Ще прати ли в политическа пенсия ДПС петимата си местни управленци, които четири години чинно подкрепяха ГЕРБ, се питат кадрите на партията на Лютви Местан под тепетата.

Триото общински съветници – Джамисет Джафер, Али Байрям или по старому Бранимир Иванов, Антон Карагьозов, както и двамата зам-кмета Красимир Асенов и Октай Чалъшкан изкараха кротък мандат в общинските кресла, макар именната им постоянно да се забъркваха в скандали.

Петимата ДПС-кадри влязоха в местната политика след последните избори, когато начело на градската организация бе Петя Раева, която бе й кандидат-кмет от партията. Тя обаче бе пратена в пенсия. Сега Раева изглежда е загърбила политиката, а основното й занимание в момента е  промотирането своята книга за отслабване.

Новият силен човек в ДПС Пловдив се казва Венцислав Каймаканов. Още когато бе назначен като областен управител, бе ясно, че той ще играе и за кмет на идващите избори.  

TraffiNews.bg научи, че бившият губернатор на Пловдив възнамерява да избута петимата властимащи от избираемите места в листата за Общинския съвет. Единственият, който имал шанс отново да получи публичен пост през партията е Антон Карагьозов, говори се из сараите на пловдивската централа.

Очаквайте в TrafficNews.bg скандалите, които забъркаха петимата депесари през мандата на кмета Иван Тотев.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg