„Пловдивчани трябва да изберат между мъртвия и живия град, между града на развитието и този на застоя, между два ясно изразени сюжета, които нашите съграждани са видели през последните осем години. Призовавам пловдивчани да гласуват масово в неделя, за да не допуснем една група хора, които спираха развитието на града, отново да управляват Пловдив”, заяви кандидатът за втори мандат от ГЕРБ Иван Тотев на брифинг с останалите кандидат- районни кметове.

Тотев, заяви че категорично не е изненадан от резултатите, нито за кмет, нито за общински съвет.  Три са основните причини, при които са се получили тези резултати в Пловдив. Едната причина е големият брой кандидати и тежката негативна кампания, която са водили срещу него. Втората причина е ниската избирателна активност, както и големият брой хора, които са отказали да гласуват, след като са видели опашките в секциите.

Тотев призова за висока избирателна активност в неделя и голяма изборна победа на ГЕРБ, която да покаже, че Пловдив иска да продължи да се развива. Още от днес пък започват консултациите между ГЕРБ и десните партии влезли в Общинския съвет за сформиране на мнозинство. Първата среща е днес с „Кауза Пловдив” на Георги Титюков.

Очаквайте подробности!

Резултатите до момента: ГЕРБ илиза на балотаж срещу ПФ във всички райони на Пловдив

Резултатите в Област Пловдив: Само 5-ма кмета печелят от първи тур


ТrafficNews.bg