Овен

Астралната конфигурация днес е чудесна за създаване на весела атмосфера в личните ви взаимоотношения. Романтичният ви живот може да тръгне в нова посока с още по-голямо привличане и страст.

Сега е моментът да си направите равносметка за постигнатото в кариерата. Ако се налага да нанесете някои корекции, ги направете сега без да отлагате. Важното е да се чувствате добре на работното ви място.

Днес, ще разполагате с много по-малко пари от обикновено, което ще е един вид тест пред вас, как се справяте в трудни ситуации. Работете над издръжливостта си.

Телец

Самотните ще имат успех в срещите и флиртовете. Излизайте в компании с хора, които имат сходни с вашите интереси. Ще имате много повече възможности и успех в започването на нова връзка.

Финализирайте работата си по стари проекти и освободете място за новите проекти в кариерата ви. Изчистете съзнанието си от всичко, което ви е напрягало до сега. Започнете на чисто да творите и работите по нови, вдъхновяващи предизвикателства.

Липсата на пари може да ви направи доста неспокойни и раздразнителни. Не си го изкарвайте на най-близките ви хора с гневните си изблици. Бъдете силни и ще се справите с трудностите.

Близнаци

Не обръщайте внимание на дребните битови спорове с любимия ви човек. Насочете вниманието си към по-весели и вълнуващи неща, които може да правите заедно с партньора си. Само не изпадайте в отчаяние и всичко ще бъде наред.

На прага сте на нещо голямо в кариерата ви, но все пак ви остава една крачка. Добрата новина е, че тази стъпка напред няма да е толкова трудна, колкото сте си мислили. Вечерта очаквайте големият си пробив.

Доброто планирате и редовното спестяване са ключът към финансовият ви просперитет. Помислете в какво да вложите парите си в дългосрочен план, за да повишите вашата доходност.

Рак

Възможно е днес да усетите известно напрежение между вас и партньора ви. Трудно ще постигнете споразумение относно начините, по които да стигнете до общата ви цел, касаеща съвместното ви бъдеще.  Преразгледайте методите си и след няколко дни отново обсъдете проблемните точки.

Очаквайте проблеми и недоволство от клиенти или шефове към средата на деня. Невъзможността ви да се справите с някои ангажименти до обяд, може да ви създаде неприятности, така че станете рано и започнете работа по-рано от обичайното ви работно време.

Не се надявайте на високи печалби днес. Бъдете предпазливи в харченето на всеки един лев. Променете стратегията си и първо платете най-належащите ви сметки.

Лъв

С днешните планетарни аспекти може да осъзнаете, че човекът, с когото имате връзка не е този, за който се е представял в началото. Ако смятате, че нямате бъдеще с този човек, то това осъзнаване ще е точно навреме, за да не се забърквате в по-сериозни отношения и проблеми.

Следвайте инерцията от чудесните резултати в работата ви от предходните дни. Сега е моментът да се докажете като чудесен служител, преди други хора да се намесят и да ви попречат.

Несъмнено във времената, в които живеем парите са едно от най-важните средства за съществуване, но се опитайте да изтръгнете от главата си мисълта, че всичко е пари. Има и други важни неща в живота ви като здравето и любовта на близките ви.

Дева

Ако сте се надявали, че днес може да излезете на по-специална среща или излет с половинката си, то може да се наложи да отложите плановете си, заради някои непредвидени препятствия.

Не смятайте работата си за нещо скучно и досадно, само защото се нарича „работа“. Опитайте да върнете искрата и желанието си за създаването на нови неща, като не забравяйте да се забавлявате по време на целия процес.

Борбата за повече клиенти няма да е лека. Конкуренцията ви може да свали цените и да ви е доста трудно да стигнете сегашните си нива на печалба. Стиснете зъби, идват по-добри дни.

Везни

Днес не е изключено да имате известни конфликти с партньора ви. Разминаването от високите ви очаквания към половинката ви и реалността, може да доведе спорове и несъгласие по някои лични въпроси.

Не позволявайте на хората, с които работите да се отнасят неуважително с вас. Още от сутринта заявете ясно позициите си, за да се отнасят добре към вас през целия ден. Заслужавате да гледат на вас като най-добрият служител, защото сте един от най-добрите.

Може да нямате контрол над всичко, което се случва в живота ви, но от вас зависи колко усилено ще работите, за да спечелите повече пари. Възползвайте се от всеки извънреден час работа, който ще донесе допълнителни пари в сметката ви.

Скорпион

Тези от вас, които са в търсене на половинка, днес може да се натъкнат на човек, който да притежава всички качества, които харесвате в един бъдещ партньор. Действайте внимателно и бавно, докато се уверите, че това е правилният за вас човек.

Станете доброволец да свършите някаква допълнителна задача на работното ви място. Когато се обяви на всеослушание, че има нещо, което трябва бързо да се свърши, бъдете сред първите желаещи. Това ще ви помогне да натрупате допълнителни точки в очите на шефовете ви.

Похарчете пари за обучение или семинар в чужбина или при лектор чужденец, независимо дали е онлайн или е в реално време. Тази инвестиция ще ви се изплати с времето, тъй като ще повишите квалификацията си и ще надградите знанията си.

Стрелец

Сегашните планетарни аспекти ще ви вдъхнат цялата увереност, от която се нуждаете, за да изразите най-съкровените си чувства. Разговорът, който ще проведете с партньора ви днес, ще е много важен за вас и ще се почувствате много по-добре.

Създайте си нова рутина на работното ви място и не се страхувайте, че може да отхапете по-голям залък, отколкото може да сдъвчете. Ще се справите чудесна с всяка една работна задача, така че не се съмнявайте в себе си и способностите си.

Днес, разходите ви може да надвишат предвиденият ви за седмицата бюджет, но не превръщайте това в бедствие. Останете позитивни и се радвайте на покупките си. Следващите дни ще компенсирате похарченото.

Козирог

Един случаен разговор може да прерасне в нещо много повече, ако все още не сте обвързани. Макар и темата да няма нищо общо с личните отношения, ще разберете, че събеседникът ви имат същият начин на мислене като вас. Това определено ще ви направи впечатление и ще искате да се срещнете отново.

Агресията и съперничеството на работното ви място днес може да бъдат разрушителни. Ще се наложи да работите в екип, така че си припомняйте, че не сте на състезание и колегите ви не са ваши конкуренти.

Намерете надежден финансов консултант, който да ви изготви добър бизнес план и се уверете, че стриктно ще го следвате. Помолете някой ваш близък да ви проверява, дали се придържате към бюджета си.

Водолей

Ще ви се отдаде възможност да си починете качествено в компанията на вашия партньор, след натовареният работен ден. Внимавайте да не прекалявате с храната и алкохола. Очаква ви прекрасна, лятна вечер с елементи на празненство.

Днес, ще сте едно от най-важните звена за екипа ви. Ефективността на колективи ви значително ще се повиши след вашата намеса в работата. Никой няма да може да се справи по-добре от вас, така че ще получите заслужено признание от колеги и шефове.

Преди да похарчите заплатата си, помогнете на бедни и нуждаещи се хора. Дарете пари за благотворителност. Дайте и ще ви се даде много повече от съдбата.

Риби

Планетарните енергии ще ви повлияят позитивно днес, така че да сте весели и безгрижни. Облечете някоя щура и цветна дреха и заблестете. Очаква ви романтична вечер с любимия ви човек.

Предстои ви голям скок в кариерата днес. Ще сте признати и възнаградени за усиленият ви труд и високи резултати или продажби. Не се срамувайте да се похвалите с постигнатото.

Бъдете предвидливи и инвестирайте в дрехи и обувки, които са на разпродажба, за да си подсигурите неща за следващия сезон. Ще спестите поне 50 % от цената на артикулите.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.