"Храмът е място, което освещава пътя на всяко едно начало. Ние решихме да тръгнем оттук, не защото днес започваме, а защото продължаваме. С екипа ми - кандидатите за районни кметове и общински съветници продължаваме да правим това, което правихме месеци наред - да се срещаме с хората". Това заяви Славчо Атанасов, кандидат за кмет на Пловдив, издигнат от  местната "Коалиция за Славчо Атанасов: Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО", преди да влезе с екипа си в Катедралния храм "Успение Богородично" за официалното откриване на предизборната си кампания.

Той бе категоричен, че друга кампания няма да прави. "Няма да пълня показно зали, нито ще организирам грандиозни концерти, а ще бъда навън, сред хората. Точно затова днес решихме да тръгнем оттук - преди да продължим срещите си с пловдивчани - да сведем смирено глава пред Бог и да се помолим за здраве, разум и сила, но и да поискаме прошка. Защото никой от нас не е безгрешен. И аз съм бъркал понякога, Не винаги съм успявал да свърша всичко. Но, знам, че не отстъпих от едно - да се отдалеча от хората и от социалната си политика - и като кмет на "Тракия", и като кмет на Пловдив, и като народен представител", заяви Славчо Атанасов.

" Вярвам, че Божият храм е мястото, откъдето трябва да тръгнем, защото вярвам, че  Пловдив трябва да се управлява честно и почтено, без да взимаш от хората, че трябва да се управлява с визия за години напред, а не на принипа проба-грешка, и с ежедневна грижа за хората", посочи още Славчо Атанасов.

Свещеници от храма отслужиха молебен за здраве и подариха на Славчо Атанасов икона на Божията майка, с пожелание за разум, мъдрост и успех в начинанията му. Пловдивчани му пожелаха упех. "Знам, че се изправям срещу съперник, зад който стоят много пари, държавна машина и фалшифициран вот веднъж, но този път манипулации няма да бъдат допуснати. За мен най-важна е подкрепата на пловдивчани", заключи Славчо Атанасов.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg