Овен

Желанията на влюбените двойки могат да достигнат нива на висок еротичен афинитет, удовлетворяващи и интригуващи. Звездите заявяват, че и днес ще се обичате безрезервно.

Планетарните влияния ще ви зареждат с положителна енергия. Духът на инициативност или желанието да се влюбите ще ви предоставят редки шансове за реализиране. Пътуването и бизнесът ще бъдат с положителни резултати.

Телец

През този ден основна задача при вас ще бъде себеутвърждаването и това да си стъпите на краката. Ще стабилизирате емоционалното си състояние, защото предстои да се сблъскате с определени авторитети в живота си.

И веднъж завинаги да разрешите междуличностните си проблеми с тях. Добрата новина е, че ще разполагате с пълния шанс да застанете и ясно и отчетливо да заявите своите позиции и желания.

Близнаци

Луната ви предоставя знак да се възползвате от нейното благоволение, за да увеличите креативността и общителността си, да се забавлявате с приятели и роднини.

Очакват ви приятни ритми, които ще разкриват големи ферменти в живота ви като цяло и голямото желание да се заемете с екзистенциалното ви поле. Въпреки това, ако ще шофирате бъдете внимателни, защото има вероятност от пътно произшествие.

Рак

Навярно ще бъдете на разположение да помагате на другите, и ще се чувствате удовлетворени от това си желание да правите добро и за това, че няма да ви липсва признателност от вашия ближен.

Навярно  сте по-чувствителни към комплиментите, защото има такива хора, които знаят как да ви развържат с думи, които са полезни за сърцето ви и могат бързо да ви накарат да забравите обидата.

Лъв

Инстинктът ви ще се превръща в силно средство за изразяване на волята за любов и романтично общуване. Всяко преживяване във  взаимоотношенията ще бъде значително и личният ви чар ще вибрира на високи нива.

Това е ден, който трябва да посветите на чувствата, приятелствата и интимните отношения. Също така е време за приключване дрязгите и споровете между вас и някои приятел.

Дева

През този ден ще получите цялата подкрепа от близки и приятели, която ще ви бъде необходима за преодоляването на предстояща криза. Не се колебайте да се свържете с някои от вашите роднини, защото ще получите необходимото от тях.

Най-близките отношения, които имате ще се основават на доверие и разбиране, а подкрепата която ще си оказвате един на друг само ще укрепи отношенията ви.

Везни

През този ден може да се случат много неща в живота ви. Навярно ще подновите антуража от приятели или ще пожелаете връзката ви да ви донесе по-голямо удовлетворение.

Най-вероятно сърцето ви ще пробуди, макар и сънливи спомени. Това ще бъде добре да ги преживеете отново. Има вероятност да бъдете леко изнервени и разсеяни през този ден, но това едва ли ще помрачи настроението ви.

Скорпион

Този ден е подходящ за промяна на съдбата и някои екзистенциални фактори. Препоръчително е да следвате вашата интуиция, без да оставяте място за песимизъм.

Благоприятни аспекти вероятно ще бъдат завършването на поети ангажименти и идеи. В любовта ще се нуждаете от бавно изгарящи емоции, за да запазите топлината за по-дълго време.

Стрелец

Този ден загатва, че ще имате напредък във всяка област, включително и в такива занимания, които навярно сте ги занемарили.

Всички ваши текущи планове, заедно с всяка задача, която вършите, ще напредват добре. От всичко това ще извлечете много ценна поука, която ще ви помогне да видите проблемите в съвсем нова светлина.

Козирог

През този съботен ден навярно ви предстои да се организирате здраво. Изберете една област от живота си за която най-много се безпокоите и започнете да се справяте.

Домашна работа, семеен бюджет, сортиране на пролетно летните дрехи - категоризиране на всичко, така ще можете да започнете на чисто. Това ще ви помогне да станете по-продуктивни за следващата седмица.

Водолей

Ще изживеете чудесна събота, ако не привличате внимание върху себе си, а се занимавате с вашите си неща, без да се поддавате на нелепи обсъждания - клюки. Бъдете особено консервативни към всякакви предложения за обсъждане на политиката.

Луната изисква от вас да позволите на разума да бъде водещ. В противен случай напрежението ще ескалира и може да ви доведе до действия, за които ще съжалявате след време.

Риби

Денят ще бъде доста успешен, ала няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Звездите ви съветват да запазите спокойствие и оптимизъм. Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено.

Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не затворите и последната страница от конфликтните саги. Ако ви се наложи да действате заедно с хора, които не са ви приятни, постарайте се, да запазите неутралитет.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.