Овен

Настоящата планетарна конфигурация ще ви даде чудесни идеи за забавления с вашата половинка. Може да планирате кратка екскурзия и да смените обстановката за малко.

Вероятно, днес ще имате нужда от спокойствие и релакс. Силовите тренировки оставете за някой друг ден, а днес опитайте упражнения по йога и заложете на разтягането.

Телец

Днес, може да имате желание да сте малко по-смели в любовта и да изразите „дивата“ си страна. Всичко, което сте сдържали до сега ще бъде изложено на показ в едно страстно приключение.

Самоконтролът и волята в тренировките и диетата ви, ще са много важни днес. Емоциите ви могат да ви накарат да зарежете всичко и да нарушите режима си. Дори това да се случи, на следващия ден продължете да сте стриктни.

Близнаци

Ако сте в търсене на любовта, то днес може да срещнете очарователен човек, който да привлече вниманието ви на място, където споделяте общи интереси – спорт, планина, плаж или нещо друго. Семейните ще имат желание да посетят непознато място за тях.

Днес, може да постигнете забележителни резултати в спорта и да забележите, че силата и издръжливостта ви са се повишили значително. Възползвайте се от благоприятното разположение на звездите и дайте най-доброто от себе си.

Рак

Обикновено се чувствате добре в компанията на половинката ви и сред приятели, но днес тази близост може да ви подразни. Обяснете на партньора ви, че имате нужда да останете сами за малко, за да си подредите мислите.

Разнообразието от плодове и зеленчуци може да ви вдъхнови да изявите кулинарните си способности. Различните цветове чушки, розовите домати и патладжаните могат да станат главните герои във вашата чиния.

Лъв

Днес, ще имате огромното желание да впечатлите половинката си и то на всяка цена, без значение какво ще ви коства това. Припряното ви поведение може да ви накара кажете или направите нещо скандално, което няма да се хареса на партньора ви, така че внимавайте.

Не пренебрегвайте знаците, които тялото ви дава под формата на обрив или пъпки. Кожата ви може да е много по-чувствителна и реактивна днес, така че обърнете внимание на храната и напитките, които консумирате.

Дева

Ако търсите любовта, то може да я намерете в чужбина. Срещите с някой от чужда държава, могат да се окажат началото на една връзка. Може да стане така, че случайно някой сам да ви намери, без да сте направили каквото и да е в тази посока.

Днес, ще сте заинтересовани от това, което внасяте в организма си и произхода на храната ви. Ще искате да се храните с биологично чисти продукти.

Везни

С настоящата планетарна конфигурация, ще сте изпълнени с добро настроение и ще сте настроени за забавления и смях. Може да организирате парти, на което да поканите вашите най-близки приятели.

Обърнете по-специално внимание на краката си днес. Не ги претоварвайте твърде много, тъй като има сериозен риск от травма. Бъдете по-внимателни с упражненията за долната част на тялото и тежестите, които използвате.

Скорпион

Днес, може да сте настроени малко по-духовно и философски и да се насладите на занимания по йога и медитация. Опитайте се да приобщите и вашата половинка към тези ваши дейности и поговорете за възгледите си.

Макар, времето да е топло, не са изключени болки в гърлото днес, ако сте консумирали студени напитки. Болките в гърлото може да са знак и за натрупан стрес и напрежение. Пийте повече билков чай.

Стрелец

Независимо къде ще прекарате деня, усмивката ви няма да слезе от лицето ви. Прекараното време с любимият ви човек, ще ви зареди с много положителни емоции и ще направи денят ви незабравим.

Поставете здравето си на първо място днес и всичко останало да остане на заден план. Ако близките ви хора се хранят с вредна храна, то не се подвеждайте по тяхното поведение, а следвайте собствените си принципи.

Козирог

Чувството за хумор на вашият партньор ще ви накара да се смеете от сърце. Шегите и закачки ще са толкова много, че трудно ще си поемете дъх от смях. Очертава се един много забавен и позитивен ден.

Дори, да не подобрите личните си рекорди в тренировките днес, то не се отказвайте да следвате програмата си и се старайте да не нарушавате хранителния си режим. Изкушенията ще са навсякъде, така че няма да ви е лесно.

Водолей

Тези от вас, които нямат сериозна връзка може да срещнат някой също толкова остроумен, любознателен и интелигентен човек. Общите ви интереси ще прераснат в един дълъг и приятен разговор.

Ако не сте проследявали редовно прогреса си под формата на измервания на обиколки и снимки, то може да имате усещането, че усилията ви в тренировките са били напразни.

Риби

Ще имате всички шансове да накарате любимият ви човек да се усмихне и да се забавлява. Организирайте пикник и отидете на някое закътано местенце сред природата.

Днес, може да си даде сметка за приоритетите си и това, което не сте успели да постигнете с физическата си форма. Замислете се, дали напоследък сте правили редовно упражнения и сте се хранили здравословно.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.