Овен

Всички разногласия между брачните двойки ще бъдат разрешени и те ще изпитат повече топлина и близост в отношенията си. Може да се изненадате ако получите неочаквано романтично предложение от някой близък, което може да приемете.

Колкото повече информация имате за храната, която постъпва в тялото ви, толкова по-добри решения ще взимате за менюто си. Ще се чувствате добре от всички витамини и минерали, които осигурявате на тялото си. Поинтересувайте се за сезонни плодове и зеленчуци, отгледани близо до вашето населено място.

Телец

Може да се сблъскате с големи проблеми в любовния си живот днес. Нещо може да ви пречи да преминете на следващото ниво във вашите отношения. Отменете страховете си и продължете със своите планове - Направете го без колебание.

Семената от нар ще се окажат изключително полезни за вас днес. Възможно е да имате проблеми със стомаха, които може да туширате с чай от лайка. Натрупаният стрес може да ви причини леко главоболие и неспокойство.

Близнаци

Ако сте в обвързани, днес връзката ви ще бъде хармонична. За тези, които наскоро са влезли във връзка, е по-вероятно да се превърнат любовта си  много по-красива и дълготрайна. Може да получите подарък от партньора си, който ще помните дълго време.

Грижите за външния ви вид и това как изглеждате определено ще имат определяща роля за самочувствието ви. Едно от най-добрите неща, които може да направите е да си осигурите дълъг, спокоен сън. Ако сте спортували днес, то вечерта ще заспите много по-лесно, а диетата е само добавка към всички грижи за тялото ви.

Рак

Любовният ви живот ще бъде свободен от неприятности през този ден. Вероятно ще се случи нещо неочаквано, което ще ви отведе изненада. Възможно е да има разминаване в мненията, ала не бързайте с заключенията, а поддържайте отворена комуникация, за да разрешите нещата.

Приемът на достатъчно вода, консумирането на плодове и зеленчуци, йога практики и куп други полезни неща е добре да станат неизменна част от рутината ви. Правете нещата, които ви харесват и се занимавайте със спортовете, които обичате, без да се съобразявате с мнението на приятелите ви.

Лъв

Ще се почувствате много обичани благодарение на това, че партньорът ще ви покаже колко ви подкрепя в избора ви. Навярно ще ви подкрепя безусловно, по начин, който ще ви направи още по-щастливи.

Замислете се кои храни ви карат да се чувствате добре, за да ви е леко и приятно. Не се съобразявайте с високопротеинови диети, ако организмът ви не се справя добре с обработването на такъв тип храна, особено в топлото време. Открийте баланса сред диетите.

Дева

Можете да развиете силни чувства или харесване към някого сред обкръжението от приятели. Може да срещнете и нов любовен интерес към социално събитие. Уверете се обаче, че това, което чувствате, е достатъчно силно, за да го превърнете във връзка.

Много е вероятно днес да си сложите розовите очила и да пренебрегнете тренировката си или хранителния си режим, считайки, че прекаленият светец и Богу не е драг. Ако това е само инцидентно отклонение от режима ви, не би било проблем, стига само да не се превръща в навик.

Везни

„Петната“ във вашата връзка могат постепенно да изчезнат и нещата ще се върнат към нормалното си състояние. Покажете истинските си чувства към любимият ви човек и ще видите каква разлика има във вашите отношения.

Днес, ще се наложи да проявите много силна воля, за да спазите тренировъчния и хранителния си план. Изкушенията ще са на всяка крачка и може би трудно ще им устоите. Опитайте се да положите поне малко усилия в името на здравето ви.

Скорпион

Семейните вероятно ще прекарат повече време заедно. За тези, които са необвързани, ще получите много интереси и флиртове, но може да ги отхвърлите с надеждата да се появи нещо по-добро.

Възползвайте се от днешната астрална конфигурация и насочете фокуса си към грижите за здравето ви. Обмислете пътя, по който сте поели и формата на тялото ви, която искате да постигнете. Увеличете физическото си натоварване.

Стрелец

Вашият любовен живот ще бъде на висота в романтиката и страстта. Възможно е да има известни спорове или напрежение в брачния ви живот, но това ще бъде за кратко, денят ще бъде спокоен и хармоничен.

Днес, ще е важно за вас да облекчите безпокойството и тревожността в себе си. Дълбоката релаксация и здравословното хранене ще ви помогнат да се измъкнете от това неблагоприятно състояние. Масаж, сауна и други начини за релаксация ще накарат тялото ви да се отпусне и ще ободрят духа ви.

Козирог

Най-вероятно ще се забавлявате чудесно с партньора си през този ден. Повечето от проблемите ви ще бъдат решени и ще има по-добро разбиране между вас и вашия партньор.

Имунната ви система може да я доста уязвима в този период. Ако се съмнявате, че имате някакви хормонални нарушения, ще е добре да си направите някои профилактични прегледи и изследвания. Възможно е да имате проблеми с щитовидната жлеза. 

Водолей

Всичките ви проблеми може най-накрая да приключат и вече няма да ви притесняват. Внимателно проучете отношенията си с партньора си и ще осъзнаете грешките, които сте допускали в миналото. 

Един отпускащ масаж от любимия ви човек, топла вана, ароматни свещи и любимите ви плодове ще създадат перфектните условия за върховна наслада. Подсилете силните си чувства на обич един към друг, като не обсъждате негативни неща. 

Риби

Има шансове дългогодишното приятелство да се превърне в нещо повече от това. Това може да постави началото на нова обещаваща връзка. Може да очаквате страхотно време с партньора си. 

Планетарната конфигурация днес ще ви припомни целите, които сте си поставили много отдавана спрямо килограмите, които искате да постигнете. Сега, ще ви се отдаде възможност да осъществите желанията си, с малко повече упоритост и целеустременост от ваша страна.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.