Овен

Възможно е да имате някои спорове с партньора ви днес. Трудно ще бъдете разбрани, дори да напишете табела с огромни букви какви са правилата в дома ви. Няма нужда от викане и настояване, ако половинката ви не иска да вземе участие в някои дейности свързани с домакинството ви.

Финансовото ви състояние може да се подобри допълнително в резултат на вашите контакти с висши служители от други фирми. Днес може да е най-подходящото време да продължите плана си за основен ремонт на вашата къща.

Телец

Планетарното позициониране днес може да ви подтикне да вземете някои необмислени решения свързани с любовта. Не се поддавайте на емоциите си, ако в момента смятате, че трябва да сложите край на връзката си. Изчакайте с резките решения, тъй като утре може да сте значително по-спокойни.

Вероятно, днес няма да се чувствате особено добре и енергични. Това не пречи да правите това, което знаете, че ви действа добре. Независимо от изненадите, които може да ви поднесе този ден, се погрижете за тялото си с леки упражнения.

Вашият приток на доходи може да бъде бавен и да не отговаря на очакванията за този ден. Трябва да избягвате обилните разходи и да се опитате да спестите пари колкото е възможно повече.

Близнаци

Не се впускайте в любовни авантюри с непознати. Може да се окаже, че изобщо не познавате човека, с когото флиртувате и очакванията ви са съвсем различни от това, което сте си представяли. Бъдете честни един към друг още от самото начало.

Днес ще имате добрата възможност с лекота да поддържате контакт с колегите си и да спечелите доверието им на работното място. А защо не, да се превърнете в лидер в екипната работа, имате необходимите качества.

Ако работите в строителния бранш, приходите ви ще трябва да скочат, тъй като днес вероятно доходното ниво ще се покачи. Може да има рязко увеличение на обема на бизнеса, така че по-добре бъдете готови за старт.

Рак

Може би, днес ще си дадете сметка, че образът за любимия ви човек, който сте имали в главата си е бил твърде илюзорен и нереалистичен. Това може да внесе известна дистанция помежду ви, ала ще е временно.

Вероятно днес ще заемете важна позиция на работното си място. Може да не получите финансовата компенсация, от която се нуждаете незабавно, но в същото време ще полагате основите за бъдещото си за развитие в работен план. В случай, че нямате работа, новините, които вероятно ще достигнат до вас ще бъдат окуражаващи..

Ако сте планирали да купите артикули за вашият дом или офис, днес изглежда като най-доброто време да отидете до съответните магазини. За тези, които са самостоятелно заети, щастливите моменти са на хоризонта, тъй като увеличеният доход изглежда неизбежен.

Лъв

Днес, може да станете свидетели на всички усилия, които полага партньорът ви, за да се чувствате обичани и ценени. Благодарете за всеки един направен жест към вас и подхранете любовта на половинката ви, като отвърнете със също толкова внимание и обич.

Ако сте учител или работите в образователна институция, доходите ви може да нараснат малко, тъй като е вероятно да получите признание за вашата упорита работа.

Възможно е да има някои забавяния във финансовите печалби, които очаквате. Неочакваните задължителни разходи могат допълнително да олекотят вашия портфейл.

Дева

Преструвките и представянето ви за човек какъвто не сте, не могат да бъдат безкрайни. Замислете се, дали ви е нужно да поддържате имиджа на фалшив образ, само и само да задържите определен човек до вас.

Днес вероятно ще се издигате във вашата фирма и ще заемате по-добри и все по-добри позиции, но това за жалост, често предизвиква завист и негативни ситуации. Действайте мъдро и предпазливо.

Може да се наложи да стесните бюджета си още повече, като избягвате ненужни разходи. Въпреки това, няма от какво да се страхувате, тъй като това изглежда само временно прекъсване и финансите ви скоро ще се стабилизират.

Везни

Днес, може би ще успеете да разберете колко сериозни са отношенията ви с настоящия ви партньор и колко далече може да стигнете. Хубавото е, че и двамата ще сте доволни от напредъка, който имате с връзката ви, но ако нещо ви спира и дърпа назад, то непременно го обсъдете.

Вероятно страдате или се чувствате нещастни в работата си, но това не означава, да се откажете! Това  би довело до пълна анархия. Затова намерете утеха във факта, че не сте единствени на този свят, има и други около вас, които изпитват подобни проблеми.

Може да искате да бъдете по-внимателни къде и как харчите парите си. Настоящият финансов ден вещае, че което получавате, може да ви дърпа надолу, вместо нагоре.

Скорпион

Настоящото планетарно разпределение няма да е много подходящо за първа среща. Възможно е да допуснете много грешки, предизвикани от силното ви желание нещата да се случат на момента. Ако имате възможност, отложете срещата за друг ден, когато ще сте по-уравновесени и мъдри.

Голям спор между надеждни колеги може да бъде добър начин за евакуация на някакъв натиск, да кажем какво трябва да се каже, и след това да се върнете към работа заедно с повече страст и енергия, отколкото преди.

Кандидатстването ви за кредит може да бъде окончателно одобрено през този ден. Това ще ви позволи най-накрая да направите онези високодоходни инвестиции, които ви бяха заложени във финансовата стратегия.

Стрелец

Днес, може да не сте в настроение за щури приключения с половинката ви. Вероятно, ще зачекнете темата за някои стари грешки допуснати от партньора ви и ще си търсите жертва, върху която да излеете целият си гняв и негативни емоции. Не правите глупавата грешка да избухвате и да си изкарвате яда на най-близкия ви човек.

Рутинното може да бъде изключително мощен инструмент за фокусиране и повишаване на производителността ви, но когато го вземете твърде далеч, можете да бъдете хванати в капана на собствените си недостатъци.

Преди да изтече този ден, може да се сблъскате с неочаквана финансова тежест, която може да повлияе на бюджета ви. Можете обаче бързо да препятствате това, ако избягвате ненужните разходи.

Козирог

Вероятно, днес ще ви се наложи да влизате в обяснителен режим, за всяко едно нещо, което сте направили. Желанието на партньора ви да упражнява сила и контрол над вас, може да ви дойде малко в повече и да се породят спорове. Туширайте изблиците на ревност на половинката ви.

Може да очаквате трусове на работното ви място. Приемете ситуацията като факт, за да преодолеете всички евентуални неуспехи. Добре премислените решенията, вероятно ще се окажат полезни за в бъдеще.

Бихте могли да харчите значителна сума пари за електронни артикули или за бизнес, или за удоволствие. Ако сте очаквали пари от чужбина, това е денят, в който трябва да се направи банков превод.

Водолей

Имате нужда от нещо, което да повдигне духа ви и да ви направи по-дейни и енергични, а настоящата планетарна енергия може да се окаже билетът към това пътешествие. Изведнъж може да се изявите като авантюристично настроен човек обичащ адреналина, което много ще изненада партньора ви.

Планетите вероятно ще подхранят вашата професионална увереност, ще привличате възможности и ще управлявате нещата в работният си сектор. Така че може да извлечете позитивите и да се възползвате максимално от тази звездна подкрепа.

Финансовите неуспехи, които срещнете днес, ала това ще бъде само временно. Този ден е подходящ да направите някакво реалистично планиране. Понастоящем предприемането на нов проект не е препоръчително.

Риби

Ако сте чакали подходящият момент да говорите за нещо важно с партньора ви, то не отлагайте повече. Ще сте в състояние да убедите половинката си, че това което искате е най-правилното и за двама ви, за да имате един щастлив семеен живот

Днес сте изправени пред съвсем нов и неочакван тест на работното място. Не проявявайте съмнение и не губете доверие в себе си!.

Този ден може да не бъде благоприятен за вас финансов аспект. Неочакваните разходи, дължащи се на оплаквания от клиенти, могат да отменят печалбите, които може да спечелите през този ден. Може дори да понесете някакви загуби.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.