Най-важните решения за града ни се взимат от Общинския съвет. Там е същинското управление, което обаче остава скрито за повечето хора. Днес различни кандидати играят театър и се опитват да излъжат хората, че са нещо различно и ново.

През последните два мандата обаче управлението на Пловдив е в едни и същи познати ръце. Два мандата една цел. Грозни договорки дирижират Общински съвет във всеки мандат. Едни и същи хора в нови роли разменят местата си и гарантират властта да остане в ръцете на несменяеми приятелски фирми.

Сегашният кмет беше районен кмет, после областен управител, после кмет. Предшественикът му беше районен кмет от екипа на Чомаков, после кмет от ВМРО, после депутат от НФСБ. Павел Шопов е депутат от 25 години. И ако сложим чертата, за съжаление, най-доволният пловдивчанин се казва последния кандидат за кмет от БСП - Георги Гергов. Всичко получи от града ни и никой не смее и сегашни, и предишни кметове, да повдигнат темата нито за Стария град, нито за Панаира, безмълвно всички до един се подчиняват на овехтелите партийни схеми.

“Всеки има право сам да реши кого да подкрепи на тези избори, ние уважаваме различното мнение, но държим изборът ни да е информиран и да знаем какво и кого всъщност избираме, кой гласува решенията на Пловдив и кой решава за града ни.

Каквото и да решите, какъвто и да е резултатът от предстоящите избори, в управление или в опозиция, екипът ни от „Съюз за Пловдив“  ще уведомим всеки от вас за новото мнозинство, което ще се сформира в Общински съвет Пловдив и кой и в каква коалиция ще взима решенията за града ни в следващите 4 години.”

Още новини ТУК

TrafficNews.bg