много по-добре сред приятна компания и приказни кътчета сред природата.

Стрелец

Помогнете на половинката ви да започне по-здравословен начин на живот и да се грижи повече за здравето си. Може да започнете от това да приготвяте сами вечерята си, която да включва повече салати и броколи например.

Време е да набележите някои по-дългосрочни цели, които да следвате в следващите няколко седмици, за да не губите фокус. Продължете да работите все така мотивирано, а ако наскоро сте били в отпуск, то ще сте пълни с енергия и нови идеи.

Основните ви разходи днес може да се свързани с поддръжка на колата ви. Уверете се, че всичко по превозното ви средство е в изправност, особено ако ви предстои по-дълго пътуване в идните дни.

Козирог

С разположението на планетите днес ще сте настроени за купон и забавления заедно с вашият партньор. Доброто ви настроение ще се отрази чудесно на личните ви отношения, така че усмивката ви да не слиза от лицето ви.

Опитайте се, когато приключите с работата да се отдавате изцяло на почивката и да прекарвате повече време с любимите ви хора. Постарайте се да не си взимате работни задачи за вкъщи, тъй като това няма да се отрази добре на личния ви живот.

Не е нужно да харчите маса пари, за да си изкарате добре няколко дни на плаж. С конкретен списък за пазаруване и придържане към определен бюджет, може да се насладите на една чудесна почивка.

Водолей

Ако има нещо или някой, който ви притеснява, то се опитайте да споделите за това с партньора ви, тъй като имате нужда от неговата закрила. Не се срамувайте, тъй като може да разчитате на партньора ви, че ще ви защити във всяка една ситуация.

Постарайте се да общувате повече с колегите ви, за да не губите време за ненужни неща, които никой няма да погледне и оцени. Правете това, което се изисква от вас и нищо повече като бонус.

Трудно е да се каже дали се справяте добре по време на финансова криза, тъй като печалбите са на приливи и отливи, отличаващи се с известна несигурност. Имайте търпение и не се отказвайте от проектите, с които сте се захванали.

Риби

Сега е моментът да обсъдите с партньора ви до къде сте стигнали в изпълнението на плана ви за съвместно бъдеще. Фокусирайте се върху това, което ви остава да изпълните от списъка си, за да се радвате на едно щастливо семейство.

Вероятно, ще се чувствате в стихията си инспирирани от топлото време и красотата на морето. Сега може да създадете страхотни проекти, които ще бъдат високо оценени от шефовете ви.

Много искате да сте дисциплинирани с финансите си, но желанието да си купите нещо, което ви е грабнало вниманието ще надделее. Не се притеснявайте да си доставите малко радост, като си направите малък подарък лично за вас.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.