Овен

От решаващо значение е да помислите, преди да говорите, тъй като Венера ще следи стриктно  вашите словесни послания. Дали ще капе мед от думите ви или киселина, ще зависи от вас.

Днес атмосферата на работното ви място ще се промени към по-добро. Опитайте се да избегнете многото документация, фактури, отчети и прочие.

В стремежа си да направите повече и повече пари, може да скъсите времето и да надхвърлите границите на своите възможности.

Телец

Това, което ви предстои е толкова интригуващо, че изглежда нищо няма да ви притеснява - самочувствието ви ще става все по - извисено, разкривайки любовта си.

Очертават се промени на работното ви място, ала няма място за отчаяние. Запазването на спокойствие в такива ситуации е най-добрият начин да се справите с настъпилите неприятности.

Вероятно ще проверите някои документи няколко месеца назад, за да сравните месечните си разходи и ще се опитате да разберете за какво харчите повече пари от обикновено.

Близнаци

За щастие, положителната и мощна връзка между планетите  ще ви помогне да сложите край на поне една драма, за един прекрасен романтичен ден.

Опитайте се по възможност да не сте толкова активни на работното място. Прекалените усилия навярно ще се окажат напразни. Въпреки всичко Меркурий ще ви подкрепи на работното място по един или друг начин.

Днес не се очертават финансови катаклизми за повечето от вас. Съдбата е във ваша полза и може да оперирате спокойно с парите си, за да спечелите повече от очакваното.

Рак

В романтиката всичко е свързано с емоции и интимност. Опитайте се да разберете желанията на партньора си, колкото се може повече в дълбочина.

Не допускайте някои от вашите колеги да ви обсебят, чрез своите лични драми. Ако сте безработни може да не очаквате разочарования днес.

Тези от вас родени през първата десетдневка на този месец, да очакват добри новини относно финансите. Хората родени през третата декада, да не очакват впечатляващи финансови  резултати.

Лъв

Семейните взаимоотношения, вероятно ще изискват доста финансови средства. Не се притеснявайте, тъй като може да си прекарате деня прекрасно, макар и скромно.

Търсещите работни позиции имат големи шансове да открият желаната работа, а може да се наложи да използват връзките си от приятели или от близкото им обкръжение, за да бъдат препоръчани.

Ще е добре да имате контакти с хора, които мислят по-мащабно за бизнес и умеят да поемат премерени рискове. Това са хората, които ще са ваши бизнес партньори и ще са доволни да си партнират с вас.

Дева

Влюбените и семейните двойки ще имат на разположение малко време за разговори през този ден. Ала спомените с лек привкус на сантимент, ще ви помогнат да се чувствате по - близки.

Очертават се известни смущения в комуникациите с някои ваши колеги. Има опасност да изпуснете някакви думи, за които впоследствие ще съжалявате.

Днес, има голяма вероятност да се окажете в лошо финансово състояние, защото разположението на Меркурий не е благоприятно в сектор финанси. Възможно е да понесете сериозни загуби.

Везни

Ще е необходимо да проявите много разбиране към половинките си през този ден. Определено ще изпитате затруднение, може би защото мрачните мисли биха могли да надвишат щастливите моменти.

Запазете позитивно отношение спрямо колегите си днес. Освен това положете грижи за здравето си, защото ще се наложи да запретнете ръкави и да работите извън силите ви.

Ще се наложи да контролирате разходите си по-прецизно от обикновено. Страхът от финансов провал може би, ще ви съпътства през целия ден.

Скорпион

И през този ден все още ще имате някои трудни моменти за преодоляване, но с помощта на Венера, навярно ще се почувствате по - облекчени. Важното е да не падате духом.

Най - вероятно ще сте затрупани от куп административни ангажименти. Денят ще ви се стори цяла вечност, така че пригответе се за един уморителен работен маратон.

Денят е благоприятен, вашите финанси ще бъдат относително стабилни и вероятно ще изпитате притеснения относно похарченото през празничните дни.

Стрелец

Любовта ще промени живота ви и ще трябва да поемете допълнителни отговорности, особено днес. Първоначално ще бъде трудно, затова свиквайте със ситуациите.

Днес трябва да завършите всички предстоящи работни проекти, тъй като е периодът е благоприятен. Очаквайте да получите активна подкрепа от колегите си, за да изпълните своите работни ангажименти.

От днес някои от тези инвестиции вероятно ще  започнат да се възвръщат като печалби. Това е най-добрият източник на допълнителни приходи.

Козирог

Днес може да бъде началото на нова глава в живота ви, що се отнася до любовта. Тези от вас, които не са семейни, могат да получат неустоимо предложение за по-сериозни отношения от някой, когото харесвате.

През този ден ще се наложи да поддържате своята концентрация на работното място, демонстрирайки вашите професионални способности. Не се очертават остри конфликти на работното място.

Вероятно, ще се изненадате от ефективността на някои нови начини да печелите пари, което ще се окаже полезно за вашите спестявания в дългосрочен план.

Водолей

Ако не сте семейни може да излезете на среща с някой, който наистина харесвате. Вероятно, тази среща има потенциал за развитие за нещо по-сериозно. Хармонията при влюбените двойки ще се завърне днес.

Очертава се перспектива за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм.

Финансовото състояние на партньора ви може да доведе до необходимите промени. Купуването и продажбата на имоти е добър начин да спечелите много допълнителни пари.

Риби

Днес, едва ли ще имате необходимото търпение, за да проявите сдържаност спрямо поведението на партньора си. Проявете малко търпение, преди да изстреляте стрелите си, защото ще откриете, че силата на истинността е във вас.

Не се очертават сериозни проблеми, които да ви притеснят в професионален план. Ако не работите по своята специалност, Нептун ви предупреждава за вероятността от допускане на едни и същи грешки през този ден.

Разположението на Меркурий отчита безпокойство във финансовия сектор. Вероятно, това се дължи на вашата колебливост и нерешителност, които със сигурност ще доведат до загуби.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.