Сред тях бяха най-силният българин Стоян Тодорчев, притежател на 7 световни рекорда в силовия многобой и вписан в Книгата на рекордите „Гинес" като най-силния човек на планетата, след като заедно с още 8 души успя да издърпа 195-тонен самолет в Сибир през 2010г., сребърният и бронзов медалист от различни републикански първенства по културизъм Аспарух Тошков, златният медалист от републиканско състезание по вдигане от лег Кристиян Сотиров, бившият професионален състезател по ММА и вицеевропейски и републикански шампион по граплинг Георги Тодорчев, Стоян Стоянов, многократен златен и сребърен медалист по стрийт фитнес в републикански първенства, Милуш Драганов треньор на К2 Файт клуб по киокушин, многократен шампион от балкански, европейски и световни първенства, олимпийският шампион по вдигане на тежести за младежи за 2010 година Георги Шишков, републиканските шампиони по кикбокс и муайтай Борислав Чернев и Георги Алдженаби, трикратният ММА шампион на Пловдив Александър Илиев, бронзовият медалист от европейско първенство по сумо и републикански шампион по борба Радослав Атанасов и накрая, но не на последно място една „силна" дама Виолета Савова вицерепубликански шампион на бикини фитнес за 2015 година.

„Нашата съвместна работа винаги е давала добри резултати. Вие може да разчитате на моята подкрепа. Надявам се, че ще ви хареса нашата листа, в която място са намерили велики имена от българския спорт – Николай Бухалов и Асен Златев, прославили страната ни в целия свят", обърна се към най-силните мъже на Пловдив и България Георги Титюков. „Надявам се да гласувате с номер 6 в бюлетината за общински съветници и кмет на район „Централен", допълни още той.

След това Георги Титюков нагледно им показа как изглежда спортната зона на Младежкия център – футболните, волейболните и баскетболните игрища, както и фитнесът на открито.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg