Овен

Колкото и много работа да имате, не пренебрегвайте домашните си ангажименти, семейството е на първо място. Също така обърнете особено внимание на своите родители.

Очертава се доста натоварен работен ден. Много е важно да се придържате стриктно към предварителния график, без да показвате на колегите си, колко усилия ще ви коства това.

Трябва да сте много внимателни с бюджета на парите си днес, тъй като може да възникнат спешни разходи. Ако се занимавате с бизнес или работите на непълно работно време, може да спечелите допълнителни пари и това ще ви бъде от голяма полза.

Телец

Напрежението в партньорските взаимоотношения може да ви подтикне към важни житейски стъпки. Вероятно настъпва време за преоценка - анализ на плюсовете и минусите във вашата връзка.

Изглежда, че ще бъдете много разсеяни през този ден. Затова, не се нагърбвайте с много работни ангажименти. Концентрирайте се върху една задача и я довършете до край, преди да преминете към следващата такава.

Финансите ви може да са малко нестабилни през този ден. Въпреки това има вероятност да намерите нова работа или да се включите в онлайн начинание за печелене на пари с помощта на приятел.

Близнаци

Предстои ви един динамичен ден изпълнен с много емоции. Ще ви се прииска да стегнете куфарите с вашата половинка и да поемете към някое екзотично място. Ако това не се получи, времето за промяна си остава, окичено със свежи и интересни преживявания.

Ретроградната Венера ще ви вдъхновява да показвате на околните своите умения, да се представяте в различна светлина, по различно време, пред колегите си, но винаги по най-добрият начин, получавайки заслужени аплодисменти.

Препоръчително е да дадете рестарт на някои ваши стари бизнес проекти. Като цяло денят е благоприятен за просперитет. Ако сте в бизнеса, печалбите ще се увеличат.

Рак

Ще се наложи да вземете решение по важен въпрос относно семейните ви взаимоотношения. Уповавайте се на здравия разум и се вслушвайте в интуицията си. Каквото и решение да вземете ще бъде за добро.

На работното си място, вероятно ще бъдете заредени с положителни емоции, но за сметка на това, някои от колегите ви ще бъдат настроени негативно. Опитайте се да овладеете своите емоции и не влизайте в излишни конфликтни ситуации.

Ще се наложи да харчите парите си разумно и да увеличите спестяванията си през този ден, тъй като през следващите дни от седмицата бихте могли да се сблъскате с някои неочаквани спешни разходи.

Лъв

Възможно е да се почувствате претоварени от хорското внимание. Навярно вашите интимни отношения ще бъдат основната мишена на съседско или друго любопитство. Няма смисъл да им отвръщате с вашето време за тяхна реклама.

Бъдете изключително внимателни днес, защото ви очакват някои непредвидени разходи, които ще се отразят зле в близкото бъдеще. Поради това може да отложите своите желания за покупки или  инвестиции през този ден.

Възможно е да имате известни притеснения и колебания относно покупките, които считате да направите днес. Вероятно това ще ви стресира, но звездите ви гарантират, че няма място за притеснения.

Дева

Днес ви предстоят ключови трансформации във връзката ви. Може би компромиси, които трябва да направите или условия, диктувани от енергична личност от близкото ви обкръжение, която ще ви повлияе осезателно.

Този ден може да се окаже като принудителната повратна точка в работата си. Период през който ще се чувствате притиснати и натоварени.

Бъдете особено търпеливи и предпазливи, защото този  период е изключително рисков във финансов аспект. Евентуалните парични трусове вероятно ще ви поставят в ситуация, в която може да се изолирате и обезсърчите.

Везни

Навярно днес нуждата ви от любов и обич ще се увеличава, но ще трябва да поработите върху себе си по-усилено, за да получите това което желаете. Препоръчително е да преодолеете задаващите се латентност и егоизъм.

Душевността ви ще разкрие нови възможности, която увеличава шанса ви да правите нови открития и да създавате нови приятелства с някои ваши колеги. Венера в ретроград ще направи професионалния ви живот разнообразен и динамичен.

Избягвайте да губите пари или да изпадате в дългове. Финансовите въпроси ще излизат на дневен ред и ще изискват спешно решаване. Като цяло този ден ще бъде относително добър.

Скорпион

Със силен ентусиазъм ще можете да изразите по-силните си страни на вашата личност. Ще има възможности да срещнете нови и вълнуващи хора. Макар и ретроградна, Венера ви е подготвила романтични изненади.

Опитайте се да се възползвате по оптимален начин от ретроградната  Венера, за да насочите работните събития във ваша полза. С кариерна визия в перспектива, такава, каквато искате да бъде.

Във финансов план, може да имате усещането, че се намирате на кръстопът. Приходите и разходите ще имат приоритет. Излишните харчове определено ще се отразяват зле на джобът ви.

Стрелец

Повишеният ви личен чар и красота ще носят социална популярност. Вашата откритост и честност в споделянето на чувствата ви подкрепят истинското приятелство и истинската любов.

Този ден може да ви накара да се почувствате натежали и песимистични по отношение на предизвикателствата и бариерите в работен план. Сблъсъците с неблагополучието ще засилят и укрепят вашия характер.

Ще бъде целесъобразно да сте по-внимателни към въпроси приходи-разходи, и не поемайте излишни рискове, като например даване на пари на заем, защото после трудно ще си ги върнете.

Козирог

„Странното“ ви чувство за хумор днес, ще се отрази благоприятно на близките ви хора. Самотните биха могли да създадат нови любови, които ще бъдат още по-вълнуващи и възхитителни.

Лошите работни отношения могат да имат отрицателно въздействие върху живота ви. Това определено ще затрудни работния ви процес днес. Може би, ще загубите увереност, когато мислите, че не сте подкрепени и изоставени на работното място.

Очаква ви един динамичен ден, изпълнен с много действия за реновиране на дома или офисът ви. Трябва сериозно да се отнасяте към парите, защото има вероятност да пропуснете нещо за което ще съжалявате.

Водолей

Финият и гладък стил на общуване ще превръщат миговете ви днес в любов, приятелство и романтично общуване. Това е страхотен ден за спокойно уреждания на спорове и преодоляване на всякакви бариери в живота ви.

За да развиете ефективна връзка с колегите си с по-висок статут, трябва да се научите как да общувате с тях. Трябва да ги информирате за състоянието на вашите проекти, за проблемите, с които се сблъсквате в работата си и дори грешките, които сте направили.

Не се очертава този ден да бъде удачен за повечето от вас в сектор финанси. По възможност, се опитайте да не мислите за бързи пари, покупки и инвестиции. В противен случай, вероятно ще претърпите загуби.

Риби

През този ден ще се увеличат желанията ви за социален контакт и любовна наслада. Това е най-доброто време за запознанства, защото по-меката ви любяща страна ще балансира романтичната ви същност.

Вашите ежедневни работни действия ще стават по-стимулиращи и вълнуващи. Неочакваните новини или случайни срещи могат да доведат до нови вълнуващи възможности.

Денят ще бъде добър във финансово отношение, защото ще ви предостави оригиналност и експериментиране за вашият просперитет. Навярно мнозина от вас ще могат да му отпуснат края с щедри покупки.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.