Слави Трифонов публикува отговор към Бойко Борисов в профила си във Фейсбук. По-рано днес лидерът на ГЕРБ коментира здравословното състояние на Трифонов и заяви:

„Като прочетох какви неща пишат за здравословното състояние на Слави и ми стана много криво, това е недопустимо. И за мен пишеха така. Само се коментира какъв му бил вида, точно за това той заслужава уважение – за силата на духа, и колко е по-трудно да си вършиш работата при лошо здравословни състояние.”

Борисов: Не трябва да се коментира здравето на Слави, а да се уважава за силата на духаБившият премиер съзря „заговор" в неразбирателството между останалите партии

Ето и ироничния отговор на Трифонов:

Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми интервю е загрижен за моето здравословно състояние. Това е толкова мило. Така се разчувствах. На миналите избори Татяна Дончева беше загрижена за моето здравословно състояние. И тя, милата, е толкова състрадателен човек. И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове.

И те, милите, от години са загрижени за моето здраве и това е прекрасно. Постоянно живея с мисълта, че има хора, които ме обичат. Спокойно бе, хора, добре съм, справям се и дори леко да настина, веднага ще ви информирам, за да не се притеснявате.