За честен и добре платен труд ще се бори 31-ия в листата на Георги Колев и ЗС „Ал. Стамболийски” Тонислав Стефанов.  

Той е на 36 години, като е завършил УХТ със специалност - “Технология на месото и млякото”, като продължава следването си в областта, в която се развива.  Стефанов е от хората, които са се реализирали със специалността си, която изучват. От 2005 година работи в най-голямата компания в България за млечни продукти, като е минал по всички стъпки във веригата – от общ работник , през оператор на отделни машини , технолог-началник смяна и в момента заема един от висшите постове в производствения процес.

Инженер-технологът още от първия си ден в предприятието започва да се занимава със синдикална дейност. В момента той е председател на синдикалната организация към КНСБ.  Той е бил и делегат на конференцията на синдикалната структура като представител на Федерацията н независимите синдикални организации в хранително-вкусовата промишленост (ФНСОХП) .

Решението му да се включи в листата на ЗС „Ал. Стамболийски” е желанието му да помогне за осигуряването на по-добрия условия за труд, като мост между работещи и бизнес.

Сред приоритетите на Тонислав Стефанов са повишаване на средната работна заплата за града и областта.  Друго, за което той се надява е  завишаването на минималният осигурителен праг на работните заплати с цел намаляване на фирмите работещи в “Сивия сектор” .

„Колкото повече реални осигуровки има, толкова повече данъци ще има в хазната, а оттам и за градовете и Пловдив”, смята Стефанов. Той е и от радетелите за присъединяването на „Марица” и „Родопи” към Пловдив.  Според него не е справедливо данъците и постъпленията от големите компании и заводи край областния център да отиват в съседните две общини, а жителите им да ползват услугите на Община Пловдив.

Листата за Общинския съвет: 

Опитни експерти, неопетнени в политиката, влизат в листата на Георги Колев в ПловдивЛекари, общественици и бизнесмени сред кандидатите за съветници на ЗС „Ал. Стамболийски”, в която има само един партиен член

Формацията подкрепя и независимата експертиза на четирима пловдивчани за районни кметове. 

В район "Южен" кандидат за кмет е журналистът Илиян Велков. 

Използваеми паркинги, нови зелени площи и луксозни квартали в „Южен” – целите пред Илиян ВелковВреме е районът да спре да се разглежда като периферия, смята кандидатът за райкмет

В район "Западен" кандидат за кмет е спортистът Иван Запрянов. 

Иван Запрянов: Ще съм близо до хората, трябват нови улици и паркоместа в „Западен”Администрацията в района трябва да стане работеща, ще съм 24/7 на разположение, заяви кандидат-кметът

В район "Източен" кандидат за кмет е строителният предприемач Илия Матаков. 

Голям инвеститор в „Столипиново" влиза в борбата за „Източен"Илия Матаков вади квартала от безвремие, развива инвестиционния потенциал на "Гладно поле"

В район "Северен" кандидат за кмет е политологът и експерт по европроекти Борис Вълев. 

Политолог и експерт по европроекти иска да превърне район „Северен” в райско мястоБорис Вълев е кандидат за кмет на района от ЗС „Александър Стамболийски”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!