Овен

Марс е ретрограден и още по-мощен в знака на Овен, под негово влияние често се случват изненади, затова бъдете готови за сюрпризи. Ако търсите любовни приключения, не забравяйте да бъдете благоразумни.

Вероятно, няма да бъдете оценени, докато вие самите не започнете да цените себе си. Работете усърдно заради себе си, това всъщност ще бъде вашата оценка за постиженията ви.  

Време е за големи и смели решения свързани с бизнес, за да достигнете нивото на печалби, което желаете. Ще можете да упражните власт над нещата и всичко ще е във ваши ръце.

Телец

Ще бъде добре, ако да бъдете внимателни в своята щедрост. Дарявайки усмивката дори, рискувате да привлечете безпринципни хора, които ще преследват само своите користни цели.

Вероятно, няма да бъдете оценени, докато вие самите не започнете да цените себе си. Работете усърдно заради себе си, това всъщност ще бъде вашата оценка за постиженията ви.

Когато става въпрос за пари, вероятно днес ще сте доста предпазливи. Сигурността на финансите ви ще е на първо място и дори ще може да научите най-близките си на някой ценни уроци свързани с парите.

Близнаци

Звездите са на ваша страна и предвещават удачен ден. При вас ще се появят благоприятни възможности за любов и романтика, ще нарасне способността ви да привличате и съблазнявате своят любим човек.

Бъдете готови за предизвикателствата през този ден. Най-вероятно ще се справите много успешно с работните си ангажименти. Доверете се на професионалните си качества и се възползвайте от възможностите.

Партньорството с различни фирми ще е печелившо за вас, така че не отказвайте екипна работа. Това ще ви помогне да достигнете до повече хора и да осъществите повече продажби.

Рак

Този ден не е подходящ за лекомислени развлечения. Възможно е да се появи неразбиране от страна на любимия човек, което ще доведе до противоречия и различия в мненията.

Ще почувствате, че сте на предела на своите сили, сякаш работата ви изцежда. Намалете темпото, дайте си повече почивка, за да възстановите силите си.

Ще е добре днес да си отделите време да преразгледате гардероба си и да си направите списък с нещата, които трябва да си купите. Инвестирайте в базови артикули в неутрални цветове, естествени материи и базови модели.

Лъв

Днес едва ли ще ви остане малко време за романтика. Темите на разговорите ще се въртят около пари и работа. Съвместните усилия на повечето от семейните двойки, ще бъдат насочени към укрепване на материалната база.

Днес се разкриват успешни възможности в професионалната сфера. Най-важното е да бъдете упорити и да не се отказвате пред малките препятствия. Така или иначе, ще бъдете удовлетворени.

Финансовото ви състояние ще остане стабилно, така че се погрижете за плащане на някои сметки и фактури, без да чакате последния срок. Ако спестявате пари, то не го правете тайно, а го обявете официално пред близките ви хора, за да вземат пример от вас.

Дева

През този ден избягвайте да спорите с близки и роднини. Ще се наложи да отделите повече внимание по отношение на домът и семейното имущество. Възможно е да се наложи да помогнете на възрастните си родители.

Очертават се промени в работата ви, някои програмирани от известно време, други ще са доста непредвидени. Не се оплаквайте твърде много, няма място за отчаяние. Адаптирайте се в такива ситуации.

Дипломацията ще изиграе важна роля за финансите ви днес. Дори да си искате нещо, което сте си заработили и е ваше, трябва да стане много деликатно, без да прозвучи грубо. Опипайте почвата преди да говорите за пари с шефа си.

Везни

Влиянието на Слънцето и Марс ще ви направи страстни, дръзки и инициативни в любовните дела. Вашите действия могат да бъдат твърде прибързани, но, ако се движите като Лунната соната, тогава ще постигнете всичко, което пожелаете.

Ще се заемете с много амбициозни проекти, защото не сте доволни от ефективността на стари такива. В същото време избегнете евентуални спорове и забележки спрямо колегите си.

Времето прекарано с колеги и шефове ще ви даде нов поглед над начина, по който другите харчат или спестяват пари. Може да си вземете някои ценни идеи, които да приложите с вашите финанси.

Скорпион

Онези от вас, които вече са семейни, денят ще донесе много приятни моменти. Вие и вашата половинка ще забравите за миналите разногласия и ще вдъхнете на отношенията си нов живот.

В живота има определени норми на ограничения, времената са трудни и не винаги можете да работите това, което искате. Бъдете бдителни, преди да вземете окончателно решение.

Допълнителната работа или вършенето на някаква услуга дори за малка сума пари може да се окаже това, от което имате нужда точно сега. Мотивацията ви да си вземете нещо много желано, ще ви направи изключително продуктивни и дейни.

Стрелец

Този летен ден ще ви предостави възможността да започнете своят любовен роман. При тези, които вече са срещнали своята любов, отношенията ще отбележат взаимно разбирателство. Заедно ви очакват много вълнуващи моменти.

Днес е времето да установите истинския си потенциал. Ще останете изненадани от себе си. Ако имате подчинени, правилно делегирайте работните им задачи.

Творческата ви дейност ще бъде високо оценена, така се подгответе за активна комуникация и море от обаждания, имейли и съобщения в социалните мрежи. Ще се наложи да отсеете печелившите оферти и да обърнете внимание на платежоспособните ви клиенти.

Козирог

Венера ви съветва да не сте лениви, а да бъдете активни, иначе ще изпуснете възможността да живеете ярък, романтично наситен живот. В любовта и отношенията ще има много динамика и дори да има разочарование, ала вие бързо ще възстановите душевното си равновесие.

Възможно е да се почувствате преуморени или затрупани от прекомерните задължения. Потърсете алтернатива за спокойствие и избягвайте напреженията. 

Днес, може да ви се отдаде възможност да се захванете с краткосрочен проект, който ще ви донесе допълнителен приход. Сега може да поставите началото на едно по-сериозно спестяване, което да се превърнете в нещо по-голямо след време. 

Водолей

Благосклонността на Купидон ще ви дарява с особена привлекателност, вие ще бъдете омагьосани от знаците на звездите. Всичко това ще ви помогне да забравите проблемите и всичко неприятно.

Днес, напрегнати отношения с колегите. Работният екип ще бъде разделен на две. Вероятността да застанете открито на страната на някоя от тях е допустима, но това е неблагоприятно - По възможност запазете неутралитет. 

В случай, че използвате умно целият си потенциал, то парите ще дойдат при вас. Извлечете позитивите от всяка една ситуация и се запитайте дали времето, което отделяте на даден клиент, с който общувате, ще ви донесе желаната от вас сума. 

Риби

Ако имате стабилна връзка, ви очакват приятни мигове днес. Благотворното влияние на Венера ще направи отношенията между влюбените по-хармонични. Възползвайте се от това време, за да обсъдете нещо сериозно. 

Резултатите в работата ще се развият конкретно, с перспективи за напредък. Ще се наложи да положите усилия, за да разберете как да се възползвате от шансовете, които ще възникнат на работното място. 

Чудесен ден да се замислите за нещо, което лично вие да ръководите. Ако имате идея за ваш собствен продукт, който да продавате, то първо изпробвайте продукта си върху ваши близки и приятели и преценете, дали ще има търсене. 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.