Кандидатът за кмет на район „Северен" от ПП ГЕРБ за втори мандат инж.Ральо Ралев, заедно с директора на ОП „Градини и паркове" Стоян Алексиев  участваха днес в залесителна акция в парк „Красива България". Паркът се намира в междублоково пространство на бул."Дунав" №186 А,Б,В и ул."Барикадите", а в инициативата се включиха и майки от квартала.

Засадени са 17 на брой дръвчета, от които 5 бр.иглолистни – веймудски бор, западна туя, лъжекипарис, кавказка ела и сребриста туя; както и 12 броя широколистни видове – 2 бр.черна слива, 6 бр.чинари и 4 бр. червен дъб.

След залесителната акция районът вече е с по-приветлив вид, а инж.Ралев сподели с живущите, че през следващия мандат в парка предстои израждане на детска площадка, фитнес площадка, поставяне на пейки, изграждане на поливна система, както и засаждане на още 50 бр.дървета и нови алеи между тях.

„Красива България ще се превърне в истински парк, с много забавления за живущите в близост жители на район „Северен"  - сподели кандидатът за кмет на района от ПП ГЕРБ инж.Ральо Ралев.

Още новини четете ТУК