Овен

Днес, любовния ви живот няма да върви по вашите планове. Партньорът ви няма да е настроен за вечеря на свещи и други подобни неща. Въпреки всичко, не забравяйте да се грижите за себе си и приветливия ви външен вид.

Не пропускайте дори лека физическа активност, поддавайки се на мързел. Добре е да избягвате тежките храни, червено месо, хляб и млечни продукти, за да се чувствате свежи. Наблегнете на супи и бобови храни с добавка от свежа салата.

Телец

Лесно ще преодолеете различията с партньора ви и бързо ще се настроите на една и съща любовна вълна. Ще се възхитите на обаянието на партньора ви и ще сте силно привлечени от неговата привлекателност.

Най-добре ще ви се отразят тренировките на открито или разходките сред природата. Така ще успеете да се разсеете от проблемите и да се заредите с нови сили за идните натоварени с работа дни.

Близнаци

Планетарното разпределение днес може да отключи някои ваши любовни фантазии. Денят ще е чудесен да прекарате времето си с вашият партньор по начина, по който винаги сте си мечтали. Позволете на фантазиите ви да станат реалност.

Днес, ще сте желана компания от всичките ви познати, но сред всичките ви срещи задачи, не пропускайте да си направите обичайната тренировка. Купете нещо леко и здравословно за вечеря, ако нямате време за готвене.

Рак

Възможно е някои неблагоприятни ситуации и обстоятелства да провалят плановете ви за деня. Комуникацията с партньора ви може да е силно затруднена и трудно да бъдете разбрани от вашата половинка. В крайна сметка, към края на деня нещата ще са доста по-спокойни.

Може да усетите дадено неразположение, което ще е знак да обърнете по-сериозно внимание на здравето си. Заредете с достатъчно пресни плодове и зеленчуци и избягвайте бързите и преработени храни.

Лъв

Може би, ще усетите една дезориентация във връзката ви, докато се опитвате да разберете поведението на вашия партньор. Колкото и да ви се иска да разплетете даден проблем, може да станете още по-объркани и да влошите емоционалното си състояние.

Небрежното ви отношение към вашето здраве може да ви поднесе неприятна изненада. Не чакайте нещата да станат много зле, за да обърнете по-сериозно внимание на това, с което се храните. Задължително включете в менюто си зеленостни зеленчуци и домашно приготвени ястия.

Дева

Не обръщайте внимание на дребните битови проблеми и излезте някъде с партньора си, за да се забавлявате далеч от дома ви. Внесете разнообразие във връзката ви и сменете обстановката поне за няколко часа.

С целият този стрес, който ежедневно ви затрупва, лесно може да се отклоните от режима си на хранене и да приемате многобройни малки закуски извън основните три хранения. Избягвайте консумацията на инстантно кафе и черен чай.

Везни

Денят няма да е подходящ за обсъждане на сериозни теми и решаване на проблеми, поради разположението на планетите в сектора ви отговарящ любов. Заемете се с нещо по-релаксиращо като разходка с половинката ви или гледане на някой филм.

За да запазите свежият си и сияен външен вид, за вас ще е много важно да обърнете внимание на дишането си и йога упражненията. Осигурете си това спокойствие и релаксиране, за да запазите добрият си тонус.

Скорпион

В случай, че все още търсите сродната си душа, то днес може да бъдете привлечени от интелекта на даден човек, който ще е в състояние да ви омае. Оригиналният начин, по който ще премине срещата ви, силно ще ви впечатли и най-вероятно ще има и втора такава.

Ставането малко по-рано днес, ще ви помогне да планирате и свършите много повече неща от обикновено. Дори ще ви остане време да се погрижите за себе си с пилинг и маска за вашата кожа и отпускащ масаж с ароматни масла.

Стрелец

Партньорът ви днес може да ви провокира да се замислите по-дълбоко над това, което е стойностно и ценно в живота ви. Ще погледнете по нов начин на личния ви живот и вероятно у вас ще се породи желанието да пътувате и да наситите живота си с много позитивни преживявания.

Понякога се налага да се сблъскате с някои разочарования, за разберете, че има хора, които са в много по-неблагоприятно състояние от вас. Това не бива да ви кара да губите позитивизма си и да се вглеждате единствено в недостатъците си.

Козирог

Въздействието на думите ви ще е много по-силно днес от вашата визия или поглед например. Не пестете комплиментите и милите слова към партньора ви, без значение дали са в устна или писмена форма.

Никога не е късно да внесете промяна в здравословните ви навици. Насладете се на най-голямото ви изкушение и още тази вечер започнете с тренировките вкъщи. Идеалният ден едва ли ще дойде, затова започнете промяната още сега.

Водолей

За да премахнете напрежението във вашата връзка, днес планувайте дейности, който да извършвате поотделно с вашият партньор. Когато всеки един от вас прави любимите му неща, в края на деня, ще сте много по-спокойни и удовлетворени.

Не се натоварвайте с чуждите емоции и избягвайте шофирането през този ден. Ходете пеша или изберете спорт, чрез който ще имате пряк досег със земята. Усамотете с чаша чай и избягвайте изтощителните дискусии.

Риби

Вероятно, днес първоначално няма да сте съгласни с мнението на вашия партньор по определен въпрос. След дълга дискусия и противоречиви мнения, в края на разговора ви, ще се съгласите с позицията на половинката ви, тъй като ще бъдете впечатлени от интелекта и познанията на партньора ви.

Дори да не виждате мигновен ефект от опитите ви да водите по-здравословен начин на живот, то не се отказвайте. Пазете се от преяждане и изпадане в отчаяние, че усилията ви са напразни. Бъдете търпеливи и постоянни, за да дочакате жалните резултати.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.