Обръщам се към служителите на Община Пловдив, районните кметства, общинските предприятия, към колегите и приятелите от всички общински структури, с които сме работили. Не за да ви убеждавам за кого да гласувате, а за да ви призова да дадете вота си по съвест. Не със страх и под строй. Аз и хората от екипа ми се виждаме с вас, чуваме се по телефона, пишем си във фейсбук. И срещам добро отношение, каквото, и аз винаги съм имал към вас. 

Наясно съм, че няма да получа много вдигнати палчета с "Харесване" на тези мои думи, но си мисля, че на това биха се радвали повече децата или тийнейджърите.

Наясно съм, че голяма част от вас няма как открито да ни подкрепят в предизборната надпревара, защото просто пазят работата си, наясно съм и напълно приемам и уважавам това. Разбирам го и ми стига и една дума, казана от вас, макар и тайничко. А такива думи чувам наистина.

Помня как ме изпратихте от общината почти по това време преди 4 години, благодарен съм за това, че работите всеотдайно и отговорно към Пловдив така, както ви заварих и така, както ще е след изборите, независимо кой ще е новият кмет.

Като предадохме ключовете от кметския кабинет през 2011-та, посъветвах Иван две важни неща: да не дели служителите по политически признак и да има приемен ден всеки ден. Е, кметският кабинет доколкото знам е останал затворен за много от вас през всичките тези години, камо ли за простосмъртните пловдивчани, и отворен основно за най-приближените партийци. Както и да е, всеки решава как да се отнася с подчинените си, да прави ли чистки в администрацията, като дойде на власт, да назначава ли на хранилка на принципа партийна принадлежност.

Огромната част от тези от Вас, с които работихме до 2011 година, заварих в общината и Вие ще сте там още години, защото работите добре. На пръсти се броят смените, които направихме. Затова и сега се обръщам към вас да бъдете спокойни и да гласувате по съвест и с мисъл за Пловдив!

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg