Овен

Ако имате планове и мечти за бъдещето ви с вашият партньор в дългосрочен план, сега е моментът да си ги запишете и да си направите план, по който да реализирате стъпка по стъпка всяка една цел. Звездите ще ви подкрепят в това начинание.

Внесете открояващ се драматичен акцент в облеклото ви като контрастиращи фигурални мотиви или райета. По-смелите от вас може да си позволят привличащи вниманието обувки в червен цвят.

Телец

Сега е моментът да си направите равносметка за постигнатото в любовния ви живот. Може да се изненадате от напредъкът, който и имате и целите, които сте реализирали в последните седмици.

Гримът трябва да разкрие вътрешната ви увереност днес. При условие, че днес ви прелъстяват ярките сенки, устремете се към тази палитра, ала първо се уверете, дали цветовете ще подхождат на вашия тон на кожата и цветистия зов на очите.

Близнаци

Ако искате да разнообразите рутината си с половинката ви за уикенда, то сега е идеалният момент да го направите. Вмъкването на интересно и вълнуващо преживяване в програмата ви за деня, ще зарадва много партньора ви.

Няма нужда да харчите куп пари за прехвалена маска за лице, ръце или крака. Ако прочетете съдържанието на „чудодейната“ маска, ще се убедите, че може да си направите много по-добра домашна такава с различни плодове и масла, които имате в хладилника си.

Рак

Ако има нещо, което ви смущава и притеснява във връзката ви, не се страхувайте да го споделите на любимия ви човек. Не изпадайте в паника, а бавно и внимателно обяснете всички подробности и детайли по повод проблема, който ви мъчи.

Гримът ви днес не бива да е прекалено блестящ с много брокати и пигменти, тъй като може да изпрати погрешни послания. Ако имате с човек, от който очаквате да ви свърши услуга, бъдете по-умерени в избора си на дрехи, грим и прическа.

Лъв

В случай, че в този ден вие и вашият партньор сте на различни вълни и всеки си има планове, които не включват другия, то не го приемайте като бедствие. Понякога имате необходимост от социален живот без половинката ви, така че това е само временно положение.

Вероятно, днес ще се нуждаете от шивач, който да коригира някои от дрехите ви, които не са ви по мярка. Свършете това още днес, тъй като добрият ви външен вид не е за подценяване.

Дева

Може да имате малък спор с партньора ви за дребни неща и битови проблеми, но това не бива да ви разстройва. Както се казва, където има огън, има и дим. Понякога, това е добре за връзката ви, всеки да отстоява мнението си.

Уверете се, че днес ухаете на хубав парфюм след като сте си взели душ. Дамите могат да си сложат любимият си гланц за устни, който ще ви направи още по-неустоими. Стилният аромат ще е вашата тайна днес.

Везни

Вероятно, вече сте наясно за принципите, правилата и изискванията, които имате един към друг с вашият партньор. Ако имате идея за нещо ново, което да добавите като принцип, който да спазва всеки един от двойката ви, за да си имате повече доверие, то сега е най-добрият момент да го предложите и обсъдите.

Вероятно ще се колебаете относно палитрата от гримове днес. Добавете към външния си вид изскачащи неочаквани цветове от неон. Неонова спирала ще помогне да се откроят дори най-скромните вас. Забравете за консервативните идеи и изпаднете в така желаната от вас еуфория.

Скорпион

Сега е моментът да експериментирате и да опитате нови любовни игри с половинката ви. Попитайте партньора ви какво му е приятно и до къде може да стигнете, за да е страстно и за двама ви.

Не прекалявайте с аксесоарите си днес. Добре ще е да се видите на голямо огледало преди да излезете и да махнете последното нещо, което сте добавили към аутфита си, за да не изглеждате кичозно и смешно.

Стрелец

Днес, партньорът ви може да ви шокира с буйните си изблици, но не отвръщайте на атаките, а изчакайте да отмине торнадото от емоции и на другия ден всичко ще бъде забравено. Бъдете по-търпеливи и отстъпчиви.

Добре ще е днес да се придържате към по-класически неща във визията си. Дамите могат да заложат на „грим без грим“ и френски маникюр, а господата да изберат по-неутрални тонове за облеклото си с класически кройки.

Козирог

Чудесен ден, в който да проведете истински смислен разговор с партньора ви, при който да изясните чувствата си един към друг. Не изпускайте този момент за откровения. Звездите ще са на ваша страна в любовта.

Ако ви е омръзнало да се занимавате всеки ден с оформянето на косата си, не е задължително да отидете при фризьор и да я подстрижете. Така няма да си решите проблема. Пробвайте различна прическа, която сте отбягвали до сега.

Водолей

Може да се наложи днес да сте малко по-търпеливи спрямо партньора ви. Ако усетите, че връзката ви е малко нестабилна, се опитайте да овладеете положението като не давате ход на негативните си емоции.

Единственият начин да разберете дали ви отиват даден вид дънки или определен цвят червило е да пробвате и да видите как ще се чувствате. Изпробвайте различни варианти, докато намерите вашите точни дънки и цвят на червило, който най-добре подхожда на тена на лицето ви и косата ви.

Риби

Денят ще е подходящ за положителна промяна в личния ви живот, така че спокойно може да въвлечете партньора си в предварително замислено от вас приключение. Половинката ви лесно ще се съгласи с всичко предложено от вас и ще се понесе по течението.

Отделете си този ден за процедури в салон за красота или посещение на тренировка по любимия ви спорт. Тялото ви има нужда от грижи, така че се поглезете днес.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.