Овен

Дори да не изглеждате като топ модел, вашият партньор няма да спре да ви обича. С каквото и да сте облечени днес, погледите ще бъдат насочени към вас.

Не се изнервяйте допълнително, ако компютърът ви работи по-бавно или имате някакъв проблем с техниката. Опитайте се да останете спокойни и концентрирани върху работата ви.

Проверете предварително цените на различни места, ако възнамерявате да купувате нещо по-мащабно. Не се водете единствено от външния вид и цвета, за да не останете разочаровани.

Телец

Сивотата и тишината могат да ви побъркат днес. Ако партньорът ви е далеч от вас, то определено ще чувствате липсата му и ще търсите начин, по който да говорите с него.

Днес, може да сте изправени на кръстопът дали да се доверите на науката или на личния ви опит. Отговорът ще откриете, когато послушате какво ви казва вашата интуиция.

Колкото и пари да печелите, се замислете дали парите са най-важното нещо за вас и ви дават щастието, което искате. Ако отговорът е – не, то обърнете внимание на близките ви хора.

Близнаци

Обградете се с позитивни хора и ще усетите колко добре се чувствате, когато се усмихвате повече и се радвате на живота. Партньорът ви ще е настроен за купон, така че съберете приятелите си на купон.

Работата е важна за вас, но не позволявайте да завзема и времето ви за личения живот. Спазвайте стриктно графика си и не си носете работа за вкъщи.

Разположението на планетите ще бъде благоприятно за засяване на семената на добра реколта и респективно високи печалби. Не изпускайте добрите възможности днес .

Рак

Приемете любовта като една градина с пъстри цветя, за която ежедневно трябва да полагате грижи. Обърнете внимание на най-любимия си човек и му дайте цялата си любов и топлина, за да разцъфне като едно красиво цвете.

Очаквайте срив в програмата, с която работите, така че се подгответе да продължите работата си на друг компютър, колкото и да не ви е удобно. Все пак няма как да бездействате, докато всичко се оправи.

Нептун днес може да ви помогне да вземете правилното финансово решение, когато става въпрос за преговори и сделки. Начинанията ще са успешни.

Лъв

Определено ви е приятно, когато вашият любим ви прави изненади, обсипва ви с комплименти и мили жестове. Отвърнете на това отношение с още повече любов и мисъл към малките детайли. Бъдете романтични днес.

Ако шефът ви днес ви назначи за негов заместник, то ще трябва да оправдаете доверието, което ви е гласувал и да работите двойно повече, за да се докажете като дясната му ръка.

Спомнете си онези трудни дни, когато сте имали нужда от помощ и никой не ви помогнал със заем. Ако днес се натъкнете на някой в нужда, помогнете макар и с нещо малко.

Дева

Ако днес излизате на първа среща, то помнете, че първото впечатление, което ще оставите у партньора ви е най-важното и ще се помни дълго. Постарайте се всичко да е изрядно и да говорите на теми, с които сте запознати.

Ако работата е скучна и еднообразна за вас днес, то се опитайте да си разнообразите деня с малко музика в почивката или любимият ви шоколад. Определено ще имате нужда от някакъв стимул който да ви направи по-дейни.

Внимавайте с шопинга днес, тъй като може да похарчите куп пари за ненужни, импулсивни покупки. Спестяванията ви може да се стопят за броени часове.

Везни

За да съхраните връзката си за дълго време, то не забравяйте, че всеки един момент трябва да действате с партньора си като едно цяло, да се подкрепяте взаимно и да сте склонни на компромис.

Днес ще сте изключително дейни, енергични и заредени с много сили да свършите работата на целият ви колектив. Определено ще блеснете със знанията и уменията си и няма да останете незабелязани.

Не се доверявайте на никого днес, когато става въпрос за парите ви. Не подписвайте договори и не договаряйте сделки. Рискът от измами е голям в този ден.

Скорпион

Стабилните и здрави отношения изискват много търпение и доверие един на друг. Постарайте се да спазвате този баланс и да не проявявате ревност и съмнения спрямо партньора ви, за да сте в любов и хармония.

Поставяйте си високи цели в кариерата и не се задоволявайте с нищо по-ниско от това, което е на върха. Само така ще стигнете до желаното място, макар и малко по-бавно.

Ако мислите, че сте във финансова криза и не разполагате с много пари, то помислете за всички онези хора, които нямат и хляб на масата си. Вероятно, ще си дадете сметка, че има и хора, които са много по-зле от вас.

Стрелец

Днес, определено може да усетите пърхането на пеперуди в стомаха, при срещата с някой, когото много харесвате. Чувствата ви ще са взаимни, така че не ги крийте вътре в себе си.

След като предадете проекта, по който сте работили от дълго време, то ще изпитате облекчение и удовлетворение от положените усилия и безсънни нощи, в които сте работили. Очаквайте щедро възнаграждение.

Най-после ще усетите положителна динамика във финансовият ви статус. Ръстът на печалбите ще ви позволи да си купите онези неща, които отлагате от месеци.

Козирог

Ако наскоро сте били в по-обтегнати отношения с вашият партньор, то днес може да усетите значително затопляне. Вместо да се заяждате и да търсите повод за скандал, то изслушвайте партньора си и бъдете по-смирени.

Ще се наложи да сте много гъвкави и адаптивни днес, тъй като може да настъпи буря на работното ви място. Ако работите с клиенти, то някой може да подаде жалба срещу вас, така че работете като по учебник.

Големите харчове не са препоръчителни днес, тъй като лошото ви настроение може да ви тласне в импулсивно безразсъдно пазаруване, от което ще пострада портфейлът ви.

Водолей

Ако все още не сте открили сродната си душа, то като си стоите вкъщи и не излизате никъде, не чакайте Вселената да ви предостави перфектният за вас човек. Обърнете внимание на социалните си контакти.

Опитайте се да повишите квалификацията си като се включите в обучителен курс или онлайн семинар, за да сте конкурентноспособни  на работното ви място. Ако не се развивате, то много скоро някой може да заеме мястото ви.

В случай че не сте доволни от това, което печелите, то причината е в това, че не поемате рискове и не се впускате в начинания, които да ви носят допълнителни доходи.

Риби

Обикновено страдаме, когато се страхуваме да признаем истината на любимия си човек. Отървете се от този товар и кажете истината и това за това, което ви мъчи на вашият партньор. Ще получите разбиране и подкрепа.

Ако днес работният ви ден е изпълнен с куп проблеми и трудности, то не се отказвайте да завършите проекта си преди всички останали. Не споделяйте идеите си и с най-близките ви приятели сред колегите, за да не бъдат изкопирани.

Днес, ще разсъждавате доста мъдро и ще храчите парите си за неща, които наистина ще ползвате дълго време и ще си изплатят цената във времето. Преди да си купите нещо се запитайте, дали ще носите даденият артикул повече от един път и чак тогава го вземете.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.