Спортен празник, организиран от районната структура на ГЕРБ Западен, се проведе на Гребната база в Пловдив. В мероприятието се включиха кандидатът за кмет на района Димитър Колев, кандидати за общински съветници и граждани. Специално за спортния празник на Гребната база дойде и кандидатът за втори мандат кмет на Пловдив инж. Иван Тотев, който е под номер 3 в бюлетината за вота на 25 октомври.

Организаторите бяха подготвили много интересни игри, в които акцентът бе върху силата и физическата издръжливост на участниците. Всички желаещи имаха възможност да премерят силите си в три основни дисциплини – вдигане на дъмбел от място с една ръка, вдигане на тежест от лежанка и канадска борба. Претендентите бяха зорко наблюдавани и оценявани от жури, в което участваше кандидатът за кмет на район "Западен" Димитър Колев и представители на районната организация на ПП ГЕРБ.

Участниците в отделните дисциплини получиха изключително ценни съвети от лекоатлетката Ива Пранджева и носителя на титлата Най-силен мъж на планетата Стоян Тодорчев, които също уважиха празника. Двамата предизвикаха истински фурор сред хората на Гребната база, които с радост се снимаха с тях за спомен.

Зад гърба си Ива Пранджева има европейска титла на троен скок, а Стоян Тодорчев е поставил седем световни рекорда в силовия многобой и е записал името си в Книгата на Гинес с тегленето на самолет с тегло близо 200 тона.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg