Овен

Семейните двойки ще имат някои съмнения относно бъдещето, но като цяло ще успеят да се справят с най-негативните мисли. Ще трябва да се подкрепяте един друг, без обвинения за миналото.

Една малка или може би голяма новина ви очаква и ще ви достави  добро настроение. Навярно ще искате да се движите, да ходите, да се срещате с хора и най-вече да направите нещо различно. Не дотам добрата новина е, че скоро едва ли ще можете да задоволите желанието си за едно вълнуващо пътуване.

Телец

Вероятно ще имате някои сблъсъци в началото на този ден, защото ще се появи такава ситуация, към която трудно ще се адаптирате. Най-силните бързо ще успеят да контролират реакциите си. Може би вие сте от тези.

Не започвайте деня с кисела физиономия. Усмихвайте се на живота, пригответе си приятна закуска и се изправете пред това, което трябва да направите с радост и ентусиазъм. Вечерта ще дойде скоро и ще ви донесе приятни новини.

Близнаци

Мисията ви за този ден за бъде,  да поискате повече любов. Със сигурност ще я получите, защото душата ви е препълнена  с нежност, за да отдавате любов. Всеки трепет ще бъде вашата награда за обичта ви безгранична.

Денят ще бъде малко по-различен, благодарение на идеите, които нямате търпение да осъществите. Възможно е някой да се опита да ви попречи, но вие продължете към целта си, защото именно упоритостта ви ще бъде възнаградена щедро. 

Рак

Самотните ще се откажат от собствените си идеи и няма да правят компромиси днес, вероятно са си взели поуки от направените грешки. Очевидно някои стари рани все още парят.

Най-вероятно ще имате необходимият потенциал, за да си изясните някои неща и най-вече да сте подготвени да вземете правилното решение при настъпващ евентуален проблем. Също така ще осъзнаете отговорностите на поетите от вас ангажименти.

Лъв

Навярно ще проявите повече гъвкавост в някои въпроси, които доскоро бихте решили по съвсем различен начин. Може би днес ще осъзнаете, че алтернативите са оскъдни и ще се наложи да се съгласите с любимите хората, които споделят нещо различно от вас.

Очертава се добър шанс да взимате решения през този ден, касаещи управлението на живота си, в частност и на ежедневието си. Понякога има трудности, които трябва да бъдат решени възможно най-скоро.

Дева

Изглежда ще се наложи да дадете още един шанс на онези безценни за вас хора, които по една или друга причина са допуснали особена грешка. Протегнете ръка и простете. И със сигурност ще се гордеете с тази благородна постъпка.

Някои нови начинания могат да ви накарат да се почувствате по-активни и също така по-полезни в средата си, особено от лична гледна точка. Въпреки това не бъдете твърдо решени да предприемете алтернативни методи, защото те днес едва ли ще заработят във ваша полза.

Везни

Навярно ще изпитате известна самота от липсата на любим човек до вас. Ала физическият контакт не винаги е отговорът на проблемът самота. Думите могат да компенсират всяко лишение, а може би ще ви сгреят от повече от плътта.

Ако до сега е нямало място за негативни емоции, днес те биха могли да ви отмъстят и да ви разстроят със силно, което вероятно ще ви разтърси. Може би ще бъдете колебливи и несигурни, страхувайки се да не се окажете в неадекватна ситуация.

Скорпион

Семейните двойки ще изпитат известни затруднения, за да изяснят чувствата си, но не бива да се притесняват твърде много, защото ще осъзнаят за необходимостта да бъдат един до друг, за да си помагат.

Навярно ще се заемете с определени проблеми, които сте били в състояние, че сте ги пренебрегнали през последните няколко дни. Затова размислете много добре без да отлагате повече, за да не се превърнат в по-сериозни проблеми.

Стрелец

Неангажираните вероятно ще пропуснат още няколко дни, без да се задълбочават в търсене на сродната душа. Очевидно, че все още сте в низходяща фаза, но светлината първо с един лъч се проявява - без предупреждение.

Ако възпрепятствате идеите на останалите хора, тогава може да очаквате и те да направят същото с вашите. Въпреки това  може да положите усилия, да преосмислите нещата и да бъдете по-толерантни. Парадигмата е, че ако вземете адекватно решение, може би ще се сблъскате с критиките и разногласията, които ще възникнат.

Козирог

Може би ще погледнете внимателно, какво се случва във връзката ви, защото се очертават изненадващи неща. Вашите чувства ще бъдат  ясни, но тези на любимият човек тепърва ще се изяснят.

Днес ще ви се наложи да коригирате отношението си, спрямо хората около вас. Възможно е да направите отчаяни опити, за да ги промените, но не можете да направите нищо, за да убедите някого, ако той не е в състояние да възприеме проблема или не иска. По-добре е да не се нагърбвате с подобни задачи.

Водолей

Взаимоотношенията в семейният ви живот днес ще се редуват. На моменти ентусиазма навярно ще премине в силен гняв. Очевидно някои от вас се нуждаят от повече свобода и независимост, за да се чувстват по-добре.

Вероятно често сте избирали красиви възможности и никога не сте обмисляли нещо, което не би могло да ви научи как да привлечете вниманието на останалите върху себе си. Ще бъде добре да се погрижите за вашия генетично заложен интелект и да го приложите с цялата си интелигентна същност.

Риби

Опитайте се да бъдете по-обективни в критиките си днес. Не винаги може да обвинявате своя партньор в липса на стимул и мотивация. Във вашите обвинителни думи ще се крие причината, напомняйки ви, че всички грешим.

Днес навярно ще бъдете някак сприхави, унесени от желанието да свършите всичко по възможност най-бързо, ала така няма да можете да улесните нещата. Вероятно ще се наложи да свикнете с търпението, в противен случай няма да можете да получите това, което искате на всяка цена.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.