Овен

Партньорът ви може да не бъде достатъчно толерантен към вашите чести закъснения. Тези малки съмнения не трябва да бъдат причината за прибързани заключения. Не пренебрегвайте и личния си живот днес.

Днес е време за размисъл върху вашите планове в професионален аспект. Необходимо е да оцените личните си умения. Освен това, трябва да работите усилено, за да преодолеете собствените си ограничения.

Ще имате много разходи, свързани с вече пораснали деца, които ще ви натоварят значително много. Навярно ще се нуждаете от тяхното разбиране и подкрепа, но нещата няма да се получат според вашите очаквания.

Телец

Обвързаните в любовна връзка ще се насладят на хармония и взаимно щастие след отминалите спорни моменти. В семейството може да възникнат проблеми или конфликти, ала неочаквано бързо ще отминат.

Денят е много благоприятен за развитие на бъдещи ваши проекти, свързани с нови професионални цели. Не е изключено да срещате затруднения или спънки от „доброжелатели”, но в никакъв случай не се предавайте, нито си губете времето за излишни обяснения.

Ще бъдете склонни да харчите много средства за удоволствия, да участвате в различни хазартни игри, но този ден не вещае такива парични успехи. По-добре внимавайте колко средства ще използвате за подобни забавления.

Близнаци

Венера възвестява, че в романтичните връзките ще имате успех. Необвързаните не трябва да се страхуват да се срещат с нови запознанства днес. Тези, които са семейни, ще се насладят на хармония и мир.

Днес, в работата, когато другите ще имат нужда от подобрение, вие ще изпъкнете. Ако работите усърдно и не намалявате темпото си на работа, имате голям шанс за напредък в кариерата си. Всички ще оценят усърдието ви.

Под влиянието на Сатурн днес ще бъдете силно амбицирани, за постигането на вашите финансови цели. Използвайте максимално качествата си като отговорност и надеждност по отношение на бизнеса, и ще получите много положителна енергия.

Рак

Има вероятност да бъдете стресирани от някакви събития. Партньорът ви може да бъде разтревожен за вас. Не отказвайте подадената ръка и поговорете със своята половинка открито.

Планетите предвиждат нови преживявания в работата за повечето от вас. Ако имате нужда от помощ, винаги можете да попитате колега или приятел за съвет. Те ще ви помогнат с удоволствие. Ще бъдете по-балансирани и ще имате самочувствие.

Днес не се колебайте да завладеете нови финансови територии. Има много области, в които да инвестирате парите си. Внимавайте много и не ги поставяйте на едно място, разпределете ги по различни сметки.

Лъв

Денят ще изложи своето позитивно настроение и най-вероятно ще  се прехвърли в личния ви живот. В семейството си ще намерите изгубената хармония. Необвързаните вероятно ще се насладят на срещите с нови хора.

На работното си място ще се борите, за да се задържите на сегашната си позиция. Необходимо е да фокусирате цялото си внимание върху основните работни ангажименти днес. Бъдете внимателни и не позволявайте нищо да ви разсейва.

Трябва да проверявате бюджета си от време на време, преди да извършите маркираните от вас покупки. Вероятно, този ден ще постави началото на доходоносен бизнес, а вашият изтънчено-финансов нюх ще ви помогне да спечелите пари.

Дева

Можете да се сблъскате с някои проблеми, но нищо твърде сериозно. Всичко може да бъде разрешено със зрял разговор или  компромис. Бъдете учтиви, не си пестете любезните думи.

Ще бъдете пасивни предимно в работата, където темпото ви на действия ще бъде на средно ниво. Вероятно през последните дни сте били много активни и имате нужда от почивка.

Възможно е от време на време да има някакви финансови проблеми през този ден, но не трябва да се притеснявате, защото те няма да бъдат особено сериозни. Съществува и възможност да получите допълнителен доход.

Везни

Има вероятност от ревностни проблеми в семейството. Може би половинката ви ще иска да скрие някои тайни от вас. Бъдете любезни, обръщайте внимание, но разбира се, и не притискайте прекалено много нещата, търсейки истината.

Вероятно ще се опитате да решите всички проблеми наведнъж, но така само ще се заплетете в тези сложни задачи и ще направите нещата по-трудни в работата. Меркурий ви съветва да направите списък с приоритетите си, за да разрешите всяка задача поотделно.

Планирайте финансовото си бъдеще и се придържайте стриктно към заложеният ви бюджет. Не взимайте пари назаем през този ден, защото бихте могли да си навлечете сериозни главоболия.

Скорпион

През този ден може да изглеждате затворени и резервирани към околните. Вероятно ще се наложи да се справяте с някоя възникнала дилема. Затова приемете съвет от някой близък, на когото се доверявате. Заедно ще намерите правилното решение.

Уверете се, че сте безпристрастни в преценката си за вашите колеги. Бъдете отговорни към нови идеи за работните си ангажименти и работете с повече оптимизъм. Работа в екип ще е най-подходяща и ползотворна за вас.

Вероятно, ще имате известни финансови затруднения през този ден. Денят ви призовава препоръчително да помогнете на хората около вас, които може да са изправени също пред финансови затруднения, макар и морално.

Стрелец

Денят ще ви поднесе много интересни възможности в личен план. Възможно е да получите предложение, на което не можете да откажете. Това може да означава, че ще трябва да направите някои жертви, разбира се.

Денят ще бъде изпълнен с позитивни промени и ще имате време да си отдъхнете. Очертават се ключови събития в кариерата ви. Несъмнено ще изскочат проблеми в работата ви, ала ще успеете да преодолеете всички трудности.

Днес вероятно ще достигнете приходи, които не бива да се подценяват. Не се увличайте от ентусиазма за импулсивни покупки, защото разходите винаги дебнат, така че избягвайте да губите пари за излишни неща.

Козирог

Юпитер днес ще бъде раздразнителен, което неминуемо ще се отрази неблагоприятно на повечето връзки. Може да преживеете неприятна ситуация от сорта на спор или разногласие. Не бъдете инатливи и не приемайте всяка ситуация като загуба.

Работата ще бъде трудна, но вие навярно вече сте свикнали с високите темпове на динамика и затова ще се справите лесно. През деня може да ви сполети административно неприятно събитие, което ще се случи неочаквано.

През този ден планетарните позиции ще бъдат благоприятни, за да можете да задоволите финансовите си нужди, но не забравяйте да купувате само това, което е от съществено значение за вас.

Водолей

Ще бъдете изправени пред изключително много трудности днес, ала ще се справите. Има вероятност някой близък от семейството да го сполетят здравословни проблеми, така че преразгледайте предварително своите приоритети.

Предстои ви тежък работен ден. Възможно е да има смяна на шефове или близък колега, с когото не се разбирате толкова добре. Не е изключено да се промуши слух за съкращения или някой друг нелицеприятен проблем.

Днес лесно ще купувате, но трудно ще продавате, това налага да коригирате паричните си стратегии. Не се очертават особени финансови трусове, с изключение по средата на деня, но няма да бъдат фатални.

Риби

Някои от семейните двойки ще попаднат в нажежена ситуация. Планетите ще благоприятстват необвързаните, когато срещат нови хора. Бъдете много непринудени, истински и ще привличате противоположният пол от пръв поглед.

Някои от вас ще почувстват, че работа не ви удовлетворява така, както ви е удовлетворявала преди. Нептун обаче ви съветва, че това не е подходящото време за промяна. По-добре обърнете внимание на нещо, което ви носи радост.

Бъдете предпазливи, когато става дума за разходи, защото много лесно може да се подлъжете и да застрашите финансовото си състояние.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.