Овен

Вашата половинка може отново да запали искрата помежду ви, като ви изведе на романтична вечеря. Вероятно, ще ви изненада с малък жест и ще подхване тема на разговор, от която много се вълнувате в момента.

Пред вас стоят огромни възможности за пробив в кариерата ви, особено ако се занимавате с актьорско майсторство, телевизия или изкуство. Сега е моментът да реализирате мечтите си.

Знаете кога и как да харчите парите си, така че може да си позволите да похарчите малко пари за забавления и купонясване. Забавлявайте се без да мислите какво бихте могли да си купите, ако си бяхте останали вкъщи.

Телец

Разговорът, който може да проведете с партньора ви днес, със сигурност няма да е скучен и банален. Дори, темата да не е особено страстна и романтична, определено ще сте много развълнувани и ентусиазирани да говорите за нещо преживяно в миналото ви от зората на връзката ви.

Време е да обърнете по-сериозно внимание на хобито си, което може да се превърне във ваша основна професия на пълен работен ден. Не подценявайте талантът си, а се стремете да го развивате.

Вероятно, ще се наложи да посегнете към спестяванията си, за да платите някои спешни сметки. Не забравяйте веднага щом получите заплатата си, за възстановите взетата сега сума от касичката ви.

Близнаци

Астралната конфигурация днес може да ви помогне да убедите човекът, с когото имате връзка, че държите изключително много на него и цените всичките му качества. Ако до сега сте изпитвали някакво притеснение да говорите за това, то днес думите ви ще се леят с голяма лекота.

От вас ще се изисква да сте много внимателни на работното ви място и да огледате всичко до последния детайл преди да предадете окончателно проекта си. Възможно е да сте доста критични към екипа, с който сте работили заедно, тъй като сте перфекционисти, когато става въпрос за работа.

Работата ви в партньорство с други фирми ще ви помогне да спечелите повече. Разговорите и преговорите ще вървят добре, така че шансът да сте на печалба е голям.

Рак

Шансът да се провалите в личните разговори днес е минимален. С когото и да говорите днес, то е почти сигурно, че ще сте център на вниманието. Тези от вас, които не са обвързани може да открият, че има човек в обкръжението ви, който истински се интересува от вас и търси вниманието ви.

Възможно е днес да бъдете подведени от ваши познати с примамливо предложение за бързо изкарване на добра сума пари. Не приемайте всичко за чиста момента, колкото и примамлива да ви се струва офертата. Може да се окаже, че сте изгубили много време и средства за нещо, което не си е струвало.

Днес, може да имате както добри, така и лоши новини свързани с финансите ви. Ако сте се придържали към бюджета си и сте следвали целите си, то ще радвате на добри печалби. Ако пък сте се отпуснали и често сте пазарували импулсивно, то парите ви едва ще стигнат за покриване на сметките ви.

Лъв

Настоящата планетарна конфигурация може да се окаже благоприятна за връзка от разстояние или пък да ви срещне с интересен за вас човек в онлайн среща, събрание или семинар. Ще се породи вълнуваща дискусия, която ще ви накара да блеснете в по-различна светлина.

Въображението ви ще процъфтява днес, така че се заемете с творческата част от работата ви. Отложете всичко, което е свързано с документация и сметки за някой друг ден. Посветете денят си в създаване на художествено произведение на изкуството.

Днес, може да похарчите малко повече пари за семейството си. Желанието ви да видите близките си хора щастливи, ще ви направи доста щедри. Все пак не излизайте твърде много от рамките на бюджета ви.

Дева

Ако имате сериозна връзка, то днес разговорите ви с човекът до вас ще вървят повече от чудесно. Може да поканите ваши общи приятели да излезете заедно и да поговорите или отпразнувате нещо приятно, което се е случило на някой от компанията ви.

Следвайте интуицията си днес и с лекота ще постигнете грандиозен успех. Колкото по-непринудено и естествено се държите, толкова по-харесвани ще бъдете. Не отлагайте изразяването на страхотните идеи, които имате. Поели сте по правилният път на успеха, така че не спирайте да творите.

Чудесен ден, да инвестирате в курс за обучение, който да повиши квалификацията ви. Без значение от възрастта ви, винаги има нов урок, който да научите и нови знания, които да приложите в практиката си.

Везни

Очаква ви интересен ден, ако си търсите сериозен партньор. Може случайно да завържете разговор с някой непознат, докато чакате на опашка в магазина, или си взимате някоя онлайн поръчка от куриерска фирма. Разговорът ви може да продължи доста по-дълго, отколкото сте очаквали, така че може да си размените визитките за бъдеща среща.

Бъдете особено внимателни днес с опазване на интелектуалната ви собственост, тъй като има вероятност да откраднат идеите ви. Не споделяйте проектите си дори с най-близките ви хора, за да не ви изпреварят и да ги предложат пред шефовете ви преди вас.

Опитайте се да си разчистите сметките с всички хора, от които сте взимали заем. Всяка сума, която печелите допълнително, използвайте да погасите заемите си. Колкото по-бързо го направите, толкова по-добре ще се чувствате.

Скорпион

Направете нещо спонтанно тази вечер и прескочете всякакви бариери, които вие самите си поставяте. Дайте възможност връзката ви да се развие по един страстен и необикновен начин. Не отлагайте и се доверете на моментните си чувства.

Предстои ви ден на равносметка и отговор на въпроса, дали наистина харесвате настоящата си работа. Ако отговорът е – не и работите, заради заплатата, то може да си намерите много по-приятна работа, с която да изкарвате същите пари, а дори и повече. Открийте работата, която ще работите със страст и ентусиазъм.

Обърнете внимание на качеството на храната, която приемате и не пестете за здравословни и пресни био продукти. Заредете шкафовете си със супер храни, ядки, семена, мед и изобилие от плодове и зеленчуци. Изключете всичко вредно от менюто си.

Стрелец

Астралната конфигурация днес ще ви даде възможност да изразите чувствата си по възможно най-добрия начин, така че партньорът ви да се съгласи с всяка една ваша дума. Ще имате възможност да сте водещата фигура във връзката ви и от вас да зависят всички общи решения, които касаят двойката ви.

Днес, ще се радвате на прилив на енергия, който ще ви вдъхнови да се справите с куп работни задачи. Уверете се, че лидерските ви подходи не дразнят хората около вас, тъй като колегите ви може да имат усещането, че сте няколко нива над тях и ги гледате от високо.

Вероятно, нещо ново ще привлече вниманието ви, което може да ви накара да промените посоката на инвестициите си. Проучете добре всичко, за което давате парите си.

Козирог

Не се задълбавайте в излишни спорове и не повдигайте тема, по която сте спорили в последните дни, ако искате да си спестите излишни главоболия и караници. Намерете съвсем различна тема на разговор, която да отвлече вниманието на партньора ви от някакъв наболял проблем.

Постарайте се да не показвате мързеливата си страна пред шефовете ви. Работете усърдно както всичките ви колеги, ако искате да си нямате проблеми в бъдеще. Възможно е да отнесете порицания и викове от страна на началниците ви.

Възползвайте се от мощната енергия на планетите и се погрижете да си осигурите финансова сигурност като се спестявате повече. Помислете как да използвате и оползотворите всичките си запаси от продукти преди да им изтече срокът на годност.

Водолей

Ако ви предстои излизане на среща или парти с приятели, то допълнете красивият си ум с правилните дрехи и аксесоари, които да изразяват вашата уникалност. Не се опитвайте да сте като всички останали, а се постарайте да се откроявате със собствен стил и нестандартен вкус.

Разчистете бюрото си и променете нещо в рутината си, за да се откъснете за малко от обичайните проблеми в работата ви. Направете нещо различно. Това ще ключът към прилив на енергия и нови идеи, които да приложите в работата си.

Днес, може да ви се наложи да платите не малка сума за експресна поправка на нещо, което се е развалило в дома ви. Ще се изненадате колко са скочили цените на услугите на майсторите, особено ако трябва да купувате и нови материали за подмяна на нещо.

Риби

Любимият ви човек днес може да ви се стори като някой долетял от друга планета със своята искреност, топлота и човешко отношение. Определено ще сте омаяни от харизмата и уникалното му отношение към вас. Покажете, че цените половинката си повече от всичко на света.

Вероятно, днес ще сте разочаровани от факта, че друг ще обере похвалите и признанието, което вие сте заслужили с усиленият ви труд. Говорете с шефа си по този въпрос и не се ядосвайте, а се опитайте да разберете какво да направите, за да може вие да получите заслужените похвали следващият път.

С разширяване на социалния ви кръг, ще осъществите полезни бизнес контакти, които ще ви донесат и добра печалба. Сега е моментът да отсеете хората, които не са ви полезни с нищо и само искате заеми от вас.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.